No jo, zabijem tu svini, co tadytu diskuzi podělala :-D
Takova pekna diskuze a zase kopa srancu.
Taková škoda :-D
Tak mi pak aspoň povykládáš jaký je Dragon age :-)
Tak mi pak aspoň povykládáš jaký je Dragon age :-)
Nemám, jsem placen jednou za měsíc jako většina lidí a je konec měsíce :D Navíc teď ty předobjednávky... 23. 10. Forza 3, v listopadu Dragon Age, v září byl Shift...
Jsem dával do závorky, že při bídném placení, někdo by to měl i za hodinu :-)
Ale o tom si můžu tak nechat zdát :-(
EDIT: Cobra nemáš náhodou tři tácy? Teď trochu krize a říkal jsem si, že ty bys mi třeba půjčit mohl :-D
Ale o tom si můžu tak nechat zdát :-(
Radši nic neříkej :D Někomu dokonce stačí i den a půl :D Ale kdyby je po mě někdo chtěl, taky bych je neměl :D
Ach jo, radši nic neříkám :-D
Ale stejně...... 1500 Kč je vážně katastorfická částka, na kterou se musí dělat neuvěřitelné 4 dny! 4 dny! 4 neuvěřitelné dny! 4 neuvěřitelně neuvěřitelné dny! :-D (pokud zaměstnavatel bídně platí :-))
thellwin: Daj mi 1500kč a upgradnu svojí sestavu :)) Jelikož jsem student školou povinný a pracovat jen tak nebudu, tak to vidím s nějakou novou grafikou dosti bídně :)
Thellwin: Vzhledem k tomu, že já před zhruba 2ma lety koupil z druhé ruky GF8600GT za podobnou cenu (1800), tak tenhle upgrade je hodně nevýhodný při zvážení poměrů ceny a nárůstu výkonu.
Ostatně 8600GT není špatná grafika, low-end, který stačí. Problém bude podle mě někde v ovladačích, což by nebyla u NVIDIE žádná novinka.
To Pooky - ta sestava není katastrofická, ale ta grafika ano. S GF8800GT za 1500,- z bazaru by jsi si užil mnohem víc.
jo, stabilni framerate tez potesila.
jo chodi mi to lepe nez ulagovany gothic 3
Na 8800GT to chodí v pohodě.
animace boju hnus , xicht hrdiny hnus , ostatni xichty hnus , dabing hnus ... no a ? pokud je zbytek hry paradni tak neni co resit , s hodnocenim pockam az budu dal nez v 1 kapitole ale jsem nadseny , po asi 2 letech jsem se tesil domu az budu hrat a to uz je co rict
Pooky: Třeba bude záležet na více faktorech... Mě na Q6600+GF8600 nešel G3, tobě na A6400+GF8600 nejde Risen. Pokud to ale nějak vyřešíš, dej vědět, třeba bych si konečně zahrál třetího Gothica :)
NateLogan: Gothic 3 jsem ale hrál a jel mi plynule na high nastavení. :-/ Nemůže být problém třeba v zapnutém physx, či něčem podobném?
Pooky: To samé dělal Gothic 3 na GF8600GT, jen to bylo trochu extrémnější (max 5fps na jakékoliv nastavení)... Tady ti nejspíše pomůže jen upgrade grafiky.
Soubojovej system vypada hodne bidne. Obavam se, ze to bude stejna hruza jako v G3, kde clovek svou smrt nijak neovlivnil. Animace jsou hrozny a postavicka ma tendenci se divne roztrepavat, kdyz nekam skace :)
Grafika se mi ale libi moc, i kdyz bych taky uvital klasicky lesy... myslim ale, ze v hlouby ostrova urcite budou. Nejaky neostrejsi textury jsou mi vcelku u analu :) A fakt me prekvapilo, ze to na te stare sunce jede v nativnim rozliseni komplet na medium a vypada to tak pekne...
Proste po dlouhe dobe jasna koupe za plnou cenu. Tesim se tesim :)
Proste po dlouhe dobe jasna koupe za plnou cenu. Tesim se tesim :)
Mám relativně problém - demo mi jede strašně mizerně ať dám jakékoli nastavení (či změnu rozlišení) - kolem 10-15fps :-/ Docela se mi nezdá, že bych měl až tak katastrofickou sestavu (athlon 6400+ 3,2ghz, 2gbram, 8600gf) :-/
Ad linearita: Taky mi to tak připadalo, i svět trochu koridorovitý. Ale pak jsem si vzpomněl, jak vypadalo demo Gothic 1, kde končilo a jaká byla pak samotná hra...
me pripomina frontu sasku buhvi odkud vsude. ten je fakt naprd.
taky si porad nejsem jisty soubojovym systemem, jestli je dobry nebo ne - bud ho jeste nejak nechapu, nebo uz tam k dalsimu pochopeni nic neni a je to proste takove... no rek bych napiu, kdyby v G3 nebyl mnohem horsi :)
a z grafiky mi taky huba na zem nespadne, G3 je imho hezci, tady jsou po par metrech rozplizle textury nehorazne a meskuje se to efektama no... ale tak blbe to taky vylozene neni.
dal questy, neukazali nejaky... no.. ee.. prijde miproste ze to vsechno bylo dost linearni.
aale jinak libi, i jsem nasel luk, hezky v gothic stylu ukryty :) ale stve me ze s vetsim pcotem nepratel si prsote nejak nevim rady.
Akorát mě zatim docela sere hlavní hrdina, připomíná mi toho šaška z prison breaku.
jj taky jsem to znovu spustil a fps jsem měl lepší než když jsem to zkoušel ráno (30-50) .. 1920x1080 vše na max i AF, E8500 3,12GHz, 2GB DDR2, NVIDIA 280GTX
Nicméně hra nevypadá příliš hezky (žádné grafické orgie). V pohybu je to sice docela pěkné, ale některé textury jou žalostně nedetailní + vše co je v dálce taky. TOlik k grafice. Ve hře půjde ale hlavně o příběh a atmosféru, takže bych ji pro grafiku nezatracoval...
Parádní je, že i na nejvyšší detaily to jde krásně plynule (35-40 fps - mě to stačí) i na mym průměrnym stroji (C2D 2.66 @ 3.2Ghz, R3870 512MB, 2GB RAM)
Animace jsou slabší, tady fakt souhlas.Docela to nechápu, G3 měl animace lepší.
no kruci ted jsem vlez do nejakeho toho dolu co byl po ceste a co je tohle kurva za animaci splhu?! :)
edit: oh, ono ani skakani a padani neni zrovna koser...
edit: oh, ono ani skakani a padani neni zrovna koser...
MG a ešte sa mi niekto sťažujte, že séria TES je furt o tom istom...
To ne, hodnotím demo a to je prostě špatné :-)
Cobra - o přepálenejch světlech nic nevím, u mě to vypadá skvěle : ).A prázdnej? Všude je co nacházet, procházet, s čím bojovat...a ano, je to jen tutoriál, jestli si myslíš že se bude celej příběh podobat tutoriálu tak se zamysli znova.Skoro mi přijde jako kdybys tu hru nenáviděl už jen tak z principu.
Pipboy - změna je život : ).Myrtany jsem se nabažil dostatečně v G3.
Pipboy - změna je život : ).Myrtany jsem se nabažil dostatečně v G3.
ja cu zpatky mirne evrospke podnebi :(
Jakou atmosféru? Myslíš přepálený světla a prázdnej svět? V hrobce jedna ubohá můra... Nezajímavý postavy... Špatný, špatný... Tohle je tak na tutoriál, ale jestli je to začátek hry a hra bude v tomhle duchu celá, pak teda potěš koště...
Demo hlavně ukazuje perfektní atmosféru a malinkou část nádhernýho fantasy světa kterej bude zase radost prozkoumávat...Piraně prostě ve svém žánru rulujou.Jedna z mála AAA her do který vrazím plnou částku a nebudu čekat na zlevnění k 15 librám.
montana: Ještě jsem to nehrál a schválně jsem taky o hře zjišťoval jen minumum informací, ale podle tvých screenů mi to graficky připadá nic moc, ale rád se nechám mile překvapit. Tohle je prostě jasná koupě, i když jsem to ještě nehrál, Gothic taky není o grafice a já Piraním věřím.
Tak jsem zkusil demo... Nebaví mě to, moc to připomíná MMORPG, konkrétně Age of Conan, demo navíc neukazuje nic zajímavýho.
Risen je uplne to same jako Gothic, akorat bez Gothicu :)
Ale teda... vazne paradni. Vyplatilo se o hru nijak nezajimat. Naprosto cumim, ze zrovna Piranim se povedlo takhle odladit svuj engine. I kdyz pravda, ze na to meli 3 roky :) A taky cumim ze i na tak malinkatym prostoru dema me donutili ke koupi... proste super. Miluju Gothic feeling :)
EDIT: Tady par obrazku z komplet Medium nastaveni, pro porovnani s misou :) (prijde mi, ze on to ma tmavsi... v demu ale in-game cas nefunguje ne?)
v pohybu je to nádherné :)
v pohybu je to nádherné :)
Kubulus, Memphis : Díky za rychlé reakce.
Pooky: Risen je něco zcela jiného.
Pooky: Je to zcela samostatný příběh.
Potřebuji k RISEN znát předchozí hry ze série Gothic (k pochopení příběhu), či je Risen něco jiného?
kurna toz vypada to ze by to mohlo byt dobre :)
jen dve veci mi zatim vic nesedi - tropciky setting (ale tak snad si zvyknu) a hlavni hrdina. Teda mozna jeste projevi nejakou osobnost, ale vypada jak ten nejtuctovejsi vesmirny marinak...
Falagar - Obě hry, Zaklínač i Risen jsou úchvatné, takže vyhrajeme hlavně my, hráči královského žánru : ).
Teším se jak malej Karas, Gothic je pro mě modla, takže tohle je taky jasná koupě.
Já si to objednal ještě před vyjítím dema spolu se Zaklínačem. Demo Zaklínače se mi líbilo, Risen ještě pozkouším. Tak uvidíme, která hra nakonec vyhraje. :-)
Heká tam tak silene pri soubojich, jako ve videiich? Je to docela hruza :)
Jinak, uz se tesim. Konecne Gothic 3.5.
Jinak, uz se tesim. Konecne Gothic 3.5.
screenshoty z dema - 1920x1080 vše na max včetně AF, Windows 7 + E8500 3,12GHz + 2GB DDR2 + NVIDIA 280GTX = cca 30fps
Enjoy!
Enjoy!
wow, tak demo skvele. Optimalizace je dobra, sice to celou dobu jede na nejakych 25fps, ale neni to vubec poznat. Inventar, staty, vsechno je mnohem hezci a prehlednejsi nez v Gothic 3. Graficky prekrasne, hlavni hrdina sympatictejsi nez ten sasek z Gothica, proste tohle je pro me teprve Gothic 3!!:)
Demo krátké ale krásné. :) Ta hudba, svět... máme tady další Gothic.
Už se těšim až si to zahraju, podle recenzí to vypadá hodně dobře.
Právě instaluju, zvědav jsem velmi.
Dojmy z dema - nádhera a jasná koupě : ).Vypadá to o něco málo lépe než G3 (který byl ale graficky hodně nadčasový a kdyby vyšel ve verzi 1.73 dnes, schytal by samá skvělá hodnocení a to i za grafiku), hýbe se to solidně, ale hlavně, atmosféra z toho přímo stříká a skoro mám chuť to ihned objednat přestože mám teď rozjetej Torment!