Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o DH

Já jsem úplně na větvi jak dobrej tenhle update je :)
Obvykle nemám změny rád (např. čsfd mi stále i po letech přijde horší než před změnou), ale tady je to opravdu super.
A keď niektorých do budúcna nechcem mať ani medzi obľúbenými? Čisto hypoteticky :)
ViRus: Blbne Steam?

Až teraz je dobré zaželať ,,Šťastné a veselé Vianoce!". :D
Ty kráso, za chvilku bude mít achievement davové šílenství 2.0 i ti co jej nemají :-)

btw: Ty platby na tom steamu stále nejdou? U mě alespoň ještě ne u toho Rebornu :-´(
A já si pořád říkal, co tím MCZ myslí, když nedoporučil Javorovi plnit Nepřítele spánku.
WOW!!!!! Tak tahle noc bude ještě dlouhá=)

Memphisi, MCZ a další, kteří se podílejí na chodu DH (Falagar a tuším i ViRus)! DÍKY. Máte můj respekt.
Od DH si přeju 2.0. Otázka je v kolik si tu budem rozbalovat dárky a jestli vůbec ? :)
A chce sa niekomu pridať Deus Ex: Missing Link? :D

Fingon: Tak si ho niekde napíš a potom skopíruj, tak som to urobil s komentárom na Metro 2033, lebo som nemal internet.
Hmmm, nikomu se nechce schválit přidání "mé" hudební adventury o Mozartovi? Mám namyšlený skvělý komentář, ve kterém vystupuje moje přítelkyně..;)
Dva náměty do databáze pro agilní virtuální sportovce: Winter Sports 2011 Go for Gold, Winter Sports 2012 Feel the Spirit. Něco mi říká, že by mohl existovat i ročník 2010, 2009... ;-)
Je nějaká možnost, jak si změnit email, na který jsem se na DH registroval za jiný?
ViRus: Ja by som niečo také potreboval na dva komentáre. Ale nie teraz. Až keď sa ich raz pokúsim napísať znova. .)
ViRus - na to jsem línej :) Hlavně to jsou komenty u her, které jsem hrál před X lety a nevím co bych o nich napsal.

Hlásíš se? :)
Toz az ted jsem si vsiml, ze si hodnoceny hry nemuzu seradit podle roku vydani. To je zrada.
Když si chci nechat smazat své komenty, koho s tím můžu otravovat, aniž by na mě dotyčný v duchu (nebo i nahlas) nadával? Je jich okolo dvaceti.
Chuck: Ty si po Silvestri položíš otázky typu: ,,Kde som? Ako som sa sem dostal? A čo robí ten slon v kúpeľni"? :D
Danny: Však to je taky jeden z hlavních důvodů, proč na Silvestra člověk tolik pije. :-)

Dunemaster: A to jsem přitom konzument-amatér. ;-)
TombSpirit: Aj keď trocha oneskorene, ale predsa. Gratulujem! :) Ja mám 1294 dní. :D
Chuck (15.11.2011 20:59:58): To radši ne, předsevzetí si většinou můj vychlastaný mozek na druhý den nepamatuje :-)
TombSpirit: To zní jako ideální závazek při novoročním bouchání šampáňa. ;-)
Dneska je to přesně 1094 dní (rozuměj 3 roky), co jsem se tu na DH zaregistroval. Musím říct, že zdejší komunita je pořád výborná. Do příštího roku doufám splním některé své (především komentářové) resty a nahrabu si nějaké body (přece jen ~1100 za 3 roky není nic moc). A kdo ví, třeba se s některými z vás potkám na nějakém tom srazu, ať už oficiálním nebo neoficiálním. Jo a taky si přeju dožít se DH 2.0. :-)
Hmm, a s tím prázdným profilem bych měl taky něco udělat...