@Paul (15.03.2017 08:29): to vypadá takřka groteskně, takoví sims.
Já ty facial animace fakt nechápu
Prostě to nechápu. Bioware EA snad není tak malá firma aby si nemohli udělat/zaplatit něco lepšího než tohle.
Koukám že jeden z našich residentů taky není fanda ME :)
…”What I expect from BioWare is slightly dodgy combat, but splendid writing and characters.”…
Frankly, I don’t. Bioware games always have a lot of writing, but its quality has often been quite dodgy. Previous Mass Effects have their moments, but most of the writing is crappy as well, plus the main character is just unbearable.
Ouch.
Ouch.
Ach božínku, vona se ta hra tomu týpkovi nelíbí a to se přece nesmí!!! Hitler jeden a v-vy, kteří s ním sdílíte obavy - NACISTI ! Tys asi moc rozumu nepobral, že...
@Paul (15.03.2017 00:53): jak se tam sesli v diskuzi podobne naladeny lidi..lol..to je sranda. Je to jak Hitler pri proslovu a jeho privrzenci mu do rytmu hajlujou. Strasny to RPS.
ať žije hype
The first few hours of Andromeda are a gruesome trudge through the most trite bilge of the previous three games, smeared out in a setting that’s horribly familiar, burdened with some outstandingly awful writing, buried beneath a UI that appears to have been designed to infuriate in every possible way.
I had gone in assuming this would be more BioWare pleasure. So far – and let’s be clear, there’s lots of room and time for it to pick up and turn things around – the first few hours have been just awful.
https://www.rockpapershotgun.com/2017/03 ... eview-opening-hours/
ale píše to walker kterýmu moc nevěřim, takže whateva
edit, čtu dál, sakra von tu hru úplně anihiluje
Side quests feel like something from a 2004 Korean MMO. Just complete nothingness, running from map icon to map icon, scanning objects with your scanner when told to, and then AI companion SAM letting you know that, yup, the source of the defects has been found/animal has been captured/toddler reunited with rabid tiger, despite your actually doing nothing relevant to the tissue-thin narrative.
jesus f christ
https://www.rockpapershotgun.com/2017/03 ... eview-opening-hours/
ale píše to walker kterýmu moc nevěřim, takže whateva
edit, čtu dál, sakra von tu hru úplně anihiluje
jesus f christ
@Charllize (14.03.2017 22:25): Ze začátku by to bylo fajn, ale po delší době by to byla otrava, obzvlášť by to nebylo moc využitelný protože vždy jen letíš z bodu A do bodu B a realistický vesmír je prázdný a vzdálenosti brutální.
Ten Galaxy Theme se mi líbí, jen by ten začátek mohl být rychlejší s přestupem do toho rychlého nízkofrekvenčního rytmu.
@pajmič (14.03.2017 21:51): Má to podobný nádech. Zase tam je ta sada dokola se opakujících rychlých tónů. Pěkný to je.
@pajmič (14.03.2017 22:18): Tak jasne ze neni. Ale teda kdyz uz se mohutne cestuje vesmirem, tak mi prijde skoda ze to tam neni, primo se to nabizi, vesmir a pilotovani nejake vesmirne lode k sobe patri celkem verohodne. Vsak by to nemuselo byt kdovijak komplexni, a frostbite poletuchy umi docela dobre, viz battlefield. To cestovani ,,prstem,, po mape mi prijde takove lacine.
@Charllize (14.03.2017 22:14): Mass Effect není vesmírný simulátor...takže asi tak. Je nutno podotknout však, že v prototypu hry byl Tempest ovladatelný, ale stálo to za prd, takže si to asi nechávaji do další hry.
@Ria Kon (14.03.2017 21:35): skutecne veris ze v editoru postav od bioware jde udelat pekna realne vypadajici zenska? ja stravil v tech editorech mnoho hodin napric vsema jejich hrama a nikdy ale opravdu nikdy jsem s tim co jsme vytvoril nebyl uplne spokojenej..a ty vlasy vzdycky..strasny. Ale samo budu rad jestli to v Andromede bude jinak :)
Jinak je skoda ze v bioware nemaji koule na to aby ta lod sla ovladat a opravdu letat vesmirem, tak trochu jsem cekal ze to v andromede bude..no snad priste..vesmirny simulatory prece ted tak frcej a oni to tam nedaj..
@Ria Kon (14.03.2017 21:35): Moje řeč :)
A je to vůbec Rayderová? :D Byl u toho koment že se jedná o NPC které probudíte. Ale už tam brouzdat nehodlám. Už budu jen čekat na hru.
@pajmič (14.03.2017 20:37): Wow! Konečně někdo, s talentem na CC. Jasně, vlasy jsou prostě ve stylu "moje postava se musí ode všech maximálně lišit!!", ale ten obličej! Takhle reálná asiatka? Tyhle rysy byly vždy v ME/DA nejhůře ztvárněny (prý jsou nejtěžší) a ona vypadá, jak reálný člověk. Bomba, běloška půjde jako po másle! :)
Jedno je ale jisté - mám až neúnosnou hladinu hypu v krvi.. :D
btw kotaku hru chválí.
btw kotaku hru chválí.
@SilentWolf (14.03.2017 21:03): S Ryderem se ten punch na xicht dopadá Hádám, že to je chyba díky tomu, že Ryderka je menší. Stejně to v plný rychlosti, jako ve filmu nezaregistruješ, ale bylo by fajn, kdyby to ted měli opravený,
@kuler91 (14.03.2017 20:59): Rasisto! xenofobe! Nácku! Máš něco proti bílé na žluté kůži? :D
Tohle je ještě Ok oprtoti jinym mistrovským výtvorům na netu :D
Tohle je ještě Ok oprtoti jinym mistrovským výtvorům na netu :D
@Ria Kon (14.03.2017 18:03): Já budu nejspíš svojí sisRyder vytvářet hodně dlouho.... :) Ty default obličeje jsou poněkud 'žblé' :D
@Steffie (14.03.2017 17:42): Hned, jak se dostanu domů z práce! Už sem myslela, ze ho nikdo neukáže :)
Odkaz Pokud by někoho zajímal Character creator :)
@Paul (13.03.2017 16:36): Recenzenti neumí tvořit v CC, to sis ještě nevšiml? :)
@pajmič (13.03.2017 17:25): Pár postů dolů jsem postoval podobný. :D
Tahle hra nevyšla a už má vlastní meme :D pidi spoilery.
Pěkné, ale boží..to nech na Karlovi hele :) V tomto ohledu se naš vkus mírně odlišuje.
K těm trailerům, z poslední doby jsou boží např. ty na Hitmana:
Takhle se to má dělat, stylové, perfektně podbarvené, no cringe :)
Mimochodem takhle "drsně" vypadá custom Ryder jednoho recenzenta:
...
Takhle se to má dělat, stylové, perfektně podbarvené, no cringe :)
Mimochodem takhle "drsně" vypadá custom Ryder jednoho recenzenta:
...
@pajmič (13.03.2017 15:27): Jenže tenkráte se nejely taký hejty :D
Pamatujete na trailer k Origins : To byla teprve prda! :D Mansona mám sice docela rád, ale toto byl naprostý úlet :D
@SilentWolf (13.03.2017 15:03): Souhlas, bohužel to byla nejlepší věc na tom traileru. :D Líbí se mi i originílní verze, ale ten rockovej ohoz tomu přeci jen padne lépe, podle mě:)
Nové COD mělo v traileru nějakou zvláštní verzi Space Oddity - to se mi líbilo. Asi už mládnu.. :D
@SilentWolf (13.03.2017 05:04): Já si myslím, že ten song je lehce nadprůměrná "popíkařina" s ráboby silnou zprávou/posláním bez nástrojů. Pořád je to lepší než ty básničky o tlustých prdelých, veselých kokainových orgiích... nebo o tom jak má negerskej raper víc zlatech zubů než bílá vápenka.
@Tyrael (13.03.2017 06:23): doufam :)
@SilentWolf (13.03.2017 05:04): tak já si od toho slibuji ekvivalent battlestar galactica....správné sociální drama...kdy se "poslední zastupci druhu" snaží přežít v nepřátelském vesmíru....andromeda jistě nabídne humor...děsivá dilemata a, snad i případné politikaření v ramci flotily
Mě tam ten song sedí právě proto, že celá Andromeda má takový mladistvý styl. Očekávám, že tam bude trochu víc humoru a ubude dramatu - i když tam samozřejmě taky bude. Ale působí to na mě jako kosmický road-trip s bandou cool lidí (i když jestli jsou, nebo nejsou cool, na to mám svůj názor..). Ale prostě ten song mi k tomu pasuje a roste mi díky tomu hype.
Sheparda jsme tu měli 3x
Uvidíme jak se poperou s problémem takoví mlaďoši.
A mám taky pocit, že se něco šeredně zesere v průběhu hry a vážnosti tam pak bude dost.. (vybití rasy, která je tak hodná, zničení planety apod...)
"I am only human..
but i have a Krogan.."
Počet shlédnutí toho songu je ale zajímavý... :D
Sheparda jsme tu měli 3x
Uvidíme jak se poperou s problémem takoví mlaďoši.
"I am only human..
but i have a Krogan.."
Počet shlédnutí toho songu je ale zajímavý... :D
@Paul (12.03.2017 21:52): To je silně subjektivní.
@SilentWolf (12.03.2017 22:34): A co teprve ten džouk s tou věží a Star Wars reference.
@SilentWolf (12.03.2017 22:34): Akorát jsou všichni Kryton.
@Charllize (12.03.2017 22:22): Já taky. Však red dwarf je skvělý seriál - konečně tu bude i hra na jeho motivy.
@SilentWolf (12.03.2017 22:13): ja se tesim, tak nestresuj :)
@SilentWolf (12.03.2017 22:13): Pššššt :D
@Paul (12.03.2017 22:12): vydrž - nasměješ se i u Adromedy. :D teď jsem viděl celou tu scénu s Peebee jak povalí hlavního hrdinu.... :D :D :D :D :D
@SilentWolf (12.03.2017 21:59): jenom slyším ty úvodní tóny a mám chuť si zase po letech sjet maraton :)
@Paul (12.03.2017 21:52): pravda, taky mi k tomu co doposud ukázali ze hry sedí víc tenhle song https://www.youtube.com/watch?v=_2nQ_TNgHvI
@Charllize (12.03.2017 20:55): ta prostřední jo .p
@Gordon (12.03.2017 21:08): to má 180 milionů views? A já o tomhle týpkovi dodneška neslyšel. Song mi přijde průměrnej - neurazí, nezaujme, ale do traileru mi nesednul.
@Charllize (12.03.2017 20:55): No zrovna Yennefer je tam řekl bych jako kontrast.
Launch trailer je standard (all tropes included), neurazil.
Launch trailer je standard (all tropes included), neurazil.
@SilentWolf (12.03.2017 19:21): Ještě že si tohohle nevšímam...
Ten song se mi taky libí, zde máš originál.
Ten song se mi taky libí, zde máš originál.