Ano, jistě, mohl. Jen si označuju hry, které se mnou "odmítaly spolupracovat", to je vše :) Jelikož jiný způsob tady asi není (něco jako "tagování").
Srazil jsi Vtmb o 2 procenta, doufám, že jsi spokojený. 0% nejde dát žádné hře a už vůbec ne téhle. Nejsi normální.
necrotising_: To má být kurva objektivní hodnocení?!! Děláš si prdel?!!
No asi takhel: Za toreadora za kamarilu, za brujaha za anarchy, za nosferatu za prince, za malkaviana za sebe a za nějakýcho za kuej - jin :-) :-P i tak to bude pro mě závana na hodně dlouho.... :-P
Můžeš se přidat k La Croixovi, Anarchům, Kuei-Jin, Camarille (Straussovi), nebo se na všechny vykašlat a jet sám na sebe...
5? Možná, už jsem to tak půl roku nehrál. A většinou jsem používal konec "za sebe". Ale nějak moc odlišné mi zas nepřišly.
Konce jsou tři, ale jsou skoro totožné. Ale za každý klan je hra mírně jiná, aspoň v dialozích. A za chlapa a za ženskou je taky rozdíl.
Fíha... To si dám. :-) Plánuju to napřed dohrát za Toreadora a pak za Brujaha. Kolik to má vlastně konců?
Tak za Nosferatu se moc plížit nemusíš, akorát nepokecáš s některýma lidma a nesmíš poskakovat před kolemjdoucíma. To je tak vše. Zase ale má dobré hlášky, když chce někoho zbalit. Holka stojí vyděšená, před ní takový hnusák a řekneš jí: No ták mám rád procházky po pláži a ona s křikem uteče.

Až budeš mít hru aspoň jednou, dvakrát přejetou, tak vyzkoušej Malkaviana. Mají dobré hlášky, navíc umí prokouknout lež a mezi řádky uzříš i pozadí příběhu, které bys za jiný klan nestíhal.
A nepoužívej střelné zbraně. Pak dostává hra ty správné koule.
Já bych se asi nedokázal věčně plížit s Nosferatu. Chyběl by mi ten kontakt s ostatními postavičkami - lidmi. :-)
No vlastně u Nosferatu je jedno jestli ženská, nebo chlap. Oba vypadají jak chodící hemeroidy.
Malignus: Taky hraju za raději za ženskou. VtmB jsem přejel za všechny klany, za muže i ženu, to je 14 mírně rozdílných her. Ženské vypadají fakt narozdíl od chlapů dobře, chlapi jsou všichni takoví... podobní. Nejhorší je ten Brujahský gangsta raper, ten se do hry nehodí. Nejlepší klan je Gangrel, má nejúčinější disciplíny, s tímhle klanem je hra jednodušší. Ještě si rád zahraju za Malkaviana a Nosferatu. S nima je to krapet těžší, ale zase je to sranda.
Paul + MCZ: Jo, presne tak. V pohode. Jo, tak do Vesuviusu sem se ještě nedostal... Počkat, nešéfuje mu Venuše? Tý pomáhám. :-) Toreador mi vyšel při pokládání otázek a navíc sem si ho oblíbil.

Za ženu hraju, protože cítím, že se mi tím otevírají diplomatičtější možnosti řešení ůkolů a navíc, se na ní tak krásně kouká... :-D
Paul: jo, myslím :-)

Malignus: sorry za zmatení, nepochytil jsem prve ten kontext.
Jeanette je Malkaviánka, VV (šéfka Vesuviusu) je Toreadorka, a Malignus hrál za toreadora.

Am I right?
Jeanette.

Ale zatím jsem je při každým hraní dal dohromady...čímž padá možnost se s Jeanette...pomuchlovat : ).
Ježíšek mi přinesl 2x1GB RAM, takže s tím něco dříve či později udělám. Je to moc krásná hra. Vzpomínám si ještě, že s upírkou - toreador jsem se vyspal se Žanetkou... :-)

Mimochodem, máte radši Terezu nebo Žanetu?
Malignus: to máš blbé. Měl by jsi s tím něco udělat a hru dohrát.
Malignus: to máš blbé. Měl by jsi s tím něco udělat a hru dohrát.
Škoda, že sem to ještě nikdy nedohrál (vždycky sem se dostal ze Santa Moniky a pak mi to začalo chcípat na málo RAMky), ale pamatuju si, že sem splni všechny questy, který byly nekonfliktní. Jen "Ukecaná děvka" mi vyřešit nešla. :-( A nejlepší zážitek sem měl na "Duch straší o půlnoci", ke kterému jsem se dostal až kolem 00:30 a říkal sem si, že to asi nechám až na ráno. :-D
True blood-v létě 2009 druhá sezóna

Od února by měl tenhle seriál běžet na HBO.
Samozřejmě...
Torrenty (ty mi "díky" upc nejedou) nebo rapidfind.org.
Ale mělo by to bejt i na českém HBO někdy příští rok (ikdyž asi s, chce se mi zvracet, dabingem).
Dej tomu šanci...
První díl je možná trošku víc cheesy než ty ostatní, ale parodií bych to nenazval.
Jinak už jsem viděl celou sérii a nemůžu se dočkat pokračování..
:D Tak sem viděl první díl, ale přišlo mi to teda spíš jako parodie na vampiry než něco seriózního :D.
No vždyť se to odehrává v Lousianě v nějakym maloměstě a všichni mluvěj tim jejich jižanskym "redneck rampage" přízvukem : ).

No, pokud ti nevadí vidláckej přízvuk tak se ti to snad bude líbit : ).Já se ho zezačátku obával, ale nakonec mi vůbec nevadí..hodí se tam perfektně.
To byly pravděpodobně úvodní dvě minuty prvního dílu, a vampír si nekupoval pivo ale "Tru Blood" aka syntetickou krev vyvinutou Japoncema : ).

No každopádně doporučuju, po 6 dílech co jsem zatím viděl je tohle pro mě televizní ekvivalent VTMB aka 100% : ).
Viděl jsem z toho cca 2 minuty, nevim z jakýho dílu, ale vim, že tam byl srandovní vampír se špičákama na divným místě a kupoval si pivo u benzínky :D.
Sleduje tu někdo True Blood? Jsem se tomu o svátcích rozhodl dát šanci, nelituju :).Perfektně napsaný dialogy, skvělý postavy a ta základní premisa je prostě výborná.A je to hrozná návykovka, chytlo mě to hned s pilotem a za den další 4 díly..
Tak tak, většinu bossů jsem taky zmákl katanou a třeba sabbata Andreie sem zmákl asi tří vteřinovou smažbou plamenometem. Jedinej boss kterej mi dal zabrat byl v podstatě finální sheriff.
Já se zase co se bojů týče soustředil na melee a naprosto bez problémů..s katanou v ruce : ).
Bursoft: Co si vzpomínám, tak bossové byli většinou tak na jeden dva zásobníky z plamenometu. Hrál jsem za tremere (+ Malkavian a Toreador) s dobrými bojovými skilly jen na střelné zbraně (i tak bych řekl, že na konci hry jsem ve střelbě zrovna mistra nebyl). Naopak jsem rozvíjel schopnosti mluvy a upírské disciplíny.
Myslím, že má MCZ pravdu. Jsem skoro na konci, bojový skilly mám skoro na plno a i tak jsou někteří bossové krutě těžcí. Nedokážu si představit, jak bych je zabíjel, kdybych neměl žádný bojový skilly.
AiMLEzZz: problém je, že tvůrci sami poukazovali na to, jak bude možné v Bloodlines řešit situace různými způsoby (třeba právě v závislosti na klanu). A opravdu - je tu slušná řádka úkolů s rozličnými řešeními - především násilými či kecacími.

Problém by ani nebyl v tom, že některým bojům se nevyhneš - problém je, že se jedná o ty nejtěžší souboje vůbec. A že jsou opravdu těžké; bojové skilly prostě potřebuješ a to na co nejvyšší úrovni (čímž jaksi padá možnost zcela rozličného stylu hry - prostě neexistuje). Možnou záchranou by bylo nastavení obtížnosti (jako je tomu v drtivé většině jiných RPG či FPS), jenže to tu jaksi chybí...
MCZ: Mimochodem, teď jsem si četl znova tvůj comment a všiml jsem si jedné zajímavé věci. Ty si stěžuješ, že hra nejde dohrát s čistě ukecávacím characterem. JENŽE všiml sis, že hned na začátku tě Smiling Jack varuje, že je to venku nebezpečný a neměl bys chodit beze zbraní, tak cos čekal :)?
BigM: Musíš splnit hlavní questy pro Therese a Jeanette Voermannovy v klubu Asylum...