Grand Twilight Auto!
@Walome (10.05.2013 08:30): Připojím se ke tvým snům. Něco takového bych bral hned, jenže po konci Troiky Games ani nevím, jestli někdo má něco takového v plánu...
@Zero (10.05.2013 12:11): Tak tak. Upíří GTA s vymazlenou hratelností. A novými principy a prvky... sněme dál :D
Já jsem si ze začátku Bloodlines, když jsem to hrál poprvé, myslel, že to bude něco jako upíří GTA. Nakonec se to vyvinulo jinak, ale rozhodně by neškodilo, kdyby někdo takové upíří GTA udělal.
@Logan (komentář): ano, překvapivě je upířích her málo, navzdory boomu, který trvá už pět let minimálně. Já bych chtěl otevřenej svět, město a zároveň venkov, klidně v USA, kde bys hrál za upíra a mohl bys samozřejmě být venku jen v noci. Dynamicky by se měnil den a noc, takže bys každou misi musel zmáknout do té doby než vyjde slunce.
Mno a samozřejmě by to mělo supr příběh a postavy, ale tak to je v herních gameplay snech samozřejmostí :)
@Sinister (31.03.2013 15:32): Na to je potřeba mít alespoň sto bodů... Kdyžtak to tam hoď. Rozhodně jde spíš o celkový overhaul než o mód...
@eremita (30.03.2013 17:55): Nevím, nakolik je to vlastně mod, ale hoď to do odkazů, to se neztratí ;)
Práce na Resurgence módu (dříve Revival) po delší pauze opět pokračují: http://bloodlinesresurgencemod.com/
@7c (12.02.2013 00:12): Hrát na Win7 není problém. Předtím, než jsem napsal komentář, jsem to na sedmičkách hrál.
@Cobot (11.02.2013 20:22): Já ne. :-)
@Cobot (11.02.2013 21:37): Vesměs ne. Resp. některé kombinace jsou problémové (Nosferatu, Gangrel), a často jde o věci, kterých si člověk při hraní nevšimne (chybějící dialogové možnosti např.).
Tzv. neoficiální "patch" je v podstatě mod na hru, který opravuje některé chyby, aktivuje některé možnosti, které v původní hře nefungovaly nebo byly deaktivované a další věci mění/upravuje.
Hlavní problém je aktuálně spíš v tom, hru rozběhat pod W7+ - tohle poslední patch neopravil (pochopitelně), takže je nutná uživatelská modifikace (a je to už obsaženo v tom neoficiálním "patchi").
Osobně po zkušenostech s mody dávám přednost oficiální verzi.
Osobně po zkušenostech s mody dávám přednost oficiální verzi.
@Cobot (11.02.2013 21:37): Ono to jde i jen s oficiálním patchem, ale je tam mnoho věcí, které mohou (a nemusí) dělat problém.
Já bych už bez těch modů nehrála, byť jejich jiné možnosti kromě pár doplňkových questů příliš nevyužívám.
Určitě ne, poprvé jsem hrál klasickou 3CD verzi bez žádných patchů a poté i Score verzi, u které nevím, do jaké míry opravená byla. Podobné haló, jako s Gothic 3, který bez všemožných CP je také výborně hratelný :).
No je fakt že je to už hrozně dávno, ale já to dohrál jen s oficiálním patchem 1.2. To je to fakt tak zlý? Nepamatuji si na něco kritickýho. Ale je to fakt už hodně dlouho..
Tak tak...
@Cobot (11.02.2013 20:22): Všichni. Bez toho je Bloodlines prakticky nehratelné.
Máte někdo zkušenosti s Unofficial Patches?
Dohráno za Salubri, hned se ve WOD universu stali mými "jedničkami". Třetí oko na čele zní cool a to že byli téměř vyhlazeni... jsou super. Obeah, Blood Buff, Fortitude.. měl jsem ochranu kolem 12+ .. to bylo úplně http://www.thefunnyblog.org/wp-content/u ... hoo-motherfucker.jpg ... teď mám chuť rozehrát to znova za rádoby Toreadory.. Ishtarri se jim v TFN říká.. A přišel jsem k chuti střelným zbraním.. v tom The Final Nights jsou opravdu docela užitečné..
Ale jak psal Hamster, rozhodně to není mod o kterém by se zasloužilo pět písně.. nové clany a disciplíny a pár Q které jsou nic moc.. na to jak si autor dává na čas s vydáním nové verze, nic moc.. Ale Heather mi přežila a ani nevím proč.. možná to byl jen bug než TFN featurka, ale aspoň jsem nebrečel.. :D
Vampire při každém rozehrání dokazuje proč je to moje TOP1 hra :)
Vampire při každém rozehrání dokazuje proč je to moje TOP1 hra :)
@SilentWolf (08.12.2012 08:19): Tremere jsou strašně overpowered zabití všechn nemrtvých bossů spočívalo v klikáním pravého tlačítka myši
Tak já tam měl problém i s tremerskou magií.. nejhorší mise prostě..
Mimochodem já ten úkol s hřbitovem splnila jako Malkavian, asi dvoustý pokus... Sex je opravdu mnohem více přijatelnější možnost.
Zatím mě štve že nejlépe znějící postavy nemají ženskou variantu :(
Ale bude to fajn :) hru jsem dohrál jen 1 ale rozehrál asi 35x a pokaždé došel skoro až ke konci, takže každý nový detail uvítám :) ale slova jako že by se to nemělo jmenoval bloodlines ale jak ten mod a měli by to vydat jako novou hru jim fakt nežeru :D
@SilentWolf (07.12.2012 12:52): Rozehrál jsem to, ale nějak mě to tehdy nechytlo. Nedoporučovat to vyloženě nechci, ale jestli to budeš zkoušet, tak ten jejich bombastický popis ber trochu s nadsázkou.
http://www.moddb.com/mods/vtm-the-final-nights Zkoušel někdo?
Sranda moc nevím, ale chápu v něm ten hold klasickým filmovým zombie vyvražďovačkám. :)
Já vyzkoušel už snad všechny možnosti a nejsnažší je si vzít do ruky nějakou dlouhou sečnou (nebo i tupou) zbraň a mlátit to tak, až lítaj kusy masa a hlavně běhat od brány k bráně a po cestě se na to vys*at. On je ten úkol nakonec i sranda. ;-)
Aha, tak to jsem taky věděl. I když já s tím hřbitovem problém neměl, udělal jsem to napoprvý... myslím že jsem měl jako Ventrue něco jako zrychlení? Hrome, už nevím, musím si to zase zahrát.
1. Ohlídáš hřbitov; 2. Seženeš děvku; 3. Zachováš se jako děvka :-P
Jo tohle, tak to vím :D
@SilentWolf (26.10.2012 18:02): Že jsi hlídání hřbitova odmítnul a byla nová možnost sehnání společnosti pro osamělého hlídače v podobě lehké děvy.
Jak šel jinak splnit? To mě dost zajímá.. je to totiž osina v prdeli ten hřbitov..
@John Mirra (26.10.2012 17:38): Jo, když nemůže Mohamed k hoře, tak musí hora k Mohamedovi, že ano.
Počkat, úkol na hřbitově šel splnit i jinak?
Já prošel hřbitov s katanou a hlavně kouzlama mýho krvavýho mága .
Já to už asi třikrát hrála s neoficiálním patchem/modem 6 nevím kolik a bugů téměř nebylo.
Úkol na hřbitově je voser, nepodařilo se mi ho střílením splnit nikdy, ale jiné možnosti tu jsou a jsou beztak zajímavější, než prostá likvidace.
Takhle mi to neblblo ani bez neofic. patchů :D
@KRoman47 (24.10.2012 15:01): Zkus downgrade na 8.0 (ale předtím si zazálohuj savy). S tím jsem to dohrál já před několika málo měsíci.
@KRoman47 (24.10.2012 15:01): Škoda, že máš s tím takové problémy....mně se naštěstí vyhýbají velkým obloukem.
@Sinister (24.10.2012 14:19): Dal jsem tam poslední neoficiální, číslo už nevím přesně, asi 8.3.1, většina nemá vliv na postup, až na zaseknutý výtah, ten mě naštval. Spíš takové divné kiksy, divně se chovající postavy v divných pózách. Třeba ten maník na hřbitově po zadání úkolu vyleze ven a chvíli tam jen stojí a čumí do zdi, pak zmizí. Všechny mrtvoly prolétávají zdmi, někoho sejmu a odlétne do vedlejší místnosti.
@Artran (24.10.2012 14:49): No tyto případy jsou u starších her možné, třeba Fahrenheit na W7 nejde ani nainstalovat, musí se zkopírovat celé DVD na disk, vyměnit jeden soubor, po instalaci hodit patch a na to crack.
@Jab (24.10.2012 14:11): Jo ta atmosféra spolu s vykreslením postav je dobrá, hlavně hudba v menu a Downtownu se mi k tomu nehorázně líbí. Ale totální vyblblost je, když otevřu seznam úkolů, tak mi hrají přes sebe ta hudba z menu s tou podle toho, kde se nacházím, třeba v klubu apod. To musím vypnout zvuk, jinak by mi praskla hlava.
@Artran (24.10.2012 14:49): Vůbec žádný rozpor v tom nevidím. A to i když hodně tlačím. Tenhle bug a nemožnost odsunout standardně závoru. Od té doby jsem to dohrál 3x bez potíží. Nikdy jsem se ale netvářil, že by bugy nebyly problém. Imho také nepíši, že tam ty bugy nemám(e), ale že jich nemám(e) "tolik". Nejsem hlásná trouba autorů. Nicméně nefláknu tomu 40% kvůli tomu, že jich tam někdo má více.
@KRoman47 (24.10.2012 13:54): Atmosféra a questy jsou prostě skvělé. Nelze upřít a opravdu si nepamatuju, že by nějaké RPG mělo tak skvělou atmosféru, jako Bloodlines.
@Jab (24.10.2012 14:11): Píšeš, že "většina z nás tam tolik bugů neměla" a několik komentů dole od tebe čtu že, "ač mám originálku, tak mi hra fungovala jen když jsem ji cracknul." To k sobě moc nejde, ne? :) (Nepíšu to kvůli nějakému hejtu, jen mne to pobavilo ;-)
@KRoman47 (24.10.2012 13:54): Hraješ s neoficiálními patchi?
@KRoman47 (24.10.2012 13:54): Nevyčítám ti, že máš ve hře bugy. To se zcela jistě může stát. Troika vydala hru předčasně a než vše opravila, tak krachla. Tvé hodnocení nechť to odrazí, třebas i spolu se soubojovým systémem, který ti nesedl. Naprosto ale nechápu, proč si kvůli svým problémům stěžuješ na vysoká hodnocení ostatních, jakoby to snad bylo nějaké spiknutí proti tobě. Většina z nás tam tolik bugu neměla a hra jim odsýpala skvěle. Stále je podle mého atmosférou a některými questy na špici žánru. Proto to hodnocení. Pokud tobě nefunguje, tak jí dej nulu nebo druhou šanci nebo cokoliv chceš.
Já to vymlátil s Toreadorkou na blízko. Bylo to těsné, ale pak mi přišlo víc RP vyspat se s ním sama. A na bugy jsem skoro vůbec nenarazil. :-)
@Jab (24.10.2012 13:35): Jo to jsem opravdu rád, vždy jsem rád, když mám na počítači zabugovanou hru a někdo se mě snaží přesvědčit, že si za to můžu sám, haha. (vždy rovná se asi podruhé, první byl Fallout a pak tento "skvost")
Nic to nemění na tom, že tam dostanu úkol někoho najít, a jen kvůli blbému rozhovoru musím prolézt 5 nahrávacích obrazovek tam a pak ještě zpátky.
Ale fakt, co má být na této hře tak skvělého? Co jinde není. Úkoly a rozhovory fajn, ale zbytek je jen šeď a průměr nevybočující z řad průměrných mlátiček a stříleček se spousty technických chyb.
@KRoman47 (24.10.2012 13:31): Dohrál jsem to několikrát a už od prvního zahrání se vždycky jen párkrát pokusím tenhle úkol splnit a pak mu raději přivedu šlapku na hřbitov (aby šla, musíš mít, myslím velké přemlouvání nebo jí zaplatit víc, teď nevím). Problém vyřešen, pokračuj dál.
@KRoman47 (24.10.2012 13:31): Mohl jsem zvolit i přímější způsob, jak Ti vyčíst Tvé vedení konverzace. Ergo buď za tu mírnou ironii ještě rád. ;-)
NERD RAGE!
@Jab (24.10.2012 13:18): Tak to bylo hodně trapné.