Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o DH

Ja by som zase doporučil niektorým editorom, že keď už editovať, tak poriadne a sústrediť sa na skutočné chyby, ktoré pôvodný pridavač zrejme omylom v čase pridávania neregistroval (ako napríklad logo stránky v dolnom rohu oficiálneho a regulérneho coveru)
Jdu sám proti sobě (protože oprava mi sem tam přinese nějaký ten bod), ale doporučuji některým zdejším přidavačům vygooglit si pojem "histogram", popř. jak ho srovnat..
Že to má něco společného s betou 2.0 mě taky napadlo, ale nechtěl jsem tu spoilovat. Zatím jsem ale na nic nepřišel :/
hmm ten novej archivment vypadá jako odměna za toho, kdo se nějak zúčastní beta testování databaze-her 2.0 :)) Ale asi se musí zjisti, jak se tam dá dostat... zkoušel jsem napsat www.beta.databaze-her.cz a nic se nestalo :(
Ty body se nevztahují k uživateli, který hru přidal, bavíme-li se o editacích, ale k uživateli, který ji editoval. Tudíž musíš provést editaci ohodnocenou buď 3 nebo 4 na ty dva achievementy.
Jo takhle. No když si člověk přečte význam toho určitého achievu, zní to tak, že jde o body. které získala hra a ne uživatel. Jinak na historii bodů v profilu čas od času koukávám, takže to není nic, co bych neznal.
Chuck: Svoje body za přidávání/editace zjistíš z "historie bodů" - je to kousek pod editací profilu. Cizí nijak (oficiálně).
Případně je to ještě poznamenané ve "schválených návrzích" ( správa her/schválené návrhy), kde máš vypsané i body za editace a za konkrétní hru.
Chuck - v profile mas historiu bodov :) (nepise ci sice konkretnu hru, ale len pocet bodov, ktore si ziskal za schvalenie hry)
Už jsem se tu jednou ptal, ale nedočkal jsem se odpovědi, tak ještě jednou - kde zjistím, kolika body je hra ohodnocena? Viz význam určitých achievementů, které se na tento údaj odvolávají.
Díky za odpovědi :)

Nejvíc mi tak nějak vadí, že je čím dál tím míň skákaček (plošinovek) na poli pc her :)
S emulátory zpravidla běží všechny gamepady. S hrami je to těžší, čím starší, tím spíš bude podpora gamepadu chybět. GTA by měli jít všechny (snad i GTA1&2). Max Payne 1 gamepad nepodporuje.
A který gtáčka? Třetí díl, vice city, san adreas a čtyřka, předpokládám? :)

Co nějaký další hry? Max payni? Zajímá mě hlavně, jestli těch her není moc málo :/

A bude fungovat X360 třeba na starších emulátorech různých starých konzolí, jako je sega genesis či super nintendo? :)
Matthias: GTA se na gamepadu hraji i líp než na klávesnici, Mafia 2 vyžaduje víc cviku (u Mafie 1 nevím, jestli je gamepad podporován). Tak jako tak většina multiplatformních her se dá na PC hrát gamepadem, u spousty z nich je to i lepší (krom strategií a většiny FPS), jen to chce zvyknout si.

A kup X360 kompatibilní gamepad. PC vývojáři jsou dneska dost líní a podporují většinou jen tenhle typ gaepadu. Je trochu ironické, že PS3 podporuje i hafo jiných USB gamepadů, třeba Sega Saturn gamepad s USB konektorem :D
Menší dotaz na všechny :)
Zvažuju koupi gamepadu, kvůli plošinovkám typu Rayman :) Ale zajímalo by mě, jestli by se s tím daly v pohodě hrát i 3D akce, nebo třeba GTAáčka, mafiu aj... ? :)
Ale neprozrazuji/nenapovídám :)

Navíc na ty, na které se CJ ptá, mu nikdo zda se jim blíží neodpoví.
Ach jo... jeden den se zapomenu přihlásit a abych začínal znova... :-( BTW, kdybyste se divili, že se teď neozývám - ségře a kámošovi se asi po čtvrt roce hučení podařilo přesvědčit mě, abych znovu začal hrát wowko - a jako baví mě to, ale je to strašný žrout času:) Už mám level 30, tailoring 225, cooking 283 a preakticky všechny recepty:)
U toho srdce, helmy a ruky vubec netusim, za co muzou bejt, mam k nim taky nakroceno?;0)