Tak ono to nebude zase až tak těžký, ale když si vezmu, že stačí při nějaké animované sekvenci zapomenout kliknout a kvůli tomu lehnout to musí hodně naštvat. A Operator mi na hard nepřipadal moc silnej, ale jak jsem později na netu zjistil nejlepší taktika na něj asi je helitrope, který jsem čirou náhodou zrovna měl.

Je to šílenost, jsou lidé co to zvládli, ale moc jich nebude. Nicméně jak jsem podruhý hrál na hard, tak to bylo docela snadný (až na toho Operatora), takže na třetí hraní jsem fakt rád za tu novou dark obtížnost, kde půjde ukládat.
Dohrál jste už někdo hru na tu nejtěžší obtížnost, kde nesmíte umřít ? Jsem to zkoušel dvakrát, ale zatím neúspěšně ... ono když vás někteří nepřátelé dají na dvě rány tak to občas může být i problém.
Verze 2.0 - Novej arena mod, nová obtížnost s vlastními předměty, novej tutorial, spousta dalších vylepšení, všechno zdarma. Hra je komplet bez region locků nebo DRM, všechna DLC free, všechny jazyky dostupné na všech verzích.

A teď to srovnat s prasárnou co dělá square enix a deus ex3...
Už jsem přemejšlel, že bych si to střihnul znova a teď budu mít i důvod! Super!
Adie: Ano, začátek hry je s triss v posteli, ať tam uploaduješ své předchozí savy jak chceš.
Bodkin: Ach ne, tak oni ji hráči zase cpou! Kéž by s ní šlo vyjebat jak s tou z Toussaintu. :D
Třeba vysekají Triss ze začátku hry. To by si zasloužilo procentuální ohodnocení!
Pravděpodobně to upřesní na gamescomu, za pár dní. Hra byla v perfektně hratelným stavu day one, tohle už je jenom icing on the cake.
CDP si z vás udělá svoji děvku.

Ví se už, co za novinky ta nová verze přinese? Uvažoval jsem, že bych to brzy rozehrál.
Kurca: Tak to jsi neměl ani ten quest, jak se Geralt probudí nahý na břehu jezera s kocovinou a pátrá, co se stalo?
SilentWolf: Soutěž v házení dýky? Ouch, jak jsem to já tatar vůbec hrál? Jak tak koukám, tak mi uniklo asi úplně všechno :-D
Má dračí šupiny, ty jsem použil na výrobu Zerrikantermentu, a pak docela zajímavou hůl, ale tu jsem použil jen minimálně. O vyresetování skillů jsem uvažoval, ale přišel bych o mutageny tak jsem se rozhodl ho sejmout.
Paul: Stoho operátora něco hezkýho padá ? pač při prvnim playthrough jsem se kněmu dostal ale nechal sem já blboun vyresetovat skills.
Já nepotkal třeba už jen zezačátku tu soutěž v házení dýk.. nebo co to vlastně je, ve 2 kapitole mi toho ušlo strašně moc a nejvíc na facku je, a to je i v jedničce že poslední kapitola nabízí i nějaké vedlejší úkoly ale hráč je tak nějak hnán do finiše, jako pardon ale hledat hráče kostek když o dům dál jsou strážní co po vás jdou, a ještě jsem tam našel tuším i zakázky- to ale nechci kecat- a jednička to samé
Trochu mi to připomnělo Torment, tam jsou taky postavy/části hry co spousta hráčů nikdy nepotkala. Tohle na RPG prostě můžu :).

A podruhé dohráno, tentokrát s Rochem. Stovka zůstává!

Už aby byl gamescom a oznámili expansion.
Paul: Máš pravdu, já ho vůbec nepotkal. A to si myslím, že většinou hry prošmejdím až až. Tak tady se asi někde stala chyba a je to aspoň důvod pro další rozehrání někdy v budoucnu :-)
Ten Operator je na hard fakt solidní výzva, zabral mi snad půl hodiny, musel jsem vyzkoušet několik různých taktik..řekl bych nejtěžší boss z obou her. A spousta hráčů ho ani nikdy nepotká.
Aspoň že už mám Vran armor, Zerrikanterment, Caerme a elder blood oblečení, takže se můžu vrhnout na závěr hry.
Dík. Pro Fallout 3 a Vegas jsem si z Nexusů stáhl desítky modů. Nenapadlo mě však, že hra jako Witcher bude nějak přehnaně modovatelná. Chyba lávky.
Četl jsem, že jeden z patchů vylepší inventorář. Nevíte jak to vypadá ? Jestli se to třeba přiblíží jednoduchosti jedničky, nebo jestli se na něj nedá sehnat nějaký mod ? Protože ten co je tam od základu mě pěkně s*re.

Snažil jsem se s ním naučit dělat, několikrát se pokusil v něm zorientovat, ale cítím se jak slon v porcelánu, nemůžu najít to co chci a jeho používání je pro mě utrpení.
Garret: Během hraní dvojky mě potkalo pár lidí a děkovalo, že jsem jim ve Wyzimě pomohl a dostal jsem nějaké bonusové lektvary nebo něco takového. Ale že by ty savy vyloženě ovlivňovaly hru jsem si taky nevšiml.
a to je jako ono? volil jsem Shani, proč ležím ve stanu s tou namyšlenou krávou Triss?
další věc, co mi trochu vrtá hlavou, je použití savů z jedničky. k čemu mi jsou, když hned ze začátku dostanu srovnatelnou výbavu s tou, kterou si nesu z prvního dílu? k čemu to všechno, když se hra stejně odvíjí po vlastní ose a nebere ohledy na co, jakým směrem se příběh odvíjel v prvním díle?
Zajímavej bug. Já měl to štěstí, že jsem za celou hru vůbec na nic nenarazil.
hm, tak to byl bug jako kráva. něco takového jsem v AAA ještě nežral... musel jsem se na konec vydat opačným směrem tak, abych přes dírku peekoval toho žalářníka s nahou ženskou. jinak tam ta ženská vůbec nebyla. omfg, kam tohle povede...
co to je za hovadinu, že při soubojích neprojdu otevřenými dveřmi?

na začátku v žaláři, po animaci s odvedenou ženou, vyjde odkudsi Scribe, který mě úplně ignoruje, jde přes zdi, nevidí mě. když ho omráčím, taxe na mě automaticky vrhne executioner (vidí mě přes zdi). když se mi Scribe sekne ve zdi (namáčknu jej tam vlastním tělem), zmizí a teleportuje se zpět do spodního žaláře. WTFIT?
Kdoví jak a čím corruptlý jsi to měl, aspoň že už je to ok.
Nefunguje, opět "Nainstalovaná verze hry je poškozená nebo nekompletní".

Ve složce download mám soubor Patcher_CZ.exe, který nainstalovat jde. Verze hry se mě změnila na 0.9.0.358. Divné.

edit: při vypnutém UAC jde instalace patche spustit z launcheru, ale opět se objeví ona chybová hláška.
JJ pod Adminem jsem. Píše mi to, že mám verzi 1.0.6041.43456. V kolonce jazyka mám napsané Polština (hraju AJ + Cz titulky), to je dobře? :D