Chvilku jsem přemýšlel, ale pochlubím se.

Můj Ace tanker na VK3001P, sice z toho nebylo až tolik xp, ale řekl bych, že jsem zahrál ukázkovej styl hraní s německým medkem, mám z té hry celkem radost.

(btw. ten Cromwell, se kterým jsem tam spolupracoval byl polák a dokonce schopnej polák, přece jen se tam najdou nějaký výjimky!! :D)
Urobil jsem osobak na max XP & killu za bitvu, poridil konecne Tigra P, zazil s nim match, kde cely nas tym prezil a nepratelske skore bylo -1. Today was a good day.
@Thellwin (08.03.2013 09:29): Nehrál jsem s ním, ale je to německé medko, tak bych asi jel velitel - žárovka, střelec - opravy, řidič - rychlejší otáčení podvozku, nabíječ - opravy, radista - větší view range. Až bych měl nabíječe na 100% a něco z druhýho perku, dal bych mu spíš ten odolnější ammo rack.

Ale napadlo mě, že pokud máš jiný německý medko, tak hraj s posádkou z něj, lepší než utrácet dalších 100 tisíc za posádku do premka. Pokud použiješ posádku z jinýho německýho meďáku, tak ji nemusíš přecvičit a bude se ti dál expit..
Pěkná hra. Ono celkově mít na himmelsdorfu nadprůměrně pohyblivej tank, je většinou záruka dobrýho výsledku.

Jinak, ten chaffee je spíš pasivní scouting ne? Koukám, že nelítá jak ufo ala T-50-2 (60 km/h z kopce se mi zdá dost málo na topovej light tank), trochu mi připomíná Luchse (budiž mu země dobrá na 4. tieru..). Už dýl mě láká nějakej scout a co teď zrušili německé scoutování, tak chaffeeho mám v hledáčku jako druhou možnost..
Mne moc nechytl gameplay ani toho WoWP, takže zkoušet jiná letadla protože mají lepší balanc, systém a více tierů asi pro mě nemá příliš význam.
Ahoj, ode dneška je spuštěn nový patch se kterým přišly do hry Britští TD. Plánujete vyzkoušet ? Co jsem na ně tak koukal , tak osobní pocit je nic moc.
Můžu potvrdit, že je to opravdu chytlavá hra, která vás navíc odmění i v případě prohry (tzn. vaše kredity a zkušenosti se neodvíjí od skillu/demence vašeho týmu, ale opravdu od vaší vykonané práce) plus ta hra není tak sešměrovaná nízkým počtem tierů, ve hře je jich 20.. tzn. nové závislačení může začít :D
Dovolil bych si zde udělat malou reklamu na konkurenční letadélkovinu War Thunder. V hodně ohledech podobná hra, se skoro stejným základním konceptem, která (ačkoliv pouze ve fázi open bety) nabízí mnohem víc možností vyblbnutí se. Arkádové bitvy (náhodně nalosované jako ve Wot, k ovládání stačí myš a klávesnice), historické bitvy (bitvy dvou národů), bitvy s reálným letovým modelem, dynamická kampaň, samostatné mise a editor misí hratelné v kooperaci online i offline proti AI. Navíc vám hru nezkazí dementní tým jako ve WoT. S tančíkama přestávám, tohle je zábavnější (a bez siemek).
No já čekal na tuto akci jak na smilování, koupím VK3001P a porno Tiger bude hned blíž, no a pak ještě Sherman Jumbo a pomaloučku na T20 a T29 :D
Škoda, no, AMX 12t a M6 jsem koupil cca před dvěma týdny... Aspoň mi ty tanky (spolu s VKčkem) trochu víc ponesou. 3001H ani T-150 zpátky kvůli slevě kupovat nehodlám...
Chaffee je masakr tančík. Má dost odlišný styl hry narozdíl od T-50-2, řekl bych přímo pro mě dělaný. Zatím něco přes 900dmg na bitvu, ale to půjde výš. Expení modulů a posádky dělá své. A docela haluz je, že když mě to hodí mezi T6 bitvu, tak zpravidla mám nejvíc dmg na bitvu=D To dělo je dost OP. Což mě ale moc klidným nenechává... Čekám nerf.
@kurcatovium (27.02.2013 18:09): Doporučuji na velitelovi vyjezdit maskování a po dosažení 10% u druhého perku dropnout za 20k kreditů a vyměnit maskování za žárovku. Za 1, nebudeš jezdit 100 bitev bez aktivního perku (než vyleze žárovka na 100%) a za 2, aktivní žárovka má větší hodnotu, než 100% maskování na jednom členovi.
Somua SAu-40 je takový pomalejší Lee s horším armorem... To zase bude utrpení...
Kurna taky potesi kdyz se prede me furt mota kokot se 2 HP, clovek se mu vyhyba, zastavuje, a v posledni vterine matche to do me ten mamrd napali z boku >_<
@kurcatovium (23.02.2013 10:57): Hňupi s goldy na Hetzerovi jsou zlo. Proto nesnáším M3 Lee.

Jinak goldovou munici bych zakázal úplně. Úhlování a staty pancířů jdou pak do kytek. Navíc ty nové tanky s čím dál větší alfa dmg jsou taky fail. To už za chvíli bude i WoT o "headshotech" i na tieru 10. Ta možnost vyndat nepřítele i s rozdílným tierem či HP díky možnosti odražení/úhlování/strategie je to, čeho si na WoT nejvíc vážím. Ale postupně mi tuhle věc WG odebírá.
No, mně naopak přijde, že jsem s ním tak v 70% případů mezi T7 nebo T8 a top jsem zhruba v těch zbylých třiceti procentech...

Druhá věc je to, že teď i úplní loseři na publicu střílejí zlatem, protože se dá koupit za stříbro a je prakticky neustále ve slevě.
@kurcatovium (22.02.2013 21:36): Jo, spletl jsem to, 60mm na korbě. Jako teď už ho hraju jenom v četě s kvčkem, takže jsme top tier vždycky, ale i když to byl dlouhej grind do topu, tak si nevzpomínám, že bych nějak častěji jezdil ve vyšších bitvách. Celkově se mi zdá, že šestky byli v pohodě s MM.
No já měl tak tři dny nazpět sérii těch nejšílenějších MM, co jsem zažil. Hry typu 1x tier 10, 2x tier 9, zbytek osmičky a do toho 2 šestkový a 2 sedmičková artilerie. Potom od vrchu dolů jenom heavy tanky, 2 artilerie, bez scouta na obou stranách, popř. scout jen na jedné straně, vůbec jsem ten MM nepobíral. Chvíli jsem přemýšlel, že jesi za to nemůže ten hardcap na arty, ale zase bylo jich tam celkem dost v těch hrách..
Nicméně musím uznat že občas jim funguje MM fakt bizarně - snažím se dnes doexpit B1 a Hummela, abych měl v garáži místo na dvě sedmičkové medka, a jak mi to celou dobu hraní s ním B1 házelo velice často mezi pětky, tak dnes jsem snad z několika desítek her skoro vždycky top tier.
Mimochodem, ta IS-3ka je taková rozporuplná. Buď mám hry, kde si neškrtnu a nebo naopak hry, které jsou hrozně lehké. První dvě bitvy za IS-3 u mě vypadaly takhle http://vvcap.net/db/9FMcGRGjLCB4DbaToTpk.htp a http://vvcap.net/db/a-UjByjr7O6PIAN7ulSE.htp až jsem si říkal, že to je nějaký divný. A pak zase plno her, kde jsem měl chuť rozflákat klávesnici. A včera se zase jedna povedla http://vvcap.net/db/0zdhgAgpiFJifkw9YP2w.htp ... prostě nic mezi tím, abych mohl říct, jo dobrá bitva i když se prohrálo.
Já jsem toho s ním něco málo nahrál a tak často jsem TOPka nebyl ... MM nemá špatnej, ale 95 % jako TOP mi přijde opravdu přehnané.