Pipboy: Imo nedá rozumný člověk 9/10 Gothicu a přesto nebudu jak malý capard každému takovému házet mínus ke komentáři ;).
....
Paul: F3 je znásilněný a Mafia 1 je lineární nuda=)
chuck - ne, není. Chameleon je pecka, stejně jako např. Mafia 2, Chaos Theory nebo Fallout 3. A co si myslí mozek někoho jinýho je mi u prdele.
pipboy: Já Thiefy nehrál, takže nemůžu říct co je lepší, ale z toho co jsem ze stealth akcí hrál jsou podle mě tyhle dvě nejlepší. Samozřejmě že s tím někdo nesouhlasí a může říct, že Chameleon žádná stealth akce není. To je jako spor o to, jestli jsou Diablo I a II RPG či nikoli. Já si myslím, že jsou a taky je řadím na vrchol (hlavně dvojku). Někdo zase říká, že taková rubačka není a ani nemůže být RPG.
Co člověk to názor.
Chuck: Tak to du hned změnit hodnocení minimálně o 80% :-)
Co člověk to názor.
Chuck: Tak to du hned změnit hodnocení minimálně o 80% :-)
Takže Paule, Memphisi, Jumasi, JohneCZ (mám jmenovat dál??), smiřte se s tím, že ta hra, která se vám líbila a dostala od vás vysoké hodnocení, je sračka! Není vám trochu líto toho zabitýho času? :-/
Subjektivni nazor vocad pocad. Chameleon je sracka. Mozna ze v porovnani s prvnima Splinter Cellama ne az takova jak jsem si po dohrani myslel, ale porad je to smejd, kterymu rozumnej clovek neda 8/10 nedej boze vic, natoz aby mel tu drzost ho nazyvat vrcholem stealth akci - tam sedi (a nejspis jeste dlouho a osamocene bude) thief, mimo jine proto, ze u nej plati, ze rozdat si to s nepritelem na ferovku = dostat poradne pres drzku, coz se o tech vasich vrcholech rozhodne rict neda, tim spis o hre ktera se velkou cast herni doby vyziva v otevrenych prestrelkach a jejiz stealth casti jsou obvykle jednou trapne skriptovanou chodbou, ktera se ani nesnazi dvakrat predstirat, ze by byla necim jinym.
A vubec, muj minus je konec koncu taky subjektivni >_>
(A kazdy kdo bude stavet na pomyslny vrchol zanru hru, ktera si nemuze ani tykat s tema celkem slusnyma zastupcema recenyho zanru, sezna, ze ho ode me dostal :P)
A vubec, muj minus je konec koncu taky subjektivni >_>
Každý ať dělá jak myslí, ale nutno podotknout, že komentář se přece jen týká Chaos Theory a ne Chameleona.
pipboy: Ale vždyť má imo pravdu :) Navíc je to subjektivní názor. Já osobně tedy nedávám mínuska za odlišné názory, než mám já, ale za kvalitu komentáře. Pokud si umí autor obhájit, proč dal tolik a tolik a co se mu líbilo/nelíbilo, tak proč ne?
Někomu holt stačí málo. :-/
minusko ciste za posledni radek, kritova noho, takovy normalni komentar si rikam a najednou ctu tohle, to uz mi nedelejte totok :)
Jumas: Hodně trefné vyjádření :)
:D
Jumas: Kdyby se tahle věta dostala na jiné stránky, musel bys možná leccos vysvětlovat. :-)) Ale jinak je to fakt, obzvlášť, když to jsou třeba fašouni apod. ;-)
Chuck: Přece jen nejde pořád jen lidi omračovat, někdy je potřeba je rovnou zabít :)
Jumas: Vidím, že to máš hodně podobné jako já. Stealth sice kolikrát řadím do popředí, ale taky si po dohrání hry s tímto stylem dám pauzu a přejdu "na druhý chodník". :-)
Chuck: O tom by se už dalo popřemýšlet, každopádně teď si dám zase chvíli od stealth akcí pauzu a vrhnu se na The Godfather nebo na Scarface: The World Is Yours.
Chuck: Trochu se jich bojím, ale hlavní věc je tu hru vlastnit. Chaos Theory sem koupil na aukru za stovku, teď musím číhat na podobnou nabídku za Double Agenta, protože 500 se mi za to dávat nechce.
Jumas: A půjdeš do Double Agent? Asi se oprávněně neubráníš obavám z bugů, ale myslím, že jinak by Tě to určitě bavilo. Třeba bys s těmi bugy měl štěstí jako já.
Chuck: To je mi úplně jasný :D
Jumas: Nejhezčí je pro mě ta poslední věta. ;-)
Tak to potom jo. O tomhle pocitu já totiž slyším prvně.
Mam pocit ze jsem se rozhod prolizt celou serii splinter cell a to taky delam a samozrejme to delam chronologicky. A kdybych nezacal jednickou, nemoh bych mit radost z rozhovoru o tom, jak kdysi na ropnou plosinu zautocil ninja :) (I kdyz je pravda ze jsem pribehovych spojitosti aspon na pozadi cekal vic, jenze to jsem jeste netusil ze jsou ty splinter celly naprosto o nicem.)
Pipboy: Tak že bys předtím v té poličce špatně hledal? :-) A nemáš ten pocit, že jsi do tohoto dílu měl jít jako do prvního?
To já je škrtím rád s vědomím, že se naštěstí někdy proberou. Ale u toho už já nebudu. :-)
Já použil rušičku a pak je stejně omráčil ;) Ve vše SCčkách jsem měl vždycky potřebu omráčit co nejvíce nepřátel :X
Ne, slo nalakat strazneho a omracit ho. Ale pokud to chces udelat bez omracovani, pak poteba je.
Nebyla náhodou ta rušička v bance potřebná, aby se nevyvoval poplach? Dobrá pomůcka :)
Daemon: Ne, v bance jsem ji nezkoušel a zatím ani nikde jinde.
NateLogan: Tu jsem na mysli neměl, ale zeptat jsem se na ni chtěl taky. :-) Takže Tobě i Daemonovi díky!
Dneska už na to kašlu, ta přestřelka s těmi zakuklenci v lázních mě zdržela a navíc to už hraju několik hodin.
A nemáš na mysli náhodou tu "rušičku" proudu? Tu najdeš pod alternativní střelbou pistole a dokáže vyřadit libovolný elektrický spotřebič na malou chvíli...
Je to prakticky jen jako dalekohled s jedním stupněm zoomu. Hodit se ti může, že obsahuje i mikrofon, takže při zoomu nejen cíl líp vidíš, ale i líp slyšíš. A pak je možné s tím na dálku hackovat (nevyužil jsi to například při vstupu do banky?) - Nasměruj pohled na počítač, měly by se po chvíli objevit ikonky pokud ses trefil a pak zmáčkni akční klávesu.
Jakým způsobem něco zaměřím EEV módem? Defaultně je na jedničce, ale nevím co s tím dál. Konkrétně mi teď jde o 8. misi, kdy na úplném konci mám zaměřit místo pro letce a tím skončit.
Tak nic, ono se to dělalo jinak. Přesto s tím EEV pracovat neumím. Pravda je, že jsem ho zatím ani jednou nevyužil, ale způsob práce s ním by mne přesto zajímal.
supr ze pridaly coop a vylepsili MP,nozik taky dobra vec
Posledni klasicky Splinter Cell, pro priznivce stealth akci absolutni povinnost.
Daemon: Měl bys psát návody, protože z toho, co jsi napsal, se to dá pochopit ihned a hlavně to funguje. :-) Moc díky!
Já to mám zrovna rozehrané a říkal jsem si, jak je debilní, že místo tutoriálu jsou udělaná pouze videa. Musel jsem si to hachnutí nejdřív osobně vyzkoušet, abych ho plně pochopil.
Zkusim vysvětlit: Funguje to tak, že vlevo máš seznam IP adres a jedna z nich je správná. Vpravo ti náhodně naskakují jednotlivá čísla a pokud se číslo rozsvítí, je to správné číslo - jedná se o správnou část IP adresy. Když se ti tedy tohle číslo rozsvítí, klikni na něj. Tím se ti vlevo vyfiltrují IP adresy, které obsahují pouze tohle správné číslo (zůstanou svítit jen ty, které mohou být správné). Takže ve chvíli, kdy máš vlevo jen jednu IP adresu, víš s jistotou, že je to ta správná - klikni na ní, čímž jsi úspěšně počítač hacknul.
Pokusil byste se mi někdo vysvětlit způsob hackování? Z návodu to pořád nějak nechápu. Pokaždé jsem se zatím např. ke kódu ke dveřím propracoval jinou cestou, ale zdá se, že pokaždé to obejít nepůjde. Pokud půjde, budu jen rád.
Raději jsem to vrátil na defaultní nastavení, znovu trochu poupravil a ten Samův direkt už teď funguje O.K.
Celkem jistě vím, že Chaos Theory i Double Agent to měli defaultně nastavené = levé myšítko zabití nožem, to pravé zas pro omráčení.
Chuck: Na eliminaci nepřátel jsou určitě vždy dostupné dvě akce - omráčení/zabití (krom několika klíčových postav, které je nutné vždy zabít).
Nechci se dohadovat, ale pravé tlačítko myši mi na žádnou funkci nejde nastavit, proto jsem tu interakci musel přehodit jinam. Na LTM mám nastavenou střelbu a pokud se přiblížím k nepříteli beze zbraně a použiju ji, Sam vytasí kudlu.
Dělá se to pravým tlačítkem myši a máš za to pokud vím víc stealth bodů.
To je zvláštní, já jim vždycky s velikou lítostí podříznu hrdlo. Tak to budu muset ještě obhlédnout. :-)
Drsnějším? Nepřátele můžeš stále omračovat.
Tak dojmy mám zatím velice dobré, zdá se mi, že z hlediska grafiky krok k lepšímu, trochu mi vadí, že pro interakci nemůžu použít pravou myš, na kterou jsem byl po oba díly zvyklý. Koukám, že omračující údery jsou nahrazeny něčím drsnějším, ale nemám s tím problém. :-) Takže zatím whery good!
Mám dojem, že už v diskuzi byl, ale autor ho chce mít evidentně v komentářích. :-) Ale co, všichni jsme tu jednoho dne začínali.
čau nemužu hrát splinter cell chaos theory po siti s kamarádem. mohli by ste mi poradit jak na to ? máme ji nahranou jen z jednoho cd nevadí to? nemužeme to propojit ani lan díky za rady :-)
mozna bych presunul ten skvely koment do diskuze! :D VIP nam asi spi uz je to naky ten den :)
Cau nevite nekdo prosim jak hrat tuto hru splinter cell chaos theory online? nebo jen lan s kamaradem? . mame teda dva nahronou hru z jednoho cd nevadi to? Dekuji za odpoved.