Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o DH

Před chvílích jsem tu zahlédl čtrnáct lidí, víc ne... kruci, to je jak s wow achievy na freečku...
Dotaz, mají provozovatelé (tedy asi hlavně Memphis) podrobnou představu o tom, kolik přístupů mají během dne? Ptám se ze zvědavosti, jestli bylo vůbec možné v posledním měsíci splnit achievement Davové šílenství. Jsem tu snad neviděl víc než dvanáct lidí zároveň... Tak jestli mám jenom smůlu, nebo je tu momentálně útlum...
Ja to teda na prvnim screenu nemam (homepage) a na druhym jo (uzivatelsky profil nebo tak neco). A nevim, proc by to melo byt primo na homepage.
Na 1.screenu to je ale na druhém ne, tak jsem myslel, že došlo ke změně a byly ty položky vypuštěny.
Jj vlastněné hry ty bych uvítal taky, alespoň bych se nemusel spoléhat na jiný soft.
Když tak koukám na ty dva screeny vývoje DH 2.0, na prvním jsou nastavitelné položky jako "chci si zahrát" a "vlastněné hry". Tyhle v druhém screenu nevidím, budou k dispozici? Já bych je uvítal.
ViRus: já přece netvrdil, že je to FB exklusivní (ani není :-) ).
Tak to se velice omlouvám, já nevěděl o nějaké FB exclusive, jen jsem se domníval, že je spousta těch co chodí pouze sem a malé navnadění by mohlo přijít vhod. Jinak tedy DH na FB.
MCZ: Já se právě neodhlašuju vůbec, čili jsem tím myslel že na něj budu klikat nechtěně. Ale jedná se spíš o moji gramlavost, stává se mi to i tu, že se nechtíc odhlásím :-)
Virus: nevadí, ale pro příště bychom upřednosťnovali repost odkazu na celý původní příspěvek, takhle totiž určitá část sdělení zmizela :-(.

Zoltan: to tlačítko přece nebudeš vůbec potřebovat.
Skvělé, těším se. Jen na to "odhlásit se" budu furt určitě blbě klikat, než si zvyknu :D
Že sa platené hry miešajú s freeware hrami problém nie je ale už toto by nejakým spôsobom napríklad farebne odlíšil. Mimo iné by som napríklad pridal aj možnosť vyhľadávať hru podľa národnosti vývojárov, neplánuje sa to? Ľahšie by sa hľadali napríklad domáce hry.
Holy fuck

"ahoj
Mé jméno je Miss Ruth jsem viděl váš profil dnes a stal se zájem o vás, budu také rád
vědět víc, a chci vám poslat mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu dát můj
obraz, abyste věděli, na koho l am.Please odpovězte mi na můj e-mail
Adresa (ruth.toure22@yahoo.com)
picture for you to know whom l am.Please reply me in my email

address(ruth.toure22@yahoo.com)"
Chuck (15.09.2011 09:27:32): A ja som sa tak tešil, že mi napíšeš. :D
správně, je to bot, zprávu dostalo víc uživatelů, není to poprvé. bude smazán.
Dotyčný uživatel zřejmě nebude člověk, ale program (robot, skript, říkejte si tomu, jak chcete). :-) Mně zatím naštěstí takové zprávy nechodí, ale kdyby se to trochu víc rozšířilo, tak by asi bylo záhodno uvažovat o něčem jako CAPTCHA (nebo snad bude už v DH2?)...
Vidím, že i na DH se dostanou uživatelé, kteří se chtějí JAKOBY seznámit. Tohle jsem měl v DH poště a hovoří to za vše:
"ahoj, mé jméno je Miss Ruth jsem viděl váš profil dnes a stal se zájem o vás, budu také rád vědět víc, a chci vám poslat mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu dát můj obraz, abyste věděli, na koho l am.Please odpovězte mi na můj e-mail Adresa (ruth.toure22@yahoo.com)".

Byl bych docela rád, kdyby dotyčného uživatele admin kicknul nebo minimálně upozornil, kde se vlastně nachází.

Falagar (12.09.2011 10:29:58): Počkej, měl jsi je nechat se dohadovat, třeba by to vyřešili za nás :-).

Jinak ne/přítomnost konzolí byla zmíněna už mnohem dříve ve článku... a stejně se pořád všichni ptají a chtějí další informace :-( .
hellhouse99: Takže pro ty, co nebyli na přdváděčce DH 2.0 na DH srazu. Ano, konzolové sekce jsou v plánu v DH 2.X. Už si teda nepamatuju, jestli X bylo šest, čtyři nebo kolik, protože mne to naprosto nezajímá. :-) A ano, Memphis zmiňoval, že právě to, na co se ptáš bude hlavní problém, který se bude muset vyřešit, než se to zprovozní... :-)
Není náhodou smyslem jakékoliv takovéhle databáze, aby byla přehledná, i pokud bude obsahovat kupříkladu 5018 položek?

Pokud se databáze stane za jakýchkoliv okolností "mrdníkem", tak to snad sotva bude problém obsažených položek samotných.

Asi je předpokládatelné, že by v takovém případě existovala rychlá filtrace ve stylu "zobraz jen diskuze + komentáře + hodnocení k PC", nebo k PS3 atp. Hráči Xboxu 360 a Atari 2600 by se na webu ani nemuseli potkat, natož se navzájem obtěžovat se svými hrami.
Já jsem teda taky proti. Už takhle se do klasických her motají freeware tituly a kdyby se do statistik ještě navíc motaly konzole, byl by to fakt, jak říká Aaron_Hill strašnej mrdník. Jedině, že by se to nějak rozdělilo a případně i barevně odlišilo. Já bych ale nechal DH zaměřenou vyloženě na PC hry.
Přidání konzolí způsobí více problémů, než užitku. Bude v tom neuvěřitelnej mrdník. Samozřejmě bude hezké, zavzpomínat si na stará NES, SNES, Commodore, GameBoy.. Ale až se budou řešit nějaký PS3, Xboxy, Wii.. osobně budu dost mimo mísu, takže se rozhodně netěším :P
Say - Databáze her, ve které nemůže být Chrono Trigger, není dokonalou databází...;)
Marcusss: Není. Jsi v domově hráčů počítačových her pokud vím=)