Tommywise: http://www.tweakguides.com/Crysis_13.html
Protože Windows XP používají rozhraní DirectX 9.
a proc jako? wtf :(
da se to nejakym patchem udelat nebo co to vubec je ten dx10 rezim?
da se to nejakym patchem udelat nebo co to vubec je ten dx10 rezim?
V tom případě si "extra vysoké" nezapneš;).
nevim co to je dx10 rezim,ale mam windows XP...
Hra se spouští automaticky v "DX 10 režimu", pokud uživatel používá Windows Vista/7.
Tommywise: Mám tucha, že musíš mít pro extra textury hru zapnutou v Dx10 režimu.
Tommywise: A nemáš rip?
Win7/Vista máš?
Nevite proc mam v nastaveni grafiky dostupne jen detaily jako vysoke? Extra vysoke nejdou nastavit, pritom mam ted novou grafiku.
Tak jsem se těmi problémy konečně prokousal a samotná hra dle mého není tak špatná. MP je v podstatě úplně stejný, jako Modern Warfare, akorát že to má lepší grafické zpracování a vyladěnější hratelnost. Ten SP by nemusel, s přihlédnutím na to, že jde o pouťovou střílečku, být zas až tak marný.
dle mého není o co stát. je to nepřehledné, konstantně mám problém rozeznávat své a nepřátele, přesnost a účinnost zbraní je pochybná a samozřejmě všudypřítomné barvičky pro konzolisty. ve třetí hře se mi rozhodil obraz a hra zamrzla, což se mi stalo naposledy v Batmanovi -> tam to ale byl záměr autorů mě vylekat, že odešla grafika...
Momentálně nenacházím slušná slova - samozřejmě v důsledku té zkurvené registrace - která není ochotná mě nechat se někam posunout. Profil na MyCrysis jsem si vytvořil, což však hra dál vesele ignoruje. Rady na fórech? Vytvořte si jiný účet, tak fajn... žádná změna. V dnešní době dema mají přesně opačný účinek, než-li dříve - odvracejí potenciální zákazníky a nabádají k warezu. Ten MP bych celkem rád vyzkoušel, ale platit kvůli tomu daň v podobě dvou hodin snažení se k uskutečnění úspěšné registrace je podle mne trochu silná káva.
Já tam nacpal svůj gamespy login co mám už několik let a naštěstí ho to vzalo.
V demoverzi mám problém se dostat přes tu úvodní přihlašovací obrazovku. Když jsem si tam chtěl vytvořit profil, můj e-mail je prý údajně již používán (WTF?!), funkce 'jsem debil a zapomněl jsem heslo' nefunguje a jejich stránky, kde jsem si chtěl tedy zaregistrovat ten nový mail, jsou neustále přetížené.
Ale jo, 1920*1200 preset hardcore to jede mezi 40-60 fps, nevypadá to špatně. Zbraně maj lepší feel než v jedničce. Plnou asi kupuju.
Ikdyž to teda posrali, vydat na PC v podstatě konzolový demo s gamespy/autoaimem/press start je fakt epic fail. Crytek brečí z pirátů a pak na PC vydá tohle. Demence.
Dobře Pivo, dobře!:-D
Gunár: U Far Cry se mi více líbilo zasazení do tropických ostrovů a i designově se mi líbil více - rozhodně lepší interiéry (když byly nějaké v Crysis, tak stály za prd). A akce Far Cry se mi zdála taky lepší, i když hra neměla takovou vymakanou fyziku a celkově animace postav při soubojích nebo jak to říct.
Crysis měl něco do sebe a nebyla to špatná hra, ale prostě mi tolik nesedla.
Jinak Saye nemám rád kvůli jeho dementním názorům, které si ani neumí obhájit, tak kde můžu, tam si do něho rýpnu.
Crysis měl něco do sebe a nebyla to špatná hra, ale prostě mi tolik nesedla.
Fg: Tak to je už hodně dlouhou dobu známý, v jedněch z prvních screenshotů/videí jsem ty mršky zahlíd. Ale trošku trapný to je no...třeba budou... já nevim... prskat kyselinu...:-)
tak nam vyvojari krasne okopirovali bez napadu Geka z MGS4, akorat tady maji 3 nohy -yeahhh! :X
kubulus - u čeho - MW nebo Crysis 2 ? Já z C2 slyšel jen tu main theme a ta se mi líbí dost. Zbytek si poslechnu až po dohrání.
Paradoxně právě main theme byla nejslabší skladba.
To bude jak s MW2, kolem jeho jména se před vydáním vytvoří hype a později vyjde najevo, že složil jen main theme a zbytek nechal na kolegovi. :-)
Vypadá to že dvojku skládá Hans Zimmer, also known as musicgod, a aspoň první skladba se mi fakt líbí
Sakra už aby ta hra vyšla.
Sakra už aby ta hra vyšla.
RNDr. Gunár Pavel: Inu... Dobrá ukázka toho, jak si prachsprostý flame dokážou někteří jedinci brát osobně=) Nic nového.
Pivo: Letmý pohled do přátel a vidím, že Say tam není. Za to mě tam máte oba. Musíte k sobě být kladní a ne jedovatí, to tvé "blbého Saye" se mi vůbec nelíbilo :D
Já se přiznám, že mě námět Crysis trochu zklamal, nicméně mi zpravil náladu mimozemšťan s dredama jak predátor tak myslím, že se mi to bude líbit, ale na plnou cenu to nevidím.
Nemůžu říct zda je lepší Crysis, nebo Far Cry 1...Crysis mi připadá jako verze 2007 od Far Cry (tudíž stejně dobré), až na to, že mutanty vystřídali mimozemšťani a v obou hrách působí jak pěst na oko.
btw. níže mám dojem, že tě v Crysis nikdo ject tankem nenutil, pokud ses na to cítil mohl si podporovat ostatní tanky jako chrabrý pěšák a stejně tak potom už sám si tankům nemusel vyjet vstříct v tanku, nebo nešlo v první bitvě vystoupit? Už si to nepamatuju.
Gunár: To jsem přesný opak tebe. Ale mi se i to prostředí Far Cry líbilo asi tak 10x více i v horší grafice než ta korejská jungle.
btw: Kdo by se zaobíral názory nějakého blbého Saye :-P
btw: Kdo by se zaobíral názory nějakého blbého Saye :-P
Say: Ehm já třeba? :D, pravda ale je, že pro mě Crysis 2 nějaký velký must-have není, tím byl pro mne Crysis 1, mimojiné pro jeho podobnost s Far Cry, ale 2jka už mi svým námětem a settingem tak nesedí.
RNDr. Gunár Pavel: Máš recht, nějak to smrdí... Btw, kdo by hrál nablýskanou střílečku=P
Kubulus: Ano, jako už by se jim to třeba s Mass Effectem 2 na X360 nestalo, nebo Ubisoftu s Creedem 1. Čekal jsem, že se poučí. Pokud budou prodeje Crysis2 na PC podle jejich představ, setnou nějakou hlavu a zalibují si, jak levně vyřešili PC demo, pokud PC prodeje Crysis 2 nenaplní jejich očekávání, setnou nějakou hlavu a svedou to na piráty.
EA má menší problém.
No já nejčastěji používal ten Fy cosik, který používali Korejci a tam jsem musel do Korejce vysypat snad zásobník, aby šel k zemi. Ve Warheadu už jim stačilo méně a to i na těžší obtížnost.
Je pravda, že když to šlo, hrál jsem stealth, takže zas tak často jsem nestřílel, a když ano, tak z dálky a sniperem...
Marcus: Tak tomu se mi nechce věřit. Ve Warheadu možná, ale v Crysis jsem do nich šil a oni furt běhali - to i na střední obtížnost a nejsem v akčních hrách žádný amatér, co se neumí trefit.
Pivo - Já hrál na nejvyšší obtížnost a obvykle korejcům stačila jedna-dvě kulky do hlavy... teda až na hovada v suitech.
Tak dvojka se mi zamlouvá více jak první díl. Viz. i tady přiložené video a konečně tam budou i jiné nelidské bestie, než ty stále dokola se opakující chobotnice lišící se snad jen velikostí. A možná i to prostředí mi konečně sedne více, než byla severokorejská jungle z prvního dílu. Ve Far Cry se mi jungle líbila, ale v Crysis jsem jí prostě nemohl přijít na chuť. Ale i tak.... Miami by se mi líbilo více než New York :-)
Crysis 2
fak: Původní Crysis ale byla taky arkáda, ne? Akorát to nebylo žádné Call of Duty, protože i blbý Korejec vydržel jednu dávku ze samopalu, což mi kazilo dojem ze hry.
Crysis 2
Strašně doufám, ať to není arkádová sračka, furt mám z Crysis2 špatný pocit, že se to zvrhne v jednoduchou konzolovku.. Nemúžu si pomoct, ale jakékoliv video mě o tom tak nějak přesvědčuje.. No uvidíme.. MP mě v případě Crysis moc nezajímá, v jedničce mě absolutně nebavil, takže absence dema mě netankuje.. Spíš bych ocenil SP demo..
Zatím jo ale bude i na PC.
demo na dvojku je jen na xbox?
Pokud marketing nedokáže prodat MP, skončí v propadlišti dějin.
tak ukazka z multiplayeru vypada na pomery Crysis docela slibne, mohla by to byt zajimava rez, ac jednicka byl skvar, 2jka by si mohla napravit reputaci, hlavne na vsech platformach jsou titulky, coz je velice sysmpaticke :)
Amen.
To je fakt síla. Nádhera. Pokud existují hry, kvůli kterým se vyplatí koupit nový PC jenom kvůli grafice, vede jednoznačně Crysis se Stalkerem.
Tu první jsem hrál. Je jich i víc (tu), a některé mapy i graficky o mnoho překonávají původní hru.
Mám dojem že jedna se dá hrát jako singl s jakýmsi příběhem, další dvě jsou jen na procházku. Ta co se dá hrát s příběhem má i variantu na procházku, kterou jsem použil - chtěl jsem se jenom projít, ne aby po mě stříleli nepřátelé : ).
nice. ale já bych řekl, že je to jen na procházku...
Paul - Wow, to vypadá fakt úžasně, o co v těch mapách jde, je to pro nějakou single misi, nebo jen multiplayer?
Jsem zkoušel pár fanmade map, docela zajímavý jaký pěkný scenérie se dají udělat když si dá mapper záležet.Jsou to mapy Myforest, theresort a Hunter's Life.
Taky se bojim, že prostředí nebude nic moc, na druhou stranu se mi líběj ty skluzy a chytání se stěn alá Mirrors edge
Tak prostředí asi nebude takový orgasmus jako v jedničce, ale gameplay by mohla být lepší, ty videa mají dobrý náboj.