Paul: Téhle hře bych 100ku nedal už jen za těch několik nesmyslů, z nichž nejvíc mě zatím nasral fakt, že Geraltovi ani Foltestovi nepřišlo divné, že ten slepý seschlý mnich je vlastně převlečený 3 metrový svalnatý Hulk.
Dobré, ty vole. 8 hodnocení a 97% průměr.
Majkee: Já zatím nejsem o moc dál, takže neporadím. Ale věřím tomu, že se vyplatí jakýkoliv bod=)
Say: Vyplatí se dávat body do alchemky? Zatím jsem na začátku - utíkám z věznice, takže do specilaizovaných stromů jsem ještě nedával body..
A já zůstanu u Aardu. Doufám, že to aspoň někoho dokáže pořádně omráčit. Ta komba co pak Geralt dělá... Dobře se na to dívá=) A taky nesmím zapomenout na petardy... Ale ty jaksi háže s děsnou prodlevou, tak nevím, jestli to má cenu. I bloky mečem jsou strašně zpomalené. Ale to se možná zlepší po investici do toho sword tree.
Tak já používám hlavně Igni(podpálení) a Yrden(kladení pastí).
Konec druhýho aktu je kde se to ve mě na stovku zlomilo.
Třetí taky nevypadá vůbec špatně. Už mám Vran Armor a Caerme, mlask věci :-).
Třetí taky nevypadá vůbec špatně. Už mám Vran Armor a Caerme, mlask věci :-).
taky se mi to tak nejak profiluje, do alchymie jsem nedal ani bod a asi uz ani nedam a z reseni resim hlavne quen, bo kdo si ma porad delat starsoti s vykryvanim :) Ale i tu past si hodlam naboostovat, pokud budou bodiky nazbyt.. coz ovsem asi nebudou.
(a na stovku to imho neni, ale 95 bych videl celkem relane. Uvidime co prijde dal... vcera jsem to vubec nehral takze tvrdnu cca uprostred II. aktu >_>)
Jedu swordy + vymaxovanej quen...a je to super :-).
Jedete swordy nebo znamení?
Gah, z hradeb se táhl nenápadný chodníček.
Marty McFly: Nešpekuluj a hrej=P
Obávám se, že hodnocení dvojky bude tak daleko od objektivity jak je to jen možné, jak tak na vás koukám hoši. Nic proti, já při hraní jedničky mám podobné pocity (i když tam těch chyb je jak much) a hraji to již ... týden ?
Marcusss: Budeme nejméně dva=)
Holy shit druhá kapitola je neskutečně EPIC v dobrým slova smyslu.Pod 100 už nepůjdu ani kdyby třetí kapitola stála za hovno : ))
je to neuvěřitelné ale přeinstaloval jsem tu hru už v tom rozhovoru nespadla. Jestli má někdo podobnej problém a bude jí chtít reinstalovat tak si hlavně zálohujte savy protože přesto že jsem dal v odinstalaci že je chci zachovat tak se smazaly.
Už se tam mihnul Bonhart? Poprosil bych o stručnou odpověď do spoiler tagu (klidně i jakou roli měl v jedničce, přece jen jsem ji nedohrál.. :-). V knížce to byl největší drsňák, se kterým se Geralt nikdy nestřetnul, zabiják zaklínačů, nejlepší šermíř. Vím, že v [chybný odkaz na hru] byla nějaká zmínka, ale asi nic velkého. Ví o tom někdo něco? Tady je jinak na téma Geralt VS Bonhart diskuze .-)
Jo, failnout ho v tom případě měli. U jednoho questu v druhý kapitole se mi stalo že failnul, protože elfové odešli a tudíž jsem ho nemohl splnit. Tak jsem to loadnul a udělal ho před jejich odchodem. Takhle to mělo bejt i v tý první kapitole, ale holt chybička se vloudila.
Paul: klidně by mohli ten quest failovat, v rámci realističnosti, ale když ho nechají otevřený, bez toho aby ti řekli aspoň v jaké čtvrti ten trpaslík je, tak bez návodu a informace že je v tom chyba ty tisíce hráčů budou pročesávat celej Flotsam.. neúspěšně :-)
Je mi divný, že na to při vývoji nepřišli - tohle se přeci muselo testovat - projet nejprve hlavní questovou linii v dané kapitole, pak až všechny vedlejší questy, to se mi zdá jako zásadní věc k otestování
To s tím trpaslíkem ale dává smysl že už tam není, ne? Přeci po boji s Lethem Geralt pospíchá zachránit Triss, takže je trochu debilní aby místo toho šel hrát kostky.Ikdyž by se vám ten quest aspoň mohl hodit do failed. Každopádně já vždy dělám sidequesty jako první a nemám problém : ).
misadlouhy: Důvěra v patch je taky jedinej důvod proč jsem ještě nerozmlátil klávesnici :-) Aspoň že to počasí mi dělá radost
misadlouhy - Jak vás tady poslouchám, tak já radši čekám na ten patch než vůbec začnu hrát...:)
sten: dej šanci patchi, co se připravuje na začátek příštího týdne (kdy přesně to bude je zatím nejasné), já na něj taky čekám (kvůli DLC)
Hře,potažmo tvůrcům bych po dohrání hry vytkl asi jen to že poměrně silně zasahují do celého toho světa známého z knih(myšleno do příběhu postav které byly už v knihách),minimálně by v takovém případě měli dát možnost splnit všechny úkoly které ovlivní to co se dále stane s těmito postavami.A ne že dají možnost splnit hráči jen jeden úkol a druhý již splnit nemůže-bacha spoiler z třetí kapitoly!!- tím narážím na poslední kapitolu a rozhodování mezi záchranou Triss či tím že osobně zachráníte princeznu a zabráníte "rozpadu" temerie,osobně myslím že by mělo být v takovém případě možné aby hráč splnil oba úkoly,protože ani jeden není nějak přehnaně dlouhý a zároveň to tak moc ovlivní další příběh (či budoucí vývoj příběhu) že by to prostě mělo jít
Nepomáhá nic. Tak já jsem asi Zaklínače dohrál...
bodkin: ale trpové opustí Flotsam i pokud pomůžeš Rochemu a k žádnýmu Pogromu nedojde.
No nic, upozornil jsem na tenhle problém zábavnou formou ve Witcher wiki (přidán druhý odstavec). Jsem zvědav jak dlouho to tam vydrží :-))
tady je to co jsem tam napsal (z archivních důvodů .-): After defeating first two local players, Geralt was told to play dices with Einar Gausel, but no matter how hard he tryed to find him in town, Einar was not there, because he left town with other dwarves after Geralt's fight with Letho. Geralt loaded older gamesave, and before he confronted Letho in tough swordfight, he woke up earlier that day and went to see Einar and played dices with him and won. Tired Geralt went to sleep again and his last thought belonged to RED God and his mysterious ways of quest design.
Paul: Jj originál mam. Upřímně ti závidim stabilitu hry.
misa: Pogrom je svině.
Vůbec nemám chuť pokračovat v chapter 2, zaklínač už druhý den leží ladem.
Vůbec nemám chuť pokračovat v chapter 2, zaklínač už druhý den leží ladem.
misadlouhy-Jo,to se mě také stalo,právě proto je lepší dokončit všechny tyhle "ukoly" jako je páka a trpasličí pokr co nejdřív.
mně to padá i v retail verzi
tak začínají pomalu vyplouvat na povrch nedodělky - splnil jsem většinu questů v kapitole 1 a abych si zkrátil čekání na DLC, tak jsem si řekl, že splním i Pokerovou tvář, ale ejhle, po boji s Lethem, zmizeli z města někteří trpaslíci, včetně Einara Gausela, třetí osoby v pořadí, se kterou se hrají kostky. Quest nebyl uzavřen a přesto nejde dokončit. Blbý quest design.
Originál máš předpokládám? Jestli to nedělá nějakej crack nebo tak něco..
já už jsem dávno za tím, hluboko v druhý kapitole, hra ještě nespadla.
já už jsem dávno za tím, hluboko v druhý kapitole, hra ještě nespadla.
Projdu celé bitevní pole pod ochranou Fillipy křídel. Pak vstoupim do Mlhy a všichni se dohadujou na následující strategii. Po tomhle dialogu mi skočí novej level a hra se jakoby připravuje na load protože pomalu zčerná obrazovka a pak bez jediný chybový hlášky jsem ve Windows zkusim ještě ovladače u Nvidie člověk nikdy neví...
Edit: No tak ovladače taky nepomohly... jsem skoro zoufalej
Edit: No tak ovladače taky nepomohly... jsem skoro zoufalej
Kde konkrétně ti to padá? dej to do spoileru. Jen mě zajímá jestli už jsem to prošel (ale asi jo, když se jedná o začátek).
Vim že si to tu psal a už jsem se o to pokusil bohužel bez úspěchu. Je to třetí místo kam nemůžu kůli pádu a tentokrát kritický. Nechápu, že CD projekt vždycky toho Zaklínače po ňáký technický stránce dom*dá. Nezbejvá mi nic jinýho než čekat na patch a doufat, že to spraví...
sten: zkus to co já, tj. snížit limit paměti textur. Taky mi to padalo na pokusu o jeden rozhovor, a po snížení (střední -> nižší) přestalo. Kdyby to nezabralo, tak uber (dočasně) na dalších graf.nastaveních, přejdi kritický bod a vrať obvyklé nastavení zpátky.
Super... toho čeho jsem se nejvíc bál se stalo skutečností. Po začátku druhý kapitoly hra v tom samym místě pokaždý spadne a já se nemůžu nikam dostat.
nevím co bych k této hře ještě napsal, co už nebylo zmíněno, odemne má 100% jistých
Asi tak, proto se soustředím jen na swordfighting a všude rvu jen jeden bod abych se dostal k těm nejlepším. Takže už jsem použil 3 mutageny. Ale mám dojem že se nedaj měnit, takže tam cpát jen ty nejlepší.
aha, takze proste jeste nejsem v zadny vetvi tak daleko, ok thx.
Některý schopnosti (hlavně ty pokročilejší) maj prostě prázdnou tečku kam jde narvat ten mutagen. Nejde to přehlídnout.
otazky tady ted kladu ja :)
pipboy: Není k tomu potřeba nějaká speciální ingredinece/základ?
ad mutageny.. jak se to pouziva? bo kurna uz su level 18 a jeste jsem zadny nikam nevrazil, takze urcite neco prehlizim... nebo ne?
Heh,tak už to vypadá že i já jsem došel k bodu kdy mě ta hra padá.:/ :D
Insane je řekl bych nepoužitelná, normal je tak akorát..ani přehnaně težký, ani snadný, je potřeba využívat možnosti co Geralt má.Prolog je těžší protože si člověk musí na ten systém a možnosti zvyknout.
Hmmm, takže je to mnohem těžší než první díl? Četl jsem, že na Insane obtížnost hráč začíná po každé smrti vždy od začátku hry, to je už trošku přehnané.
Majkee: Na normal jsem loadoval asi tak 20x a to jsem v začátcích první kapitoly.
Jak to vypadá s obtížností? V jedničce jsem na normal umřel za celou hru jen dvakrát, na Hard už to bylo mnohem lepší a byl jsem donucen používat různé jedy na meče podle druhu příšer. :) Jestli je to stejné jak první díl, tak rozjedu dvojku rovnou na těžší obtížnost.
mně se ten DLC začal stahovat i bez zadání kódu (selhala až kontrola po stažení), takže tomu už vůbec nerozumím - jestli je/bude potřeba nějaký kód nebo ne. To je bordel :)
Napsal jsem Comdagu, třeba něco poradí..
Napsal jsem Comdagu, třeba něco poradí..
Divný, já mám patcher.exe přímo ve složce kde je hra nainstalovaná. Ale mám GOG verzi, možná že to je u retailu jinak.