Náhodou, ty komentáře za to stojí XD

"Redemption? There is no redemption after shit like this"

"after dragon age 2 idk how to love anymore. i won't let you break my heart again dragon age"

"Dear god. My eyes are actually bleeding after this. This could be the worst fucking shit I have ever watched. It's like people don't even try anymore. They just go "Yearhh let's just poot in on makinima people thearr will watch wutever shit we tell them and they fukking love it too huerrr".

You know what? Fuck you all, fuck the human race if this is what has become of it. You people deserve to wallow in your own fucking filth you god damn cockmonglers."
To hovado pokud se dostane na svobodu za 21 let moc hodin potom žít nebude :D pokud se toho neujme nikdo jiný půjdu ho sejmout sám..
Z deniku Anders Behring Breivika:

Několik předchozích týdnů jsem strávil hraním Dragon Age II a další nových her. Fantastické!
Je jasny ze jde jen o marketingovej tah. DA2 sklizi negativni ohlasy, takze bioware odmeni ty co si jej koupili. Spis nez nejaky pokus o boost sale v tom vidim snahu zachovat si image hodnyho vyvojare, jehoz hry maji vzdy pridanou hodnotu, jenze ted je pridanou hodnotou prilozeni jine hry .). Tohle mam na mysli podekovanim
NL:

Dragon Age II is off to a great start – breaking the 1 million mark in less than two weeks and faster than Dragon Age: Origins.

What is the Sequel Celebration?

As a special thank you to our fans for helping with the Dragon Age II's early success, BioWare would like present them with a download code for 2010's Game of the Year, Mass Effect 2 on PC.

Na jednu stranu se mi moc nelíbí že se slabá dvojka prodává líp než lepší jednička, ale jinak je tenhle krok veskrze sympatickej.
Poděkování za to, že sis DA2 koupil...

ROFL=D Toto je teda věta týdne!
Nejde o podvrh.

Teď je otázka, proč to dělají. Mě napadají 2 možnosti:
a) DA2 se neprodává a chtějí nějak donutit lidi to kupovat.
b) Chtějí co nejvíce rozšířit základnu fanoušků ME před vydáním třetího dílu.
Prisel mi od EA mail, ze protoze jsem si koupil DA2, dostavam od nich Mass Effect2 zdarma jako podekovani. Jestli to neni fake, tak je to super. ME2 jsem nehral...
Ale jako jo, hrát se to dá, ne že ne. Jenom nechápu, proč jsou některý situace ztvárněný naprosto prkenně a některý docela skvěle... Jakoby se na tom střídali lidi...
misadlouhy: neviem, ci je o com diskutovat(pripadne recka). DA2 je aky je a bud ho vezmes na milost alebo nie. V Bioware sa ti asi sotva podari niekoho preplieskat (a ze by si zasluzil :) ).
Všichni hrajou, nikomu nezbývá čas na diskuzi, která vře nadšením...
Hydr0gen: Tak s tím článkem se musím ztotožnit, vystihli to moc pěkně. Přesně ty samé pocity a otázky jsem během hry měl i já.
Hej, je recht, že textura rukou - celých, ne jen prstů, ale i paží, je příšerná. Zajímalo by mě, jak to je na Very High detailech, ty mi hra ale bohužel nedovolí.
No ty fenrisovy (jo už jsem si vyhledal jak se jmenuje) vlasy jsou taky nechutně japan made, ale jako jinak netušim. Manga vim že jsou velky voči možná i kozy, nezajímám se o to. Ale zatímco morrigan měla takovej elegantně vyzývavej obleček, tak u té pirátky mi to přijde vyloženě pi*ovský...

No nevim, hra mě docela baví, ale čumět na ty ksichty? Ta ženská fighter je neskutečnej hermafrodit, pirátka zase nechutně umělá/dokonalá modelka, fenris je gej od pohledu brrrr, ten čaroděj má zase hodně zvláštní peří na ramenou, sestra je strašně nudná, elfka smrdí na sto honů takovým něčím jako "roztomiloučká ať to stojí co to stojí"... no trpaslík to zachraňuje docela spolu s tím hlavním týpkem.

Ale jinak mě to baví, manga nemanga, ksichty neksichty, dá se to.
... ne vsechno co ma velky oci je ma automaticky jako dusledek existence mangy, zadny dalsi rysy mangoidni na nich nejsou a vlastne ani ten specificky tvar oci jsem v zivote v manze/anime nevidel.
Afaik jediny specifikum jeponskych elfu je extremni delka usisek kterou prevzalo napr WoW.
pip: Teda... děláš jako by byl Avatar něčím originální:-) Avatar vykrádá všechno všude vším každým způsobem jakým to jde, a skoro bych řekl že ty velký vočka si taky vyhlídl ten šmoula Cameron v japonsku.
Ale bezte nekam s tou mangou, tyhe elfove jsou pres kopirak podle modrasku z Avatara.
Qunari pravda mohli byt variabilnejsi vzhledem, nic proti rohatejm, ale ze jsou takovi vsichni je blbost.

Btw dycky bylo nemalo awkward kdyz si behem rozhovoru dala postava k obliceji ruku - pokazde takovy ohavny low-poly parat vedle toho celkem detailniho xichtu :)
Kubulus: Jo, to mi taky nesedí. Qunari jsou najednou strašní pekelníci vzhledem, elfové vypadají opravdu jak podotýkal say jako manga, i ta ježibaba na začátku vypadá spíš jako hlavní záporák final fantasy s těma psycho vlasama... Se už jenom divím že templáři nemají nějaký plamenný nebo světelný meče...
Bavilo mě to celou dobu, v 1 byly všechny hlavní Q jeden velký nudný .. něco.Párkrát jsem to i přestal hrát. Proto hodnotím 2 jak hodnotím.. Škoda jen že to končí tam kde by se to teprv mělo rozjet..
No ty bído... BioWare sází na telenovely. To jako s těmi jmény myslíte vážně (myslím všechny o kterých tu píšete)? Nějaký Chuan Antonio tam není? A s tím neustálým řešením virtuálních vztahů. Kdo tu nedávno postoval ten článek o povrchnosti náplně her?
Asexualne asi nesmysli, ale Varrica ani segru snad zbouchnout nejde, nebo jo? (u te segry to obzvlast povazuju za solidni pokrytectvi vzhledem k tomu ze je ta hra plna buzerantu :)) Do postele a domu jsem si pritahnul Merill, je roztomile nemozna ^_^)
Penis Feris je podle mne jedna z nejzajímavějších postav, v druhé polovině hry jsem ho měl v družině takřka neustále. Vztah... tedy tělesný kontakt jsem navázal pouze s Isabelou, a to ani nijak úmyslně. Z Anderse udělali idiota, ale ne že by mi snad v původní hře byl nějak zvlášť sympatický, ale dal se tam snést.

Každopádně nějaká asexuálně smýšlející postava ve stylu Stena tu chybí :))
Mick: Jo jo jo, přesně ten! Ve chvíli, kdy se tam objevil, jsem - ale naprosto vážně - zauvažoval o tom že tu hru smažu a už nikdy se k ní nevrátím. Tohle tam jako nacpat je už trochu moc. Jestli tohle nemá přitáhnou holčičky a geje, tak už nevím...
Grey_fox - myslis toho elfa, co ked sa mi tam prvy krat objavil som myslel, ze ci nahodou som nezapol nejaky diel Final Fantasy? :))
Komerční propadák to asi nebude (podle všeho se to prodává hodně slušně), ale taky doufám že příště už se nedočkáme rychlokvašky jako je tohle. Přecejenom rozdíl oproti prvnímu dílu je ten, že je všechno jednodušší (třeba u soubojů to vítám s naprostým nadšením, ale jinak...) - tímhle tempem bychom se za pět let dočkali variace na Heavy Rain ze světa Dragon Age. Od toho vlastně nemá ani ta dovjka moc daleko...

Jo a taky bych rád věděl, kterej výmrd*k tam narval ke každé postavě možnost flirtování/sexu. To mi přijde fakt jako prasárna největšího kalibru. A taky lákadlo na teenky... stejně jako ten naprosto nechutnej bělovlasej elf.
Tiež nedávam žiadnu váhu hodnoteniam užívatelov a skôr tak zo záujmu sledujem ako sa to vývíja. A kedže sa mi zrovna dva krát nepáči akým smerom sa momentálne uberá tento žáner tak tejto hre vyslovene prajem komerčný prepad, ktorý by snáď otvoril dvere novým nápadom.
Souhlasím s misem, zakládat si názor na hodnocení jakési rating války, kdy jedni dávají schválně nulu a druzí natruc desítky (nebo opačně) mi přijde... dost zvláštní. Navíc to má tu čtverku už od vydání, a tak nějak pochybuju že někdo objektivně dokázal zhodnoti hru za čtyři pět hodin. Jakože že ta hra má hodně špatnej začátek, ale pak se radikálně zlepšuje (imho).
MCZ: Uvedomujes si, ze tam skoro nikdo 4 nedaval? Jen 9/10 nebo 0/1. To vypovida jen o tom, ze ma hra rozporuplne hodnoceni, a ne prumerne hodnoceni 4... Muze to byt vynikajici hra stejne jako blba hra (uprimne, je to hodne subjektivni, a casto do toho mluvi nesplnena ocekavani). Za mne rozhodne na tom lepsim konci hodnoceni tj. 8.5/10
misadlouhy: Ne. Ve hře se objevuje neustálý nával různorodých questů, které se ale odehrávají v naprosto totožných lokací. Najdi utábořené piráty, objev tajný průchod pašeráků, dopadni pedofila prznícího mladé elfy, vyhledej místo o kterém nikdo neví a uschovej v něm svůj rodinný poklad - žádný problém. K tomuhle všemu přece stačí ta skrovná jeskyňka nedaleko města.