Chark: Paráda.
NL: Podle toho co jsem zatím četl plánuje Microsoft investovat do své herní služby GfWL docela velké peníze a to s příchodem nového operačního systému. Asi konečně pochopili, že na Windowsech se kromě solitairu a min hrajou taky velké hry a že PC hráči jsou na to dost hákliví. Navíc Steam je pro ně velká hrozba. Na druhou stranu podle toho co jsem četl v PC Gameru se Microsoft zatím chlubí jen tím, že v jejich marketplace katalogu je možné hry vyhledávat. Ano, to berou za jednu ze svých vychytaných funkcí. Tak nevím. Mně to zatím takto vyhovuje, když to funguje. Další digitální distribuci nepotřebuji a o zakládání dalších extra účtů už vážně nemám zájem.