Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Diskuze

@hanak_v_exilu (23.03.2021 23:18): Řešil jsem to samé u hlavního profilu. První varianta byla reset účtu. Prý to jde tak, že se vše vynuluje, zůstanou ti jen premiáky a goldy. To mi ale přišlo pořád moc drastické. Takže druhá varianta byl jiný účet. Je to fajn začít (téměř) od nuly. Kdyby jsi se odhodlal, ozvi se :).
@Aaron_Hill (23.03.2021 20:59): Expení ve WoT je když člověk ví jak na to a může využít všechny dostupné možnosti, asi tak 5 rychlejší než kdysi. Kdybych ještě expil, tak jsem schopný vyexpit z devítky desítku za cca 40 bitev. Dřív jsem to jezdil 200 bitev.
@mrazikcomp (23.03.2021 12:43): Já jsem se rozhodl začít hrát od nuly, právě s tímto účtem. Takže bonusy příjemný pro začátek. Ale i bez nich, ta hra se neskutečně zrychlila. Po 15 (průměrných) bitvách je člověk na tieru 5. Pomalu po každý druhý bitvě nějaké splněné mise a nával odměn, zkušeností atp.
@Aaron_Hill (22.03.2021 14:07):  no mas kliku zes jeste trefil rozdavani odmen za vyroci , to delaj kazdej rok a priste az se budes prihrlasovat po 60-90 dnech neprihlaseni , tak sem nejdriv napis, my te jakoze znovupozvem nekdo z nas co to hrajem a za to sou dalsi goldiky a bonusy navic pro oba :)
@FildasCZ (11.12.2020 14:22): ja uz se rozsoupl, na fanaticalu sem koupil bundle 13 , vemu si z toho v-4 rally a narcos a zbytek poslu dal za pomernou castku , pripadne kdyz budu mit vychcanou naladu tak to spocitam tak aby mi to zaplatilo ty dve hry za 1€ :D , pak sem jeste na steamu koupil novalogic simularoy a tim asi taky pro tenhle rok koncim, i kdyz premyslim jeste o unity of command stalingrad za euro , ale tam se mi moc nelibi jak je to kresleny
@Gordon (10.12.2020 15:08): Ja, ja. Letos mi za 250,- padly dvě 8 :) a pak za dalších 500+100 nic :D A ted jsem dal litr. A padlo tohle.

hm 25 beden a jen 9000 goldu 20 dní prémka 2x 3 tier a nějaké ty credity a 2x 3d styly + jedno stání v garáži. Jsem fakt zklamaný. Takže měl jsem pokušení koupit ještě 11 beden, ale asi na to prdím.
Tak, co kupovali jste balíčky ? Já přemýšlím o 11 či 25 :) při 25 mám větší šanci na drop.
tak ja dal 350 za krabicovku pri spusteni , a plus asi 500-1000 za ruzny casaky(souhrnne za tanky, letadla i lode) kde byly kody uvnitr plus obcas kdyz zbyva kredit pred propadnutim tak ho vy prazdnim na goldy :)
@FildasCZ (12.10.2020 16:30): necpu do toho prachy, maximalne kdyz my zbyde pred vybrsenim kredit tak z mobilu par goldu koupim , jinak si spis jednou teden dam bitvu s letadlama a necham si jednou za tyden spadnou bedynku s goldama nebo premiovym uctem, vyjde to levneji :D
Super, tak jsem po 5 letech zainvestoval do krabic 650 :D a špatný obchod. Prvních 10 beden bylo super dalších 20 byl odpad.

Padl lehký a td, a co vám ?
@themacs (28.06.2020 08:59): Tak mám pár devítek a měl jsem s každým 9 tierem 8 bitev a e50 sežrala nejvíc :). Do konce i s e75 jsem vydělal :D. A Troufám si říct, že jsem s e50 nezahrál špatné hry.
@Thellwin (24.06.2020 10:31): Tak to bylo 1500 :) a jedna bitva no jéžiš to se toho stalo + asi za pásy. To jsou o dve strely na víc. Ja absolutně nebrečím jen konstatuji. To ty vždy rozjídíš konspiracni teorie :) o tom, co si myslím a nemyslím. Člověk se tu baví a přijde pan Thellwin a kazí diskuzi :/ .

Tak si s tím dělem něco zahraj ;) je to za trest :). Obětoval jsem 200k volných expu do 2 tanků oprava měl jsem 377 tisíc ted mám 120 tisíc :) , abych se nemusel trápit s tím dělem to samé u e50, ale ten tank je super ten centurion mě prostě nebaví.

Tak a ted zas budu dělat, že si mi nezkazil den rejpáním :). Mohl si to napsat i normálně, když už si potřeboval něco dokazovat.
Nechtěl jsem tady na mistra reagovat, ale tohle mi nedalo :D

"Jsou bitvy, kde třeba nastřílím 2k :D s tou flusačkou." ... a to jsou který? Protože v těch odehraných na randomu jsi 2k nedal ještě ani jednou a ty tady mluvíš dokonce o bitvách v množném čísle ...

https://i.postimg.cc/4N7FPYNJ/Fildasovo-kecy.jpg

Plus je funny brečet nad špatným, winratem s 9 tier tankem kde máš nástřel jeden a půl rány.
@pipboy (24.06.2020 02:34): Obětoval jsem ted 100k volných zkušenosti na top e75 tak jsem spokojen. Konečně nejsem v bitvě jen zadarmo chodí mrtvola.

No ani mi nemluv s tou flusačkou za 220 je to strašné. Jsou bitvy, kde třeba nastřílím 2k :D s tou flusačkou.

@themacs (24.06.2020 09:16): Tak asi, jak u kterého tanku :) já mám plno tanku a mám win rate třeba 0 až 12% :D . U m103 mám 30% :) a asi 100 bitev.
@FildasCZ (23.06.2020 11:33): afaik ma clovek prvni bitvy s novym tankem lehce zvyhodneny MM, ale nevim jestli je to pravda?

Jinak teda jsem to nějak přestal hrát (ale kvůli RNG teda fakt ne) a oznámení polskejch střeďáků mě odrazuje ještě víc... tak schválně jestli teď už konečně na pořád :D
Na jaém principu hra vypočítává MM ? Mám e75 měl jsem 9 výher po sobě 100% no koupil jsem si lepsi motor :D a 5 porazek po sobe a mohl jsme to hrát, jak jsem chtěl :) a co hra to porazka... Zvláštní.
Pz II J premiák, který nejde normálně koupit by měli nerfnout. Mám MKA a nejde vůbec prostřelit.. Jsme ted do něj sili 3 tanky ze všech stran a nic obdržel 2000 dmg a nebýt trojky, která ho pak udolala, tak nás vyndá všechny.
Aktualizace, kdo využíval prime account s kreditní kartou bude to mít ted těžší :)). Platil jsem z jiného učtu stejnou kartou a mám bloklý celý učet a chtějí trilion věcí, aby to šlo dále...

Tak jsem zvědav pak na tu virtuální kreditní kartu, jak si s tím poradí :)
kody pro world of tanks
- 4LL1W4NTI5G0L9
- 3V1L100I5TH3B055
- T4NKM45GR1N91N6
- S4NT4M4U5I54L0S34
- 3V1L1005N0WM4N
- SANTAFOREVER or EVILMUSTWIN (choisir son camp)
- T4NKM4S3V3RYD4Y
- 1B3L13V31NKR4M7U5
- S4NT4SG0TG0L9