Přesně. K Maxovi to prostě patří... je to koneckonců noir komiks :)
Na to řeknu jen dvě slova.
Básnická nadsázka.
Básnická nadsázka.
Náhodou, kulka v hlavě se přežít dá - jen nevim jestli 2x po sobě :) To by měl fakt z prdele kliku... a ještě se ke všemu znát s někym, kdo taky dostal jednu do škeble...
Áno, sám proti celému svetu, napriek guľke v hlave, to je rozhodne uveriteľné. :)
a "Autentičtější atmosféru by asi jiné národy než ty skandinávské nevytvořily" čo s tým potom majú fíni? .) A áno, fíni vedia vystihnúť USA a taliansku mafiu and w/e výstižnejšie. :DD Ach jaj.
Jó Pivo, na to sis měl už dávno zvyknout :)
Walome: Já si právě říkal, že tvůj post nedává nějak smysl, hlavně první věta :-)
Walome: To stáří není nic příjemnýho, co?:D
Já si teda počkám až na první reakce recenzentů/hráčů. Z preview jsem natěšenej vždycky, a pak to dopadne tak, jak to většinou dopadá... :(
Chtěl jsem napsat, že jsem to sem dával... a koukám, že jsem zapomněl hodit odkaz :-D
preview
Těším se :)
Těším se :)
Nečetl jsem to celý, MP3 si určitě zahraju, tak nestojím o spoilery, ale už nejsem tak skeptický jako dřív - s těma flashbackama by to mohlo být pestré...
Ja mám oba diely z a pod XPčkami mi to šľapalo ako hodinky. Skús iné médium.
jezek: Zkoušel, nefunguje.
Nezkoušel jsi prostý režim kompatibility?
Chuck: Jedničku ani nemám odvahu zkoušet.
Bursoft: Mně se tohle stalo dvakrát u jedničky, u dvojky bez problémů. Poprvé jsem to nespustil vůbec a dočetl se, že musím v Program Files vymazat soubor "Movies", což se ukázalo pravdivé. A podruhé jsem při instalaci nepovolil soubor "Read me" a také se to nespustilo, takže po druhé instalaci po jeho svolení už vše běželo v pohodě. Mám teda verzi z Kolekce klasiky, kde jsou obě hry na jednom DVD a čeština pro oba díly je na samosastném CD. Takže to jsem Ti asi moc nepomohl. :-/
Už jsem to jednou zkoušel, ale zeptám se znovu. Je tu někdo, kdo má MP2 nejlépe původní (ale i steam) verzi a dělá mu problémy při spuštění? Hru normálně nainstaluju, opatchuju, hodím češtinu. Poprvé se hra rozjela, tak jsem projel první level, potom jsem ji vypnul. A už ji nemůžu zapnout znovu, hází mi to Runtime error. Hledal jsem na steam forech, ale rady tamních lidí mi nepomáhají. Rozjel to tu někdo? Jinak mám Win7 32b.
Opraveno, mea culpa :)
Pekný koment, akurát Max Payne nie je "FPS", ale "TPS" .
Cinema mod je imho nejlepší ze všech :)
Garret: Jj, perfektní mod..
zkoušeli jste někdo Cinema 2.0 mod?
rozcvicka, ne :)
Kubulus: Tady se stejně nejtěžší obtížnost bude rovnat tak té střední ve hrách typu Far Cry, Alien vs. predator, takže troufnout by si na to mohl opravdu každý.
Jinak též nahrávám na nejtěžší, ale chtěl jsem se podívat na ten jiný konec.
Jinak též nahrávám na nejtěžší, ale chtěl jsem se podívat na ten jiný konec.
Chuck: Tak nějak podobně... Opravuju.
Tolister: Máš pravdu, je tam lehce podobná melodie. Opravuju.
Tolister: Máš pravdu, je tam lehce podobná melodie. Opravuju.
JohnCZ: To main theme z Friends jsem nějak nepostřehnul. Já myslel, že hrál na ten klavír Late Goodbye, pokud myslím tu misi co myslíš ty.
Myslím to smrtelně vážně. Musíš ale zvolit tu nejtežší obtížnost.
Kubulus: To jako fakt? Tohle mi tedy v té hře uniklo. Holt já nehraju na netěžší obtížnost.
JohnCZ: Pokud nejsi ořezávátko, Mona přežije. Zahraj si to znovu na nejvyšší obtížnost.
na Steamu Max Payne bundle za 3,74euro
Zkoušel někdo rozjet MP2 na Windows 7? Mám Win7, 32b a když to nainstaluju (s patchem i bez), tak se hra nechce pustit, ani v režimu kompatibility. Ale v procesech se hra přitom tváří, jako že jede...
No nevím, mě když hra hodně moc baví, tak si to dojedu za jeden den, protože hodina je málo a já se nestihnu odtrhnout za takovou chvilku od monitoru.
Ale když něco dohraju 20krát, tak už je jedno, zda si dávám speedrun nebo ne. Hru znám nazpaměť, párkrát jsem si ji "vychutnal" a tak si ji dávám furt dokola a zkouším, co jde :-)
Zatím jsem teda žádnou hru za jeden jediný den nedohrál, ale nějak mě to netrápí, spíš naopak. Třeba ten kontroverzní Rogue Warrior je prý tak na 3 hodiny, ale já to hrál asi 3 - 4 dny, ale o to víc jsem se na to těšil a mlaskal si u toho.
Přesně tak, Mafii vždycky hraju s vedlejšíma úkolama, musím mít ty našlapaný káry. Předevčírem jsem dohrál devítihodinový God of War na PS2, hrál jsem ho dost dlouho, po kouskách a vyšel mi z toho jeden z nejlepších herních zážitků...
Není nad to jakoukoliv hru hrát pomalu, vychutnávat si ji a to je teprve požitek! A ne, že tam lítám jak splašená kráva a za jeden den je hotovo. :-)
Mafia je, ale 2krát, možná třikrát delší :-)
Alespoň, když dáváš všechny vedlejší úkoly a natahuješ to, jak jsem to dělával já.
Takových 13 hodin mi myslím na dohrání vydržela, ale to tipuju, nechce se mi dívat na zápisky :-D
Kurňa a to jsem si myslel, že když jsem Mafii dohrál 11x, jakej jsem těžkej gamer :D
Bursoft: Dělal :-)
Teď už mě to moc nebaví, ale viz. můj profil (pravdivý). Takovou zábavnou formou si to vždycky trochu shrnu ty své dojmy.
Teď už to neznačím přesně na čas, co jsem každý den hrál, ale datumy dohrání her si zapisuju a počty dohrání u každé hry.
Jinak Max Payne 2 mě po deváté bavil. Ale jako jsem to dohrál po 14., 15., 16. a 17. v jednom měsíci na všechny obtížnosti, tak už mě to moc nebavilo :-)
Pivo: Aneb "Milý deníčku, dnes jsem dohrál Maxe Payne 2 po deváté a už mě to moc nebaví, co mám dělat???"
Ty si fakt děláš zápisky z hraní? :D
Ty si fakt děláš zápisky z hraní? :D
Dunemaster: Já to mám změřené přesně na minuty, takže z toho to beru (+/půl hodiny jsem zaokrouhloval) a hru jsem dohrál přesně 17krát :-)
Jednička je opravdu dvakrát kratší. Tu jsem dohrál 20 krát a rekord mám 1:30 - teď jsem se díval do svých zápisků, ale šlo by to i prubnout.
Normální herní dobu mívám u jedničky 4 hodiny, (5-6, když si hru užívám) podle svých zapsaných statistik.
Jo, teď se dívám na zápisky dvojky - takže 7-8 hodin, když jsem si hru užíval, ale je pravda, že jsem vůbec nespěchal a hru si opravdu hodně užíval (opakuju se :-)).
6 hodin, když jsem to hrál už potřetí v jednom měsíci, to už mě to podle zápisků moc nebavilo a chtěl jsem to dojet rychle.
A 5 hodin na nejtěžší obtížnost.
Speedrun jsem nezkoušel.
EDIT: Takže dvojka je opravdu delší, možná ne dvakrát, ale o půlku určitě.
EDIT2: No, snad by ti časy už měly být přesnější. Vyznat se v tom není žádná sranda, ale zase nelžou, když se mi to povede :-D
A 5 hodin na nejtěžší obtížnost.
Speedrun jsem nezkoušel.
EDIT: Takže dvojka je opravdu delší, možná ne dvakrát, ale o půlku určitě.
Dunemaster: 5 hodin? To jsi jel speedrun? :-D
Já měl jedničku za 2 hodiny speedrunem a většinou jsem ji jel takových 5-6 hodin, ale dvojka je asi dvakrát delší, když jsem si to měřil.
Samozřejmě bych ji dal i pod pět hodin, když bych jel speedrun, ale tak mi to vždycky vydrželo i na těch 10 hodin, když jsem si hru chtěl užít a nespěchal jsem.
Rozhodně je dvakrát delší než takový Modern Warfare apod. nové hry. Nebo i než první díl Payna.
btw: Jinak je pravda, že třeba v jedničce jsem si s chutí natahoval herní dobu střílením plechovek z automatů, prohledáváním každé místnosti apod.
Tak sem kompletně předělal ten svůj strašný komentář k Max Payne 2.
Tak to hraju ... paradni hra , drive jsem tak nechapal ty hlasky , i kvuli nizke znalosti anglictiny ale ted si vychutnavam kazde slovo , uzasna ponura atmosfera, skvele hlasky a perfektni bullet time .. i kdyz pravda s cinema modem .. 95% a ten dabing :P
edit: bojim se toho ze 3 zmrsi .. a na 99% je uz zmrsena
edit: bojim se toho ze 3 zmrsi .. a na 99% je uz zmrsena
jo tak to presne delal vampire slayer 1.0 , ale zahraju si to :) dostat anacondou do hlavy jednou a umrit je sice trochu hardcore ale jinak mazec
SilentWolf: Mění to trochu skiny postav, přidává zbraně (Colt Anaconda, rotačák), je to trochu těžší a hlavně to naprosto dokonale upravuje bullet-time.
co ten cinema mod dela ? podle videa mi pripadal totozny jak vampire slayer 1.0
Trochu OT: http://www.cinema.philips.com/?ls=gb_en - Nejednou jsem si při sledování tohohle videa vzpomněl právě na MP2 :)
Wolf: Cinema mod 2 ;)
ale jo hral , i dnes jedna z nejefektivnejsich her a bavi me porad , na kamosovem notasu sme nedavno hrali ve skole .... dokonce jsem zjistil ze zmlsany ruznyma "srackama" s autohealem mam problem projit jeden level (zasekli jsme se v horicim byte), a mod hall of mirrors je fakt nejvic :) pak jsem zkousel vampire slayer 1 a tim to konci ... pokud znate nejake dobre mody klidne si to nainstaluju kvuli nemu protoze hra je zvladnuta na vybornou , i graficky