@
AiMLEzZz (25.11.2021 10:24): do záložního PC hledám kartu s výkonem okolo GTX 1660 Super. Něco co zvládne moderní tituly na FHD, alespoň s medium/high nastavením. Stačila by mě bohatě něco jako GTX 1650 Super ideálně s 6GB VRAM, ale to by musela být za rozumnou cenu. Tak možná v druhé polovině příštího roku.
@
Charllize (25.11.2021 11:05): mohu potvrdit. Třeba Project Cars 2 mě na Xbox Series překvapil. V grafických možnostech jsou podobné volby jako na PC verzi.
@
Bursoft (25.11.2021 11:49): s těmi RTS na konzolích máš pravdu, nevím jak u konkurence ale na Xbox mám 2 C&C hry (Red Alert 3 a C&C3), plus je tam remaster Commandos 2 a Pretorians (má i SONY), no a možná by se ještě pár RTS našlo ve světě HALO, myslím, že HALO Wars 1 a 2.
Zkoušel jsem jen ty C&C hry, hrát je na ovladači je dost nezvyk. Rozhodně to není tak user friendly jako na K+M. S trochou štestí bude i Age of Empires IV na Xbox. Na druhou stranu jak k Xbox tak k PS jde připojit myslím K+M a pokud jej hra podporuje nebude to žádný problém. Seznam her na Xbox 2021 je zde
odkaz +
odkaz