@Eru (05.06.2023 08:20): Jde tu primárně o TLOU kdy už i Tul se k té kategorii vyjadřoval proč to ta hra nesplňuje. " Pre istotu som si znova prečítal, ako máme vo výzve definované to remeselníctvo a nikde sa nespomína, že by stačilo, mať to ako koníček. To, že má niekto nejaký koníček, ktorý vychádza z remesla, predsa nerobí z postavy remeselníka. Ani v hre, ani v skutočnom svete. Myslím, že podobný prípad sa riešil v 8. kategórii, kde sa niekto pýtal, či stačí, že nejaká postava si niečo zapisuje, ale to tiež z tej postavy neurobí novinára alebo spisovateľa. V takýchto prípadoch je najlepšie, keď človek, ktorý pokladá otázku doloží nejaké gameplay video na posúdenie, pretože jemu sa to ľahšie nájde, než ja aby som sa preklikával hrou a hľadal, či teda má ten človek, ktorý pokladá otázku naozaj dôvod hru, do tej kategórie zaradiť."
@Kunick (05.06.2023 07:47): Mně to jako argumentace prostě nepřijde validní. Spíš jen na sílu prosazování tvého úsudku, sám jsem řekl důvody proč mi to přijde mimo.
@Kunick (05.06.2023 07:47): Mně to jako argumentace prostě nepřijde validní. Spíš jen na sílu prosazování tvého úsudku, sám jsem řekl důvody proč mi to přijde mimo.