Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Diskuze

Mám větší šanci na zapálení tanku s HE municí ? Protože už několikátá bitva, kde jezdim s 8 tierem medkama HE munici palim do zadku do motoru a proste nic. :/
Aneb dneska super den.. Koupím si level, ze aktivuju ten klic na tanky +2 garez a +3 dny premiaku.. No a ja to aktivoval.. jooo, ale na jinej ucet... To je prostě pech.
@FildasCZ (22.02.2015 13:24):

STA-2 mi na testu prisel ok, nicmene v podstate vubec nicim nevycniva (ok rek bych ze je o neco hezci jak STA-1), takze nevidim duvod ho kupovat, pokud clovek nepotrebuje trenovat JP posadky.

CDC je zajimavejsi, rek bych ze ma celkem vysoky camo, viewrange, depresi. Docela me leze na nervy kdyz s nim proti me hraje nekdo kdo vi jak to vyuzit, ale sam uprednostnim FCM50t, bo ma omezeny MM a vic toho dingne.
Původně jsem si T-54 ltwt. pořídil hlavně proto, že se mi hrozně líbí T-54. Ta je ale na IX. úrovni a jezdit s ní už vyžaduje opravdu hodně zkušeností, jinak zkrátka moc nevyděláte. Od této odlehčené verze na VIII. úrovni jsem si proto sliboval podobný zážitek, ale s lepším vydělkem kreditů. A přestože je to lehký tank s podstatně horším dělem a pancéřováním, umí celkem i slušně bojovat. Viz tato dnešní bitva. Na M to sice nestačilo, nicméně tohle je asi zatím nejpovedenější bitva, která se mi s tímto tankem povedla. A mít s lehkým tankem druhé nejlepší dmg v týmu, to také není k zahození :-)
http://wotreplays.com/site/1621130
Vy jste plačky, já jezdím hodně desítky, expím a kupuju pořád nějaké tanky a jsem skoro pořád a nule. Ale když potřebuju, tak si na tu desítku za chvilku vydělám. Teď s těma misema jsem na prémiovej tank už pořádně nesáhnul dost dlouho a stejně to sype :)
Dneska jsem měl tu čest být v jednom z úžasných týmů. 7 hráčů z 15 nastřílelo 0 dmg... Jako to se prostě jen tak nevidí... :D

@themacs (11.02.2015 20:31): Kdybych jezdil VI, tak už mám těch mega taky dost. Ale v poslední době jezdím jen IX a tam se to nahoru moc nehýbe. Vlastně jsem rád, když se mi vůbec zaplatí náklady za údržbu :-)
To se dneska nedá hrát. Kam vlezu, tam je to z 90% prohra. To přece není normální...
@Le_Chuck (10.02.2015 10:24): Já měl jeden čas i 10 mega, ale teď už mám jen 8,5 mega :D Nové tanky moc nekupuji. Neutrácím, jezdím jen s pár oblíbenými tanky a snažím se být stále v plusu. Ale mám teď zrovna vyhlídnutou ISU-152, jenže zase chybí zkušenosti.... :-)
Francuzov milujem, ale mam len light lajnu AMX 13 90 (zatial), arty AMX 13 F3 AM kde neplanujem ist dalej (teda rad by som skocil rovno na tier 10) a kupil som spat na trollovanie ELC. Zasobniky su najviac. A 6 mega? To som v zivote nemal. :)
@FildasCZ (10.02.2015 07:49): Francouzské TD jsou šroty ... ty debilní weakspoty na vrchu z nich dělají zbytečné stroje ... po celém předku maj luxusní armor, jenže díky těm weakspotům je prostřelí i kdejaká 6 a 7čka ...
Tak o pulnoci je to zatím nejvíc hratelné z mé strany..Nějak mě to přestalo bavit.. Už ani nevím, kterej tank dřív koupit a prodat mám jen 6 mega a rozhoduju se mezi heavy 9 tier brit, nemec arty ci mensi tiery TD Medko USA..Vlastne jeste frantici jestli TD focha..Jezdím s rusakem 9 tier objectem..

Až budu jezdit ty roty a čety na ukoly to bude teprve mazeček.
Hosi, vzdy som hral solo ale na misie potrebujem partakov. Kto mi helfne? Nick Versini. Hravam to tento tyzden sporadicky, tak hodku dve okolo polnoci. Tak, kto chce nech si ma prida do friendov. Diki :)
@PoetaBezRymu (02.02.2015 19:33): Věř ona to není žádná prdel, když más zamíření s artynou 200% a rana střelí mimo, a nebo neprorazí, a nebo malý dmg..

Bud rád, že nejezdíš 10 tier :D to je pak něco, a co teprve cw ... To te sundaj, ani nevíš, jak.
Jedině jinej tank :) Nebo změnit taktiku či roli tanka... Kolikrát jsem jen s heavy, jako scout do zadku artynam zničil je a jel dál :D...

@Bursoft (02.02.2015 18:55): No, já to od Artyn nejvíc schytávám, když bráním nějaké místo, třeba nějaký roh a klasicky se přestřeluju s ostatníma heavynama a tam se proti tomu moc bránit nedá, protože jsem spotlej permanentně a nějak moc se pohybovat sem a tam taky nemůžu a to mě vždycky naštve, když pak sejme nějakej klikač, co u toho jen sedí, žere bagetu a háže bomby..
@PoetaBezRymu (02.02.2015 18:50): Je nutný se naučit jak dlouho cca artyny přebíjí a vyjíždět teprve, až když arty vystřelí. Když vím, že je proti mě Conqueror GC, kterej přebíjí skoro minutu, tak se jen snažím krýt, když dopadne na zem atomovka, tak ani nerushuju.. Když je proti mě devítkovej nebo desítkovej Batchat, je nutný mít v hlavě, že jeden přebíjí snad něco pod 20 sekund (prostě rychle), druhej je autoloader a podle toho se krýt nebo vyjíždět..

Taky si musíš uvědomit, že artyny předměřujou na provařený místa na mapě, takže se snaž nebýt první, kdo je spotlej..
V Hevyně ti žárovka proti arty moc neomůže, protože ve většině případů stejně bojuješ kontaktně a jsi permanentně spotlej.
Btw, nemá někdo odkaz na nějaký povolený mód, který by ukázal úroveň mých spolubojovníků? Nějak netuším, kde to hledat...
@Najlvin (02.02.2015 14:19): Proti všemu se dá bojovat, proti všemu se dá bránit, ale v mnoha mapách člověk proti artynám prostě nemá šanci (když jezdí v těžkém tanku a nechce kempit v základně). Sám určitě víš, že kolikrát se pořád hýbat nejde - někde se prostě musí držet pozice a nejde po každém výstřelu se teleportovat o 100 metrů dál, kór v těžkém tanku, který od toho je, aby probíjel pozice a bojoval s ostatními těžkými tanky ..

Jezdím s Tigrem P a na žárovku mi chybí 5%, tak doufám, že mi to v tom trošku pomůže :-)
Já bych toho zrušil... :D A s čím že to vlastně jezdíš? Máš tam alespoň žárovku? Ta tě často může včas varovat. Ale jak už tu někdo psal, chce se to neustále hýbat a nebo využívat úkryty. Jak vjedeš na otevřený pole, jsi snadný cíl. Artyny se hlavně zaměřují na místa, kde bývá nejvíc tanků. Je jasný, že pak jen čekají na vhodnou příležitost, až někdo vyjede z úkrytu. Tomu je potřeba se vyhnout, a když vidím, že jsou v bitvě artyny, neustále na to myslet a podle toho se chovat. Jinak se asi víc poradit nedá :-)
@FildasCZ (02.02.2015 12:58): Tak jsem asi lama, ale mě vážně každou hru, kde jsou 2-3 artyny (kdyby byla v každé bitvě jen jedna, tak ok, ale tři?!) nejméně jednou zasáhne a většinou mě i dorazí a to pak nejvíc naštve, když člověk zrovna dobře vyjede na soupře, krásně ho objede, těší se, jak ho bude střílet do boku, nebo do zad, ale místo toho najednou od někud BUM a může jít do garáže ...

Já bych Artyny zrušil.
@PoetaBezRymu (02.02.2015 00:42): Hele, mně se osvědčila jedna věc. Když se ti podezřele dlouho nedaří, je lepší se přepnout na vedlejší server. Mám vypozorovaný, že to opravdu pomůže. Podezírám totiž hru, že ona ti jednou dává schválně dobré týmy, ale když jdeš hrát třeba druhý den, tak tě to zase schválně hází ke špatným hráčům nebo do blbejch bitev. Asi je to hloupost, ale někdy to tak fakt vypadá. Každopádně přepnutí na druhý server často vážně pomáhá ;-)
Né, to se nedá. Dnes mých deset posledních her za Tigra P - 6 z 10 her proti tankům IX. tierů. 5krát zabit výstřelem artyny.

Né, tohle mě fakt nebaví. To není o žádným skillu, jak každej píše, když někdo brečí, že mu to nejde. Tohle je normální frustrující hovadina. Člověk se snaží jak debil, přemýšlí, jak přechytračit soupeře, najíždí si, úhluje a pak najednou na něj z 1000m daleko přiletí dvě bomby a má po hře.

Výborný ....
@themacs (01.02.2015 16:26): Jo, taky jsem na testu ohledně tý přesnosti necítil "až takový" průser, jaký z toho někteří dělají. I když je pravda, že jsem nezkoušel žádné ultimátní trollidlo jako KV-2...
Maus imo desne trpi na kanon - flankovani s nim nehrozi a jit frontalne na T10 heaviny s timhle kanonem uz proste moc nejde. Na wiki sice pisou jak je ten kanon relativne presny a ze se s nim da jit po weakspotech, ale to jsou jen kecy a accuracy nerf to jen posychruje.

Co se tyce Pigra tak zaklad je drzet si odstup a snipovat.
A co se týče Tigrů, měl jsem oba dva a klasickýho jsem si oblíbil, Pigra jsem nějak moc nemusel, ta rychlost byla fakt hodně špatná a zepředu to prostřelí každý, kdo ví kam. Navíc KTčko je naprosto luxusní stroj, stejně tak topová E75. O E100 nemluvím, tu jede jen ten, kdo chce 10tky, ale co vídám, tak je o něco lepší než Maus...