Jinak jak jsme se tu nedávno bavili o tom, jak člověk nemůže ovlivnit svoje win ratio

Tady ten týpek potvrzuje, že je možný si ovlivňovat svoje WR, na youtube sice vybírá hodně povedený hry, různý haluze nebo joky, ale každý út/čt/ne hraje live na twitch tv, jestli má někdo chuť a čas, tak ho semtam zkoukněte, hraje fakt brutálně.. třeba naposled nastřílel s batmobilem asi 6,5k dmg a sejmul 7 tanků. V tier 10 bitvách někdo takovej prostě rozhoduje o tom, jestli vyhrajete nebo ne..
Mám tu 3 kódy na prémiovou PzKpfw B2 740 (f) společně s 300 goldy a 1 dnem premia. Protože jsem tenhle balík už dřív využil, nemůžu znova, takže kdo má zájem - pošta. Kdo dřív přijde, ten dřív mele=)
@kurcatovium (31.03.2013 15:45): Dobrá hra, vždycky oceňuju hráče, co s Tigerem hrajou agresivně a s rozmyslem, přece jen s těma HPčkama si nějakou tu ránu můžeš dovolit, toho King Tigera jsi slušně nastřílel..
Neznáte někdo nějakej mod, kterej by mi ve SNIPER modu vyhladil všechny křoví od listí apod? Prostě aby mi nezaclánělo ve výhledu? Jak teď hraju s JagdPz, tak nejsem schopnej nic sniperovat, fpska se mi drží na 5 snímcích, totálně nehratelný, vždycky si musím popojet dopředu a samozřejmě camo pryč :D
Takhle, aby mi tam jezdily barevny tanciky s vyznacenejma hitzonama to, uz je vazne moc velka prasecina. Ale ta stranka s 3D modelama vypada slibne. Dik obema.
Hm, jsou nekde na webu k dispozici prehledne weakspoty tanku? Zatim jsem to nachazel vesmes rozhazene po forech.
@FildasCZ (30.03.2013 01:37): Opravdu by mňa zajímalo kolik platil za kompletní likvidacu KV1S... já jsem tam proto ostal stát pže jsem byl zvědavý kolik za to dostanu.
Scouti pokud scoutujů tak je to pochopitelné. Manévrovat uhýbat střelám a sledovat co je před tebů za tebů zároveň néni jednoduché... Demence je to enom na začátku u základny.
@Say (29.03.2013 23:18): Nemůžu si pomoct, ale když víš, kam SP střílet, tak je to jednoduchej cíl. Type 59 má tu výhodu, že je to meďák jako meďák, má prostě tu pohyblivost. Já to teda beru tak, že z 90% hraju za němce, tzn. trefuju se většinou kam opravdu chci, ale SP je naprosto jednoduše průstřelnej do věže, když mu nestřílíš do spaced armoru + spodek vany jde taky napohodu. Typ má věž neprůstřelnou a slabou vanu kompenzuje pohyblivostí, SP je těžká lemra...
@Matthew.J (29.03.2013 23:58): Klasika, s tim kdyz te nekdo znici,poskodi ...Napr ja s is-7 strilel a blb s isu mi vjel do cesty a rana za 500,ktera me stala cena naboje + kompenzace ..
Dalsi nevim,jaky tier me rozstrilel a rek jsem si,ze dostanu aspon par tisic haha dostal jsem asi kolem 1000 super system ala WG
Pry je to normalní takle, co kluci rikali.. Ale uz to davno neresim :)

nejlepsi jsou ti scouti, co do tebe narazi a ve vysledku ty zaplatis kolik tisic ..
Tak toto jsem opravdu nepochopil...

Rozstřílá mňa a pak sa jde hodit rybám... Taky mňa dostalo, že opravy stály 4600 a kompenzace byla 3600.

A největší gól je, že vyhráli přes tů nevýhodu mínus dvůch hráčů a s chance to win 30%
@Say (29.03.2013 23:18): Tak to já ani náhodou. Pershing je papír, když víš kam střílet, tak ho (i zepředu) prostřelíš i s mizerným dělem dostupným na každým pětkovým tanku. Navíc je to šnek. Oba to jsou dobrý tanky, ale kdybych měl vybrat, proti čemu chci bojovat spíš, tak jednoznačně proti SP...

I s Prémiákem musíš umět jezdit, co já už potkal Lowíku a T-34ek který byly absolutně neschopný ...

Když už je řeč o prémiácích, tak na Super Pershinga už jsem se v rámci možnost naučil hrát, ale Type 59 je neskutečnej tank, občas mám pocit, že to je medko s pancířem heavyny, pohyblivostí scouta a dělem ze stíhače ... nesnáším je jako soupeře. Pokud bude někdy možnost ho koupit tak neváhám :)
@Hamster (29.03.2013 16:12): Ano, ale v random bitvách by je používal opravdu jen nějakej nýmand. Teď je každej noob rozhazuje jak lentilky. Abych pravdu řekl, tak nevím, co goldový spotřební doplňky umí víc než klasický, ale goldový náboje prostě kazí hratelnost, zvlášť na 5. tierech, kdy je lidi ládujou do pětkových houfnic.

Co se týče těch desítek - jestli zůstanou jenom pro pár vyvolených (jakože betatesteři nebo výherci soutěží nebudou kreténi), tak je mi to šumák. Pokud veme nějaký děcko tatíkovi mobil, pošle si pár smsek, koupí si desítkovej heavy tank a začne prudit v randomech, tak je z toho slušnej průser.
@Bursoft (29.03.2013 16:09): To jo, ale ty goldovky jsou všem přístupné od začátku, akorát to hamižné WG teď umožňuje pořídit je i bez skutečných peněz.

Tanky co nejsou všem přístupné ve hře jsou i nyní, že přihodí pár dalších mi tedy nepřijde nijak neuvěřitelné.
@Hamster (29.03.2013 15:02): .. že je můžou používat všichni asi..

Jinak steppes mám nejradši s meďákama, s heavynama mě každej buzeruje, že jezdím blbě :D Ale když mě to v heavy koutku nebaví.. :D
@Say (29.03.2013 09:02): "Jj, ale jak znám WG, tak tyhle tanky budou do půl roku premium. Viz goldová munice, spotřební doplňky atp."

To fakt nechápu co mají tyhle věci společného.
S TDčky docela trpím na Steppes. Pokud se nějací nobové nerozhodnou jet středem. Což na vyšších tierech nehrozí.
@Say (29.03.2013 13:02): Tak jasně že pro tdčka to jsou žně, ale když to hraješ na 6. tieru jako top (tzn. půlka týmu jede kempit dolů k baráčkům) a druhá půlka kempí v lese (2/3 matchů byl encounter) tak je něco špatně. Osobně je to s Karelií moje nejneoblíbenější mapa. Největší utrpení je ji hrát na 2. nebo 3. tieru s flakem..
Taky máte pocit, že se v poslední době hrajou dokola 4 mapy? Neustále jezdím El Halluf, Pouštní Řeku, Ensk a Seigriedovku ...
@Hamster (29.03.2013 02:31): Jj, ale jak znám WG, tak tyhle tanky budou do půl roku premium. Viz goldová munice, spotřební doplňky atp. Přece by se nedrbali s modely a implementací nových strojů čistě pro nějaký event, tomu fakt nevěřím=)

Mě spíš rozesmál ultra buff IS-7. Teď to bude fakt úplný zabiják! (možná tak při jízdě na Malinovce s kopečka dolů).

Ale aspoň 3 členný platoon teď bude i bez premium účtu, stejně jako zakládání company. To je dobrá zpráva.

Leaknuté patch notes pro 8.5. Dost mě zaujala tato část:
- Premium tanks added to Supertesters' accounts for testing:
British tier 5 heavy tank A33 Excelsior
Soviet tier 10 tank "Object 907"
US tier 10 medium tank M60
German tier 10 heavy tank VK7201

Takže už půjdou kupovat i desítky jo? :D Jestli je to pravda, tak se děti asi dost vyřádí. Jinak jsem dost zvědavý na tu novou GE lajnu, vypadá to, že začne už od 6. tieru.. Celkově dost čumím, jak výrazně změnili ten německej research tree.. Z VK3601H se už nepůjde dostat na DBčko, tudíž na Panthera a pro změnu z Panthera se jde dostat na King Tigera.. to moc nepobírám.. A ten Leopard 1 podle těch statů celkem zklamání. Je to v podstatě stejné jak E-50M, jenom je to z papíru. Dělo v podstatě taky to stejný, až na aiming time, pokud tam teda nebudou ládovat jinej typ munice (podle toho názvu děla to asi nebude uplně něco standartního).

No zatím to beru s rezervou.
@pipboy (24.03.2013 01:42): No mně přijde, že všechny tady ty nízký tiery jsou na větší vzdálenosti na prd, snad kromě pár destroyerů. Chci zkusit všechny ty nový lightka u němců, takže i ten PzII ausf. G, tam mě taky láká ta topová guna, která je na vyzkoumání dražší než samotnej tank :D

Jinak, co hraju teď po dlouhé době zase šestky, tak mám pár postřehů.. podle mě je 6. tier zdaleka ten nejzábavnější (aspoň co jsem doteď hrál), ještě mě tam nezklamal žádnej tank. Zrovna si užívám tu rychlopalku na Jumbovi (co si budem povídat, těch 2,78 sekundy reload by klidně mohl mít i Panther na jeho dlouhé 75mm a stal by se z něj aspoň trochu obávanej stroj na zabíjení), celkově je Jumbo pekelně zábavnej stroj, VK3001P je jen o ždibek horší jak VK36H, ale zase je to víc medko. No a moc nevím, proč jsem kdysi nadával na JagdPzIV, nasadil jsem si tam rammer, skilly na camo, síť a bino a v poslední bitvě jsem stihl vystřílet 47 klasických AP nábojů (z 50 :D) v tier 8 bitvě, sice na Stuga nemá, ale je to okej tank.. Je fakt sranda sledovat, jak se po určitým počtu odehraných her mění skill na dřív hraných tancích :D
@Bursoft (24.03.2013 00:30): realne jezdi na rovince tak 40-50, ale z kopecka na malinovce jsem z nej vytahnul pres 90. Pancir nic moc, ten kulomet kdyz uz prostreli (a prostreli toho vic nez jsem cekal), tak dps je celkem brutalni. Na vetsi vzdalenosti nicmene logicky na prd.
Btw. zkoušel už někdo ten Pz1 ausf. C? Ten co má mít 80 km/h maximálku, semtam ho vidím, když hraju pětky a vůbec se tam neztrácí.. sice to má kulomet, co se montoval do stíhaček (tuším 7,92 mm), ale zezadu to prostřelí snad všechno na těch pětkách.. Já už ho mám vyzkoumanej, ale ace tanker na tom předchozím shitu je holt ace tanker :D
@Bursoft (24.03.2013 00:11): Tihle šmejdi na mě vyběhli 3 v platoonu. Všechny jsem je sundal, dohromady mi sebrali 8HP. No dobře, seděl jsem v Pz38blabla (f), ale stačilo mi udělat si názor=D
Ten novej německej PzKpfw 1 (2. tier) je ohromnej shit. Když už to nemá žádnej pancíř, tak tomu mohli dát dělo aspoň z PzII, neskutečně mě sere, když stojím proti Pz35 nebo PzII (nebo ostatně čemukoliv, co má čelní pancíř víc jak 15 mm), vysolím do něj celej zásobník z flaku a jemu to nedá ani jeden pene hit.. Marně se snažím udělat ace tankera, ale dokud mi to nevylosuje himmelsdorf, tak jsem asi bezradnej..