@
SilentWolf (01.02.2019 05:07): S tím střílením jsem tak trochu počítala, až/když se k jedničce někdy dostanu, tak uvidím jestli to na mě bude moc nebo ne. Ale díky za varování. :D
@
účet smazán (01.02.2019 07:51): Právě o ty postavy a příběh mi je primárně, tak mě to právě celkem láká. :)
@
Seeker (01.02.2019 08:14): Tak se zastaralostí a dejme tomu 'nižší úrovní' hry počítám. Já jsem právě zvyklá spíš na ty starší hry roků 2000-10, takže s tím by problém být neměl. Jde mi právě o to aby tam nějaký ten příběh byl, i když nenavazuje. A postavy mi přišli ve většině fajn, takže by mi nevadilo se s nimi ještě potkat. :)
@
Cobot (01.02.2019 08:18): Já nad tím dvakrát moc nepřemýšlela, měla jsem hru už zabalenou u PS4 v krabici a když jsem ho zapojovala, tak mě zaujala z těch přibalených nejvíc, protože jsem o Uncharted nikdy neslyšela (jakkoliv absurdně to může pro PS hráče znít). No a když jsem začala, tak už se mi nechtělo přestat hrát, kvůli tomu abych si sérii sjela popořádku. I když by to logicky bylo lepší. :)