STFU & GTFO! :)
I WAS CENSORED YOU ARE DELETING MY COMMENTS BIATCHES!!!
RO2 SUCKS BITCHES PWNS PLUS ITS NOT WORKING WHAT A SHIT
:-D
I MEAN IT!!!!!!!!!!!
Tak jsem si pořídil RO2 v předběžném nákupu na Steamu a musím říct, že to byly pravděpodobně vyhozené peníze za něco jako je pre-alfa verze hry.
O množství bugů nemá cenu psát, je jich tolik, že bych o tom mohl denně napsat několik novinek na různá fora. No, ale hlavně že na tom oficiálním foru píšou autoři o tom, jak je hra kde úspěšná. Chápu, že jim to zabere všechen čas, když prohledávají internet a hledají kladné recenze na hru.
Dnes jsem to pustil zahrál hru, vypadl mi zvuk, stal jsem se Herem (82 lvl) splnil 10 nových acheavmetnů a to vše za 10 minut hraní. Děkuji, nechci. Těším se na BF3, tam je celkem jistota, že to bude fungovat a do budoucna do toho vyjde spousta modů a třeba i nějakej z 2. světové
Už to také nehraji a hrát nebudu, dokud to nevyladí. A jestli to nevyladí včas a příjde BF3, tak pak už po tom neštěkne ani pes.
Už v RO1 mi přišlo lobby trochu problémové, ale tady je to dotaženo do extrému
RO2 asi můj nejhorší herní nákup, MP hra s nefunkčním lobby je mi na jednu věc. Dokonce mám pochybnosti, zdali tohle někdy spraví; možná jediné, co by mohlo pomoci, je změna připojení, což pro mě možnost tedy není. :D Kdybych to nekoupil na steamu, už bych to někomu prodal. Tímto vysoce nedoporučuji a jestli to nebude provozuschopný do konce měsíce, půjdu s hodnocením asi fakt ještě níž. :D
Tak sem zkusil nastavit jen 2 processory a pak 4 processory a pořád je to stejný aji phyx vypnout nepomůže to vůbec nic.Možná to pak vyřeší patch jeslti nějakej vynde.
Vodny: Tak teď už chápu těch 12GB, přesně BF3 bude stát za to :-)
ViRus: Na grafice jsem šetřil, původně jsem si stavěl počítač jen na editaci videa, ale teď se chystám na upgrade, když jsem na tom začal i hrát. Nechce se mi hrát BF3 jen na nízké detaily ;-)
Hm, keď to beží na engine UE3, potom tam je asi aj podpora PhysX. Skús to dočasne vypnúť, buď priamo v hre alebo cez ovládač grafiky.
kenklir: ohledně vícejádrového CPU - zkus přes správce úloh přiřadit aplikaci RO2 jen 2 nebo 4 jádra.
Vodny: Ty kokso, ty jsi frajer i7, 12GB a 240GT to už by chtělo spíš nějakou GTX580 :-), to provozuješ jako server ne?
kenklir: Problém může být zapeklitý, možná ve hře špatná optimalizace třeba i toho 6 jádra, vyzkoušej RO1 jestli dělá to samé, já jsem to testoval na Athlonu II X2 250 (3GHz), 4GB ram a ATI HD5670 512 DDR5 teď nevím v jakých detailech, ale rozlišení 1680x1050. A propo jaký máš monitor?
To by právě mělo zvládnot uplně v pohodě na maximální detaily.To přece není možný,Crysis 2 s DX11 na Utra detaily v Full HD rozlišení prostě max co ve hře de nastavit a hraju to s 50FPS.A tady v orchestre 2 se to seká jak blázen a ikdyž snížím rozlišeni na 1280*1024 třeba fps kolem 15-20.A detaily sem zkoušl snížit ale zas naprd grafika já fakt nevím už
kenklir: To je dost zvláštní, protože s tvojí sestavou by si měl zvládnout high nebo možná i ultra detaily úplně v pohodě. Taky je dost možný, že s tím 6-ti jádrem to neumí pracovat. Já mám čtyřjádro i7 950 (3,07 GHz), 12 GB RAM DDR3 a slaboučkou NVidia GT 240 1GB a hraju na high detaily. Možná nové ovladače, možná vypnout některé stíny a filtrování.
Zkus menší detaily a čekej na nejnovější patch a doufej, že pomůže.
Borci potřebuju poradit.Zapnu hrnu všechno vali v pohodě na plný detaily v 1980*1080 rozlišení ale jak spustím hru tak se to seká jak blázen sotva 13FPS což je nehratelný.PC mám dost nabušenej na takovou hru.(GTX570 1280Mb CPU AMD 1090T 6jádro 3,2Ghz a 8Gb ram DDR3 poradte prosím. Díky
Zajímavé, mě všechny potíže přešly a všechno (až na staty) mi jede :)
Teď je to s tím zvukem ještě horší než to bylo. 3 hry- 3x spadl zvuk. Si snad dělají prdel. Hra jako taková je fakt téměř nehratelná. Furt něco člověka sere.
Před chvílí jsem to testnul, první dojmy dobré, ale malinko mě chyběl takový ten skutečný feeling z jedničky, po pár zásazích jsem se do toho pomalu dostával po prvním kole 8 kills, já jsem to koupil mnohonásobně vícekrát, až jsem byl nakonec vykopnut 8-)
Edit: Tak další pokus, atmosféra se lepší, také možná proto, že jsem okusil německou stranu, ale skill jde zdá se mě přesně opačným směrem pouze 3 kills za 15 min. :-(
Zvuk blbne pořád, teď jsem si chvíli dal single-player a i ten je plný bugů, občas nejdou vzít zbraně ze země, občas nejde střílet, jindy vás to zase nechce po smrti přepnout do jiného vojáka. MP nevím, serverů je najednou nějak málo a všechny prázdné.
Ty bugy jsou občasné, ale statistiky jsou rozbité pořád, což je nepříjemnější, když hra vlastně jinak funguje docela dobře. A hlavně když funguje, tak by člověk ty statistiky uvítal.
Imho to těžké moc není, ale přednost dávají jiným věc.
Což je možná nešťastné, protože všechny fňukny (včetně mne) touží po těch statistikách. Hra může být rozbitá jak chce, ale je důležité dostávat zasloužené bodíky! :)
Nevim proč je tak těžký udělat ty statistiky funkční. Jako být na 71 levelu je sice pěkný, ale moc mě to netěší, když jsem si to nevydřel. Stejně je budou muset nějak resetovat a všichni začneme pěkně od nuly.
Překvapivě dost pomohl, nabral jsem pěkných pár levelů :)
A ten shift-zoom je kurva věc, hrál jsem jako kulometčík a ten zoom a jednoranná střelba 34 mě pasovala na nejlepšího střelce. Dělal jsem s tím práci snipera, který si kdesi kempil rusáky a nevěnoval se oknům.
Á, nový patch. To jsem zvědav co si pro nás Tripwire připravil teď ;-)
Nemám, no, ostatně jako vždycky všechny ty nejpopulárnější mapy. Aspoň už tam oproti jedničce nelítá tolik spam granátů, ty dva mosty, to bývalo nejhlubší sklepení pekla. :D
Znals v prvním díle Kriegstadt? Fandovská mapa, podle dobových fotek Berlína, krásné uniformy, MG-42 s prodlouženým pásem a lepším zvukem, Sověti šinoucí se městem, severští ss-áci, zakopaný německý tank, boj o každý dům, stovky oken, apokalyptická atmosféra a snad 75 minut limit. :D Nějak ta mapa skončila v propadlišti dějin (jen v Darkest Hour jsem zažil její předělávku s Američany, ble), ale určitou dobu to byl prostě kult - většinou to krásně profiltrovalo server a připojovali se veteráni. :'( :)
Ty nerad Danzig?
Bodkin: Chvílemi fakt zábava, a to se hrály jedny z mých nejneoblíbenějších map.
Steam vytuhl globálně.
Jinak já neleveluju vůbec. :)
Steam vytuhl globálně.
Jinak já neleveluju vůbec. :)
Ten italský server nebyl zlý, fungoval téměř na 80%! Body za squad leadera jsem sice nedostal, ale zbraňové ano a honor jen o úroveň níž. Což není zlé.
GG, thx a GN :)
Edit: Nějak mi vytuhl steam. Je to jen u mne, nebo je to globální?
GG, thx a GN :)
Edit: Nějak mi vytuhl steam. Je to jen u mne, nebo je to globální?
Určitě jedničku bude hrát spousta lidí, protože dokud neopraví pořádně dvojku, tak je jí jednička jednoznačně nadřazená.
Tj všichni ti fanatiční fanoušci jedničky :)
Tj všichni ti fanatiční fanoušci jedničky :)
Tak to asi radši počkám ale mohl bych zkusit teda 1 díl, pokud ho teda ještě někdo hraje.
Jestli se ti dělá z šílených bugů kopřivka, tak chvíli počkej :) Až bude relativně čisto, tak se někdo ozve :)
To nebude DLC, ale víceméně úplně nová hra/mód, na kterém dělají lidi, kteří nemají s Tripwire nic společného a navíc se nejspíš ještě dlouho načekáš... Jinak s koupi spěchat nemusíš, kdybych věděl, že hra bude taková, jaká je, tak ji nekupuju vůbec, nebo bych počkal tak půl roku a to jsem prosím obrovský fanoušek RO1 :(
Docela mě tahle hra láká hlavně díky tom dlc který hru předělaj na souboje v Pacifiku ale docela mě strašíte s tim jak je hra zabugovaná je to opravdu tak hrozný?
Já jen jestli nemám spíš počkat až bude hra levnější a vyladěná.
Já jen jestli nemám spíš počkat až bude hra levnější a vyladěná.
Pre zmenu sa teraz do hry neda pripojit vobec.Steam hlasi,ze je nedostupna :-(
Kam se připojím je plno nácků a málo sovětů, takže Kar mám v ruce jen když ho seberu.
Zajímavé, zvuk mi nefungoval už před tím.
Já jsem pro, večery mám volné.
Zajímavé, zvuk mi nefungoval už před tím.
Já jsem pro, večery mám volné.
Bodkin (20.09.2011 00:55:01): lepší zážitek je killing spree s Kar98, i když uznávám, že vykřikování "Za Stalina!" má něco do sebe.
Co dát nějaký event? Nejdříve ale v neděli, nevím, jak na tom teď budu s časem a navíc by do té doby mohlo vyjít pár dalších patchů :-).
Těch bugů je fakt čím dál tím víc. Padá zvuk, člověk se najednou propadne při plížení do mapy, padání hry do woken, blbne hudba, mizí HUD atd. Ještě pár patchů a hrajeme alfa verzi :-D.
To je komedie, Tripwire s každým novým patchem nadělají další chyby (viz. zvuk jak zmínil RedDwarf)
Není lepší zážitek než killing spree s mosinem v ruce :)
EDIT(2:53) - buďte ujištěni, že ani tento update statistiky nezprovoznil :)
EDIT(2:53) - buďte ujištěni, že ani tento update statistiky nezprovoznil :)
Tak mé statistiky jsou taky buglé; kupříkladu MN1891/30 mi píše 18 zabití, přitom jich bude nejméně třikrát tolik - zdá se, jako se by nepočítala zabití bajonetem, kterých mám mnohem víc; už se mi mimochodem povedly i tři za sebou během 5ti sekund a je to vážně skvělý pocit :-).
Zvuk také nefičí na 100%. Hodím granát pár metrů od sebe a exploze nejde téměř slyšet.
Doufám, že do konce měsíce vyjde nějaký pořádný patch.
Edit: Dnes večer možná vyjde další patch.
Doufám, že do konce měsíce vyjde nějaký pořádný patch.
Edit: Dnes večer možná vyjde další patch.
MCZ: Vystřelení zbraně z ruky, nebo taky ustřelení zápěstí a nemožnost zbraň držet (vyřazení z boje, nutná sebevražda), bylo možné u předchozí RO: Ostfront 41-45. Tady jsem se s tím zatím nesetkal. Docela mě tady ale štve to bleskové vykrvácení, se kterým nelze nic dělat. Spíš bych ocenil, kdyby hráč dostal aspoň půlminutku pro zbytek života, aby mohl ještě v něčem pomoci.
Já mám ty statistiky taky nějaké pohnojené, přestože snad v každém kole vidím "honor up", tak jsem pořád Honor 14, u zbraní mi to sčítá snad správně, ale jinak je to divné
MCZ: Jj četl, docela mě překvapují ty nedodělky a doufám, že se to co nejdříve opraví. Ale i tak se těším.
ViRus: a četl jsi místní diskusi nebo ofic. fóra?
BTW z popisu "zásah do rukou může vystřelit zbraň" Tohle se mi ještě nestalo a zjevně jde o další věc, která tu prostě není :-? . Více mě ale pálí nepřítomnost Lugeru a MG 42.
Já se tak těším až se k vám budu moci přidat. :-)