@ZephyrCZ (18.07.2020 19:42): Když začneš hořet při větší přestřelce a trvá postavě než zareaguje na tvůj příkaz k "uhašení se" a pak zase čekáš, než se vůbec vyléčí, není vůbec košér. To samý platí při nastupování do auta nebo z auta - trvá než zareaguje na příkaz a pak než vůbec vykoná animaci. U novějších dílů jsou takové úkony v podstatě okamžité.
Ghost Recon nemám rád, hrál jsem to tak 2 hodiny, ale určitě se něco takového líp ztratí v TPS než v FPS. Takže věřím, že zrovna tam to problém nebyl.
Padák absolutně nereagoval na změnu směru do strany a tím, že se postava připravuje na přistání "animačkou" a kvůli kopcovitému terénu se připravuje kolikrát, když ani nechceš.
V pořádku, že nesouhlasíš :) Já jsem to dneska čerstvě dohrál a třeba oproti pětce, kterou jsem zpočátku docela opovrhoval, je cítit, že už má nějaký věk a takové maličkosti jako animace dokázali zrychlit, což pomohlo plynulejší akci. A fakt, že s bugynou nebo čtyřkolkou nevyjedeš v podstatě žádný kopec a zůstaneš vyset za každým druhým kamenem, nemůžeš nesouhlasit :D Terénní povozy nedělají to, co by v terénu měly :D
Up: Akorát se o těch zbytečných animacích bavíme s kámošem a na kompu to vypadá, že tam není taková prodleva při jejich vykonávání.