No mě by se to možná zjednodušeně povedlo překreslit, ale nevím, jestli bych se v tom vyznal :-)
Každopádně by mě zajímalo, jestli se dovím, co se přesně stalo s tím týpkem od Zoe a ještě pár dalšíma postavama. Jinak ta úchylná zelená nestvůra - majitel Wati corpu říkala, že ho zabila :-D
Nakreslit... Hmmm, jo, to by taky šlo :-D. I když ty znaky mi přijdou docela komplexní, minimálně na mé velmi amatérské výtvarné schopnosti :)
"V těch katakombách je dobré využít služeb Xfire, vyfotit si ty znaky a pak přes overlay prohlížeč se na ně koukat. Minimálně mě to ušetřilo spoustu pobíhání sem a tam, vzhledem k tomu, že nemám fotografickou paměť :)"

Ehm a co si je zkusit nakreslit? :) Takhle staromódně jsem to udělala já :)
Nejhorší ale je, že to končí v tom nejlepším. Člověk má pocit, že teprve přijde to pravé rozuzlení, že je tak lehce za půlkou hry a on je to vlastně konec druhého dílu. V kombinaci se snahou FunComu vydat úspěšné MMORGP (na úkor ostatních her), což se mu prozatím moc nedaří, to je fakt na zabití :)
Jo to jo, tak ty už na to čekáš delší dobu, já to hraju teprve poprvé :-)
Já jsem asi za půlkou a už ten příběh začíná odkrývat skryté části a to docela rychle. Umí hodně gradovat, to se mi líbí.
Dnes jsem to měl celovečerní film - 4,5 hodiny. Vživotě mě žádná adventura tak nechytla. Vždy hraju adventury tak max. 4 hodiny týdně.

A ten příběh je hodně povedený a ke konci nabírá pořádnou rychlost. Škoda že na konci skočí asi do Warpu nebo Hyperpsotoru a ujede... čekat až se vrátí s dalším dílem je úmorné...
Jo jo, přesně tak, ale část v těch katakombách s jakousik hádankou mě trochu brzdila.
Ale jinak, když už jsem si říkal, že příběh chápu, tak se v příběhu vynořily další věci :-)
Jab: Já byl schopnej před druhým hraním Dreamfallu shlédnout celý walktrough u TLJ, abych byl v obraze... A náramně jsem si to užíval. Tzn. Dreamfall u mě zabodoval i jako interaktivní film :)
Záleží určitě na "hráči", zda mu v adventuře sedne častá role diváka. Mně to přišlo v poho, páč "film" měl spád. :-)
Jinak bych do toho taky moc nešel :-)
Tahle jednoduchost mi vyhovuje a proto jsem si hru celkem oblíbil, beru to jako sledovat takový film, kde se trochu přemýšlí. S většinou adventur stejně po chvíli seknu a nebaví mě.

Doufám, že pokračování ( jestli nějaké bude ) půjde ve šlépějích téhle hry.
"clovek se spis jen pohybuje lokacema spousti filmecky"
---------> Tak tak. Mně to přišlo žel trochu málo; po adventurních úkolech zbylo prázdné místo.

A Dreamfall a Matrix Reloaded vyjdou zhruba nastejno. :-)
Dreamfall neni adventura v pravym slova smyslu... clovek se spis jen pohybuje lokacema spousti filmecky :)
NateLogan: to já bych teda řekl spíše naopak, hehm.

Pivo: Dreamfall je z hlediska obtížnosti naprosto lehoučký; upřímně si nedovedu představit, že by pro někoho představoval sebemenší výzvu. I naprostý ignorant jím musí projet jako nůž máslem (vyjma tedy jedné ne zrovna vychytané hádanky).
Pivo: Oproti zdejšímu konci ti přijde i druhý Matrix jako dobře ukončený příběh bez nutnosti dalšího pokračování.
Teď jsem trošku nahlédl do návodu, ale stejnak to nechápu, si to musím projet pomalinku a číst veškeré titulky, abych to trochu pochopil :-)
Ale snad bude další pokračování co jsem četl, že prý je divný neuzavřený konec a to nemám rád :-)
Pivo: Odtušit samotný konec (pokud se to tak dá nazvat :) ) se ti určitě nepovede. Možná maximálně tu část, která vyplývá ze samotného úvodu hry...
Tak dneska jsem u toho strávil takovou menší hodinu a půl a z nejasného příběhu ( nehrál jsem předchozí díl ) se mi stává docela "v klidu" příběh. Už se mi to vyjasňuje a myslím, že bych sám sobě mohl spoilerovat, jak to asi dopadne, když jsem viděl úvodní animaci, ale jistý si tím nejsem. Hraju to pomalu, ale asi proto mě to celkem baví. Většinou mi adventury moc nejdou, ale tadyk je to v klidu.
Tak já hru hraju pomalinku, ale takovýhle věcí jsem si opravdu nevšiml. Akhera - jsi fakt dobrá :-)
Akhera: To jsou knihy? Zoe a knihy v klasickém papírovém formátu? Páni :-). Ale tohohle jsem si tedy nevšiml (máš dobrý postřeh :) ), já v tenhle moment vždycky zkoumal pana Musu :-D.
Ale je to trochu divný, že by TLJ bylo tak dobrý, že by to lidi hráli i 220 let po vydání? :)
A tak mě napadlo, Zoë neví kdo je April Ryan, Reza by jí mohl poradit :)
Akhera: Jo, tohle nešlo přehlédnout. Sbírka těch nejlepších stále prodávaných her FunComu :-). Akorát mám takový pocit že jsem do Rezovi koupelny při prvním hraní vůbec nezavítal...
No hraju tuhle dvojku a prostředí se mi celkem líbí, ale hrát to budu asi delší dobu, protože v adventurách přeborník opravdu nejsem :-)
Pivo: jedničku nebo dvojku? (Ony jsou ty začátky tak trochu podobné.)
Tak jsem to spustil a můžu říct, že jsem hrál za všechno možné, ale ne za borku co si furt stěžuje, že ji nic nebaví a furt se nudí. No alespoň můžu říct, že se má nějaká počítačová postava hůře než já :-)
Pivo: oba díly jsou stále k dostání, ten druhý snad i u nás (a ten první asi taky).
No no malignusi :-)
Kurnik. Škoda, že tuhle hru nemám sakryš. Sice nejsem nej adventurař, ale tak vypadá to dobře.
Willa: Možná je to tím, že jste to řešily tady a ne skrze dh poštu. ;)
MCZ:Přesně tak.Zvládneme to bez pomoci Malignuse,vůbec nevím proč se o to zajímá :)).
Malignus: myslím, že to dobře zvládnou i bez tvé odborné asistence.
To nevim. Napsaly ste to dost zmatene. Moje mužská mysl to prostě přestala stíhat. Vy holky prostě všechno šmodrcháte. :-D