Dvojka je technologicky na vyšší úrovni, ale jednička to dohání všude jinde. Atmosférou, příběhem.... ale i tak mi přijde, že na svou dobu byla jednička technologicky vyspělejší než její o 3 roky novější druhý díl.
A když se obtížnost srovná se hrami tehdejší doby, tak Max patří opravdu k těm nejlehčím. Far Cry je o dost těžší, Alien vs. Predator jakbysmet, dokonce i nový Crysis je o dost těžší. Aquanox by ho strčil do kapsy, i stařičké Unrealy. Takových her bych mohl jmenovat stovky. Max se pro mě řadí k těm lehčím hrám.
Caelos: Ty jsi na mne zanevřel kvůli toho, že jsem si stejně jako John u Maxe stěžoval na zastaralost Bloodlines a jeho fyziku (proto si tě teď beru do huby) a ty jakožto velký znalec her, jsi nemohl uznat cizí názor, protože podle tebe to byla objektivní sračka. A vzhledem k tomu, jaké primitivnosti tu píšeš, tak radši o nikom neříkej, že je magor anebo ho přestaň dělat ze sebe.
btw: radši se vykašli na vysedávání v hospodách a psaní stupidních hloupých příspěvků hodných pětiletého dítěte (o vraždění zvířat nebo vztekání se nad jedním zpěvákem a jeho songem „dej si podprdu nahoru“ a vypisováním, jaký je to hlupák a čurák, který si nenajde inteligentní holku – imho je sice chytřejší než ty, když se sereš do témat, kterým nerozumíš a vypisuješ, že kreatin je chemická sračka nebo že Saegal neovládá bojová umění, když o něm nic nevíš nebo že Němci jsou buzeranti, když beztak ani nevíš, kde leží Německo) a začni se starat o svého syna (myslím, že jsi zmínil, že nějakého máš), ať z něj nevyroste něco jako vyrostlo z tebe (na tvém chování a tvých názorech je vidět, že jsi asi také vyrůstal v neúplné rodině, to se holt musí podepsat).
Já si tě přestanu brát do huby a ty přestaneš vypisovat hloupé příspěvky, abys byl v opozici proti mně a přestaneš se cpát do témat, kterým nerozumíš. Bereš?