Marcusss: Pripravený na malú previerku, ktorú som dopredu avizoval?
1) Môže byť väčšina nadpriemerná v akomkolvek systéme? (ANO/NIE)
2) Je rozdiel medzi stupnicou kde môžeš byť - výborný, chválihodný, dobrý, dostatočný, nedostatočny a tým ked povieš že je niekto priemerný, nadpriemerný? (ANO/NIE)
3) Je hodnota 80 matematicky-elegantná priemerná hodnota v systéme od 0 do 100? (ANO/NIE)
A teraz otázka za 10 bodov (je dlhšia, tak odporúčam čítať pomalšie)
4) Môžeš si len tak vytvoriť vlastnú stupnicu, ktorá je nezávislá od výsledkov viacerých pozorovaní (rieši jedno pozorovanie za druhým a neporovnáva ich navzájom) a potom tvrdiť, toto je priemerné, toto je nadpriemerné, toto je podpriemerné? (ANO/NIE)
Hamster: Mám pár kandidátov ale chcem im dať ešte jednu šancu kým im naparím nulu. Tých 63 je len dočastných. A hlavne, dobrých desať hier ktorých by som neohodnotil ani 5% tu ešte nie sú. Patria najmä medzi ne rôzne MMORPG.
1) Môže byť väčšina nadpriemerná v akomkolvek systéme? (ANO/NIE)
A teraz otázka za 10 bodov (je dlhšia, tak odporúčam čítať pomalšie)