@Bursoft (02.06.2014 12:36): Panther by mohl na olympiádu. Skok o tyči. :D :D
KV-3 se 100mm dělem je prostě úžasný tank.
KV-3 se 100mm dělem je prostě úžasný tank.
@IRONHIDE (02.06.2014 21:58): zhruba stejně co na mojé i5-3570K
@Arc (02.06.2014 21:54): enom jak to na tom jede
@IRONHIDE (02.06.2014 21:47): asi ne, proč ?
hraje to nekdo na i7 4770K?
která svatá lama může s Death Star střílet APčka ?:D boha jeho já s IS-3 a D-25T a dám si ho :D
BTW nechápu proč některé socky s IS-3 a D-25T jezdí APCR only, i když je to nehratelné kvůli ne100% posádce (bo ten RNG systém buguje) i tak si to dávám i v HT bitvách s AP LOL :D
:D Dneska brutální chat.
T7 bitva. Týpek v Nashornu nadává: "Mám 3000DMG a přesto prohráváme"
Načež se ozve jeden z našich T7 těžáků: "Já mám 0 DMG a přesto vyhráváme. Nevím na co si stěžuješ."
T7 bitva. Týpek v Nashornu nadává: "Mám 3000DMG a přesto prohráváme"
Tak tohle je asi jediná moje povedená bitva s Chi-To, zatím.
myslím, že s takovým topovym Pantherem by bylo čirý utrpení jezdit kdekoliv, by se chudák ani nevytocil mezi barakama ve městě, natož v hrbolatym terénu :D
Kolize zbraní by byla víc problémů než zajímavá mechanika. Jsou tanky které by kvůli tomu vůbec nemohly fungovat v divokém terénu, protože by zůstaly někde trčet s dělem v zemi.
Kdyby guny byly kolizni byl by to jeden velkej derphugfest, na to je holt WoT moc arkada.
Usagi team zdravi.
Usagi team zdravi.
@TOMIN (02.06.2014 07:46): neudělají s tím nic, je ppotvrzeno že guny nedostanou hitbox, nikdy
Máš první věž na KTčkku ? tak se pak nediv, i ta druhá je papírová pokud střílel s apcr :)
Ahoj tankisti
Tento víkend zase masko.Na tisícx popsané nešvary už nereaguji.
Zajímalo by mě kdy páni vývojáři udělají něco ze zamořujícima se gunama do druhých tanků.
Hraju si takhle Tiger ll zbývá mám poslední KvS nikdo se na nej nehrne,tak si pro něj dojedu,zanoříme do sebe guny ,já do motoru mu to vyšlo někam pod věž.Střelba ,on mi dává damage a já mu ne ,posunu se na nádrž,zase nic bouchlo to někde pod ním.A to jsem měl takovou radost kill 1 T 150 z plnejch+ kill 2 Is 3 /800 .Asi se na to vyprdnu.Nakonec ti začne nadávat "borec" s Nashornem 80 damage 1 kill z garáže.
Jinak se mi poslední dobou daří s Tiger l.
Tento víkend zase masko.Na tisícx popsané nešvary už nereaguji.
Jinak se mi poslední dobou daří s Tiger l.
@Marty McFly (01.06.2014 23:54): BL-9 je mnohem lepší dělo nejen kvůli penetraci, ale především kvůli tomu, že se při pohybu tolik nerozhazuje, jako to stockový. Nutnost samozřejmě stabilizátor na tanku.
@Thellwin (31.05.2014 17:47): Nejdřív jsem pomocí konstantních x2 dodělal IS grind (fuj), pak prodal a koupil IS-3 (super top of the tree, vskutku).
Free XP mám (44 tisíc), ale ty šetřím na Sturera. Tak jsem zatím dogrindoval top turret (248 místo 170 armor se hodí) a jedu s tou top gun ISka, akorát full gold ammo.
Sranda je, že gold ammo pen té zbraně je menší, než normální pen té top IS-3, takže vlastně jako bych jí už měl, natrénovat to na ní trochu půjde.
Grind dodělám masochisticky bez free xp :)
Grind dodělám masochisticky bez free xp :)
@Thellwin (31.05.2014 17:47): no hurá, na tu slevu čekám několik měsíců :), ještě doexpit T-32 unbalanced tank a mohla by byt taky sleva :D
@Marty McFly (31.05.2014 17:05): IS-3 je super tank, hezky flexibilní, z osmičkových heavyn podle mě nejlepší (hlavně kvůli dělu). Nicméně grind je bez free xp hodně dlouhej a hodně opruz..
A to jsi ještě šťastlivec, protože teď bude od 1. sleva na IS-7 lajnu, takže budeš moct koupit IS-3 se slevou. Ale moc se netěš, pokud nemáš volné expy na dělo Bl-9, tak budeš na IS-3 nadávat ještě víc než na IS :)
Nějak nemůžu přijít na chuť tanku IS. KV-1S bylo fajn, T29 je fajn, Tiger je fajn. Ale to IS bohužel. Už mi zbývá jen 15k xp a budu mít IS-3, snad bude lepší.
Tak jsem si k tomu po dlouhé době zase sedl a dobrý. Zatím relativně slušné matche.
@kurcatovium (29.05.2014 22:17): Záleží, kdy to Mko taky děláš...
@kurcatovium (29.05.2014 22:17): Tak jasný, takový trollení znám moc dobře, třeba když 3x za sebou střelím s E-50M (dost možná nejpřesnějším dělem ve hře) skauta do pásu, kam jsem vůbec nemířil a ani ho nedetracknu, anebo když jedu s Leopardem a dostanu 3 ammo racky v jedné hře. Ale pak zase dostanu hru kdy trefuju naprosto netrefitelný clutch shoty, popř. když jsem jednou jel s KV-1S s kopce a trefil jsem Hellcata v plné rychlosti a zapálil ho (takže krásnej instant). Jednou tě hra trollí, jednou trollíš ty ji.. Nicméně taková není každá hra a nic to nevypovídá o nějakým tvým konstantním výkonu ve hře..
Hehe, že dám Poolovku s Type 58 jsem teda rozhodně nečekal... :-D
@Marty McFly (29.05.2014 09:17): Chi-Nu je zvláštní tank. Dnes jsem s ním nastřílel přes 2k a výsledek? Jen asi 800XP a medaile druhý třídy. Fakt by mě zajímalo, co za šílence s tím jezdí a kolik je potřeba na Mko.
@Bursoft (29.05.2014 18:44): Občas mám fakt pocit, že daná hra nebyla MM shledána houdnou výhry. To je tak (tohle se mi stalo s tím Typem 58 pár bitev zpátky) když ti třeba 3x za sebou cinkne zepředu Sturer, čtvrtou mu dáš "critical" (přitom ani dělo mu to nepoškodí) a pátou shodíš pás. A nakonec tě sundá SU-152 s houfnicí na 500m APčkem.
@Bursoft (29.05.2014 19:12): Bylo to v době nějakého šíleného víkendového eventu. No nějak jsem to neřešil, jen si dělal čárečky. Ve WoT už mě pak nikdy nic nepřekvapilo=D
Nutno dodat, že ty prohry byly se stockovým ARL TDčkem (6. tier).
Nutno dodat, že ty prohry byly se stockovým ARL TDčkem (6. tier).
@Say (29.05.2014 19:04): :D To bych asi duševně nedal..
@Bursoft (29.05.2014 18:44): Můj rekord je 21 proher v řadě, 14 výher.
@Marty McFly (29.05.2014 09:17): Nejsi doufám jeden z těch, co si myslí, že jejich přítomnost a performance v bitvě je řízena náladovým matchmakerem a nemáš sebemenší šanci s tím něco dělat :D 3 prohry a 3 výhry není nic divnýho, divný je, když prohraješ 9 bitev v IS-8 za sebou a stejně furt mačkáš Battle tlačítko, protože ten pětinásobek prostě chceš :D
@Marty McFly (29.05.2014 09:17): normalka, bud rad zes nevyhral tu treti.
Dnes zatím 3 bitvy s Chi-Nu (chybí mi pár tisíc na dodělání SP mise).
1. South Coast, jih. t6 bitva. 1330 damage, 1 kill, 0 spotting damage. 1. v xp našeho týmu.
2. Swamp, západ. t5 bitva 1024 damage, 1 kill, 193 spotting damage. 2. v xp.
3. Komarin, jih. t7 bitva, 0 damage, 0 kill, 0 spotting damage. 15. v xp.
Ta poslední EHM EHM, ale furt platí - 3 bitvy, ve dvou jsem mákl docela dost a prostě žádná výhra. Tohle mě štve. I kdybych nic nedělal a byl třeba afk, furt bych měl vyhrávat téměř každou druhou bitvu (46%?) a ne prohrát ve třech za sebou.
Zkusím 4.
4. Pearl River, východ. t6 bitva, 984 damage, 1 kill, 0 spotting. 5. v xp - KONEČNĚ VÝHRA.
5. Hidden Village, sever. t5 bitva, 488 damage, 0 kill, 0 spotting. 7. v xp - WIN.
6. Windstorm, západ. t6 bitva, 1611 damage, 3 kills, 444 spotting, 1. v xp a high caliber. WIN.
3 prohry za sebou a 3 výhry za sebou. Trochu divné mi to přijde.
2. Swamp, západ. t5 bitva 1024 damage, 1 kill, 193 spotting damage. 2. v xp.
3. Komarin, jih. t7 bitva, 0 damage, 0 kill, 0 spotting damage. 15. v xp.
Zkusím 4.
3 prohry za sebou a 3 výhry za sebou. Trochu divné mi to přijde.
@Say (27.05.2014 16:15): to je fakt :)
@Arc (27.05.2014 16:07): Ne ne, jen tomu chybělo to správné výrazivo=)
@Say (27.05.2014 16:01): no šak, řekl sem snad něco jiného ?:D
@Arc (27.05.2014 13:42): Průměrný kečup a hořčice ;)
@LIUWIL (27.05.2014 10:21): Jn, ale 28/30 boti to už je trochu HC... Byl to teda ruský sever, ale stejně. :D
@kurcatovium (27.05.2014 13:31): botů ? ale kdeže, bot je lepší než průměrný hráč :)
@LIUWIL (27.05.2014 10:21): Tenhle víkend byl opravdu pekelný. Tolik debilů (spíš botů) jsem fakt dlouho neviděl... Hrůza!
@Matthew.J (26.05.2014 19:42): Boti ve World of Tanks vůbec nejsou problém. Zvlášť když mají zaplacené prémiové účty :)
Tohodle byla skoda, kdybych se tu Matildu nesnazil dostat ACPR pri prvni sanci (a mozna kdybych si uvedomil ze ho mam vlastne nabity kdyz jsem ten predposledni narval do M3 Stuarta), mel bych jich dost na to abych ji dorazil pri capovani.... moh byt Kolobanov. A trapna smrt >_>
Tady je neco pro Saya :D
@Bursoft (26.05.2014 15:02): Já si ho taky po nerfu T-50 koupil jako její náhradu a dodnes se mi hřeje v garáži. Posádku z něj navíc přiživuju v T-15, co jsem dostal onehdá za nějakou aktivitu nebo co.
@kurcatovium (26.05.2014 12:34): Si ho kvuli vám snad znovu koupím :D
@Bursoft (26.05.2014 11:08): Nejlepší a nejzábavnější T4 skaut je rozhodně Luchs! Nepravdy o tom, že je jako skaut nepoužitelný si teda vyprošuju! A i nastřílet se s tím kulometem nechá, spousta T8 heavy weakspotů potvrdí... ;-) Zábava ve všech tierech, co s tím potkáš (pokud máš tým s aspoň částečnou mozkovou aktivitou).
@Say (26.05.2014 01:31): Netvrdím že to nejde, jen je to moc RNG na můj vkus. Ale je pravda, že z T4 scoutů je zdaleka nejlepší/nejzabavnejsi..
@Bursoft (26.05.2014 01:20): Mě se s tím KVčka zapalovalo pěkně=)
@Say (26.05.2014 00:54): stuart je dobrej, ale v high tier je nepouzitelnej, jak cokoliv jinyho, pokud nemáš štěstí na tupý hellcaty a borsigy, co ti jezdí do rány, páč ta houfnice ma hodně velký problémy s rozdáváním dmg. Od te doby, co jsem 4x za sebou dingnul hetzera 2x s HE, 2x s HEATem, bitvu na to jsem dingal KV-1S do poklopu motoru z výšky, tak se na ni nespoliham, 75mm je málo na houfnici prostě.
afaik skautíky mají překopat
Ale ho*no, takovej M5 Stuart je supr tank s houfnicí. Chce jen trošku taktiky a ne se bezhlavě hnát dopředu.