@
Garret (24.06.2018 00:43): Jo, to je pravda a pamatuji si, ale zároveň přiznávám, že trojka mi ale také trochu začala splývat po dohrání a pamatuji si hlavně jen to, co na mě zapůsobilo. Od té doby jsem dojel dalších 20 her. První dva díly si pamatuji lépe, ale přišlo mi, že Talbot se objevoval hlavně u těch "feťáckých" pasáží tak, jak byl Nathan přiotrávený, ne? Vím, že tam tohle bylo, ale nejsem si opravdu úplně jistý v jakých přesně všech situacích to bylo. Ale vím, že tohle se mi taky moc nelíbilo a na trojce mě štvalo, jenže tohle právě z hlavy vypouštím.
Co se týče jedničky a těch zombíků nebo dvojky a těch strážců, tak to se mi líbilo. Talbot mi přišel jen divný, že používal nějaké triky a částečně to bylo takové nedomyšlené. Že někdy prostě ještě utekl a najednou byl fuč a pak vyskočil odněkud, odkud nemohl. Spíše nelogické než nadpřirozené, i když kouzla jsou to jediné, čím si to člověk může zdůvodnit v konečném důsledku.
EDIT: Ale to splývání je také kvůli tomu, že jak jsem dojel celou sérii za jeden týden, tak u trojky už jsem se soustředil jen na to hodně zábavné nebo emocionální a Talbota jsem trochu už vynechával, bo mě jako záporák už tak nebral.
A taková ta teleportace Talbota byla fakt odůvodněná tou otrávenou vodou působící halucinace. Vím, že tam pak ještě bylo pár nelogických momentů, to je vše. Nadpřirozné mi to fakt nepřišlo.