@SilentWolf (29.12.2020 11:45): Tak já chci tentokrát hrát za korporátku a mít celkově ke korporacím jiný vztah. Místo gun-blazing stylu půjdu slealth netrunera, samozřejmě zvolím jinou romanci a určitě vyzkouším jiný konec.

Ale mám teď spoustu velkých her, které sem ještě nehrála (TLOU2, Ghost of Tsushima, Miles Morales...), takže dost možná stihnou nějaké to DLC vydat, než se k tomu zase dostanu.

Možná si ale trochu poblbnu v creatoru postavy xD
@Ria Kon (29.12.2020 04:26): no ohledně těch voleb.. to je otázka.

Já teda nechci zkusit nic jinak a ani nevím, kde bych něco jinak zkusit mohl.. maximálně mé napadá (Pacifica) nevěřit tomu agentovi a možná by Voodoo boys přežili, ale proč? Když se mnou chtěli vyjebat? A taky jinou romanci. Jinak ale fakt nevím. Třeba tam jsou velké příběhové odbočky a dost jsem toho neviděl.. ale nevěřím v prohlášení, že každý hráč bude mít jiný zážitek. Spíš se těším na DLCčka, než že bych měl chuť si to střihnout znovu. Naopak mám hroznou nechuť ten svět opouštět s touto V. Asi si vyzobu z mapy každou blbost.

Taky by mě zajímalo, co je zač postava "kterou jsme mohli zabít nebo naprosto minout a nakonec se k ní váže jeden z nejlepších vedlejších questů" jak jsem kdesi v recenzích nebo podcastu slyšel. Mělo by to být někde na začátku hry. A nenapadá mě nikdo.
Po 100 hodinách pokořeno (95% žlutých úkolů, na modré sem dlabala). Slzy padaly (heroický konec pro V). Samotný příběh je jednoznačně na 10/10 a nejradši bych to rozehrála hned znova za jinou postavu s jinými volbami. Ale jak píše Bursoft, finální číslo chce trochu času k promyšlení.
Tak dohráno.. dojel jsem to asi s nejlepším koncem. S Panam, Johnnyho jsem ukončil a s Judy jsme všichni odjeli za krásnou sluníčkovou budoucností. Teď ještě vyčistit ten bordel na mapě :D Nad komentem se musím chvíli zamyslet..
@kristmeister (29.12.2020 02:38): Je to konec příběhu suquestu a ty detaily už by opravdu měly mít spoiler tag.

Btw bylo fajn by ke spoilerům v tagu psát i čeho se ten spoiler týká, pokud je to možné - například rád se pobavím o koncích které už jsem viděl, ale nechci si prozradit ty které ještě ne.

@Tarhiel (29.12.2020 00:14): Kusanagi je nejrychlejší jen mezi motorkami, maximálku s ní mám 190 - některé auta jezdí 200 i víc. A je cool (nejen díky jménu :D), ale na ježdění mám radši tu terénní, Apollo.
Do prdele já jsem nasranej, ta questlinka s Jeffersonem a Elizabeth Peralezových byla top a oni jí ustříhli v tom nejlepším!! Snad DLC.

Jinak docela škoda, že vztah s Riverem nešel odmítnout s tím, že mám Judy anebo že jsem lesbička. Takhle mi ho bylo líto :D
@Rapier (28.12.2020 23:12): mě fascinuje ze i ti lidé co byli někde pod kamenem poslední dobu mají tendence se na cP zviditelnit jak to jen jde. Betka kdysi prohlásila ze to je všechno bullshit to Japonsko a pak dělala cosplay jako by nic, i když jde o záležitost která je v Japonsku doma. Takže ji už léta neberu vážně i když ten cosplay má fajn.
Dotaz, jak je to sakra s tim craftingem? Nektere zbrane (a nevypada to, ze jen ikonicke) jdou craftnout na vyssi verzi, nektere ne, obleceni pak craftnout na vyssi verzi nejde nikdy. Jak poznam, ktere jdou a ktere ne? Upgradovani statu je zbytecne, ale to crafteni vyssich verzi je fajn. Ted jsem si vycraftil legendarni Divided We Stand a to je tedy dobrej masakr. :D

Bugu mam take minimum. Vsechno malickosti. Hru jsem musel loadovat kvuli bugu asi dvakrat a jednou mi hra spadla. Za 60 hodin hrani docela fajn skore.
Zrovna o tom píšu a další bug, kterej jsem si musel vygooglit. V misi pro Bes Isis mám hacknout terminál a nefunguje to, neukazuje mi sekvenci pro zadání čísel ani co to odemyká. Na youtube týpek říká, že je to tím, že prostě nemám operační systém s quickhackem, kterej sice není potřeba na hackování terminálů, ale whatever.. Takže tak, early access prostě, děláme testery pro CDPR a ještě za to platíme.
@Sarno (28.12.2020 20:55): @Paul (28.12.2020 20:59): Jsem na tom podobně, hra šlape téměř bez problémů. Zatím jsem měl dvě chyby. Jednomu strážci vlála noha nahořu ve výtahu když jsem jel dolů a on ležel na podleza mrtvej, jednou jsem se sekl do textury a nešlo to ven. Kromě těchto dvou věcí bug free hra pro mě...
@Bursoft (28.12.2020 21:16): To zní hodně divně, takový bug jsem ani v žádné z těch kompilací neviděl.

Mě pobavil bug když Panam měla střílet z raketometu - a raketomet se jí v ruce neobjevil když ho vytahovala, ale až ve chvíli kdy ho měla odložit, a pak řídila celou cestu autem s ním na ruce.
Jinak jsem jich ale taky potkal minimum, i ty roztékající palmy se mi roztékaly jen trochu :D
:D Já bych mohl asi napsat seminárku na ty bugy, co se sem tam objeví. Co se mi ale pravidelně každý hraní objevuje několikrát, tak když vylezu z auta nebo motorky, tak se mi zglitchuje obličej, takže ve first person mi potom litá bordel před očima. Samo se to nespraví, jen reload. Ale možná 1.06 už opravil ty roztíkající palmy, už jsem dlouho žádnou neviděl :D
@Sarno (28.12.2020 20:55): u mě taky nic. Zatím nejotravnější bug co jsem měl byl, když se mi sekl ten "unarmed" status (kdy není možné použít zbraně např. pri návštěvě obchodu) a nemohl jsem útočit. Kvůli tomuhle jsem musel loadovat 20 minut starý save.
Při řízení ve first person se mi několikrát vybavil Quarantine. Mladší budou možná znát Carmageddon.
Chlapci potřebuju radu, někde u nějakého obchodníka jsem viděl item, díky kterému jsem mohl do oblečení craftit sloty na módy, ale za boha si nemůžu vzpomenout kde to bylo a jak to fungovalo. Nemáte někdo tušení? Nejspíš to byl mód pro kyberware, ale nějak se nemůžu dogooglit.
@Wulfgar (28.12.2020 13:14): mě to též nějak zásadně nevadí, protože je to skvělá hra a atmosféra města je jinak skvělá. Spíše to vidím jako něco co by bylo skvělé pro případný další díl:)
Btw. k tomu finále boxerských zápasů, jak jste to vyřešili?
Já se nechal uplatit a sejmout, protože bez jedinýho perku do pěstního souboje to nemělo ani smysl. Spíš mě zajímá, jestli ten napumpovanej černoch jde vůbec porazit, protože já do něj dal asi 20 ran, než jsem padnul a ubral jsem mu 1% :D
@ZephyrCZ (28.12.2020 15:11): Já používám Dynalar Sandevistan MK.4 (myslím, že je to on, prostě ten legendární, co se dá koupit u Viktora). Jednoduše bullet-time, který ti ještě zvětšuje dmg :D

Trvá 16 sekund, ale semtam se bugne, takže po první killu se zruší. Počítám, že po 80. patchi se to opraví :D

Díky němu jsem mimochodem umlátil ty boxerský zápasy, s tímto to bylo docela jednoduchý :D