Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o DH

Say: Nepřítele spánku jsem plnil nedávno a rozhodně jsem neseděl 24 hodin u počítače. Na začátku jsem se přihlásil, nastavil budík, šel spát, probudil se budíkem, přihlásil se, znovu budík nastavil, šel spát, atd... Přes den jsem pro jistotu také nastavoval budík (skleróza), ale také jsem dělal normální věci jako i jiné dny. Jediné co si musíš mít je jeden den, kdy nemusíš nikam jít, případně nikam daleko.

Chuck: K srdci? To jde?
Say: K tomu srdci taky nemáš moc daleko. Akorát nesmíš udělat to, na co jsem se Tě nedávno ptal. ;-)
Eru: Tak to mě neznáš. Spánku dám rozhodně přednost před jakoukoli hrou/sezením u PC. A bota se mi dělat nechce. Leda by mi ho někdo poslal=)
Chuck: Jo na skryté jsem nějak zapomněl. Nevím jak je získat a ani po tom nebudu pátrat. Třeba to přijde samo.
Ale já chci vědět co je uvnitř! :-) Např. v o všem a o ničem mám přečtených 18 tisíc příspěvků - ty 2 nebo 3 tisíce snad proti tomu nic nejsou, ne? ;-) Jednou... (nebrat iluze, prosím - pak přijde 2.0 a třeba se to samo vynuluje :-D)
tos mě dráčku potěšil, že se mi to nehromadí jedinýmu ...i když tolik jich nemám (páč jednou za čas nějakou naditou diskuzi odkliknu, aby mě to číslo pořád neotravovalo:)
..a někteří ukecaní, takže nestíhám číst. "Pod čarou" mám teď cca 8000 nepřečtených. :-)
Aaaa bude v DH 2.0 moznost odjebat sportovni diskuzi, ze? Mi to tu porad tvrdi ze novy prispevky a pri tom jen debilni prujem o sportu >_
A já ten pruh tam chci! A pro staré hry doporučuju přidat na cover pruh s nápisem "Games for DOS".
ViRus: Kdo mluví o custom obalech? Odstřihnutí pár pixelů se mi nezdá jako značný zásah do oficiálnosti coveru. A je to prostě hnusné ty proužky. Nelíbí se mi to, ruší to=/
Možná víc lidí než si myslíš a jde dle mého o oficiální nebo alespoň snaha o oficiální podání informací o hrách této databáze. Pokud se tu budou vkládat a schvalovat custom obaly, pak tu můžeš začít dávat také odkazy na stáhnutí warezu.....
Jenže to jsou oficiální covery... Plus to informuje o přítomnosti toho balastu (ale s achievementy :P) ve hře :)
Jsem proti přidávání coverů s tou vlezlou horní lištou Games for Windows. Je to prostě nevkusné a dělá to reklamu něčemu, co tu být nemusí.
Say: Kdo si počká, ten se dočká. Prostě zasadíš, a ono už to roste samo... :-)
Ne že bych na sebe chtěl upozorňovat, ale... Má tu někdo ohodnocený komentář od 46 lidí a drží se vesměs stále na nule?=D
Drolin: Jo, už mi chybí jen Legendární přidavač.

ViRus: Copak ty, já to jednou taky dokončím.
Jumas: Vlastně ty už máš téměř všechny. Cg.

Jinak já si celou dobu myslel, že jeden je za něco zcela jiného.
Hehe, no já jsem spíš zvědavý na ty skryté achievementy, o kterých je zakázáno podávat informace (zatím mám jeden, úplnou náhodou zapříčiněnou mým... hm, no, činnostmi co často vykonávám). Ty obrázky v sobě mají určitou vypovídací hodnotu, ale jelikož žádný další ukryťák jsem ještě nezískal, tak na to asi jdu špatně... a nebo to chce vytrvat:-P
GodOfTheSick: Ten den se tu vyrojilo hafo fake účtů, jen nevím, jestli od nějakého spam bota (asi ne), nebo achievement-chtivého uživatele (dost možná).
Fingon: Nevím čemu se divíš, k využívání DH není potřeba být přihlášen, já tu kolikrát taky jsem, ale nepřihlášen :-)