@Bursoft (31.08.2014 13:46): Že budou hitpointy je známo už dlouho - co se míření týče, budou tam tanky od roky 1950 až po současné prototypy (časem i koncepty), takže technologie míření (a nejenom míření) budou opravdu hodně různorodé.
Je teda pravda, že když se podívám na to UI, chvilku mi trvá než docvakne fakt, že to není WOT. Ale nepovažuji to za špatnou věc - hlavně stokrát lepší UI než Warthunder.
Pro mě je nejdůležitější asi fakt, že tam budou moderní tanky a že tam bude víc technologických možností než ve WoT. Vývojáři navíc mluvili hodně barevně o možnostech budoucí rozšířitelnost - časem by tam mohly být nejenom tanky, ale i různá obrněná auta a jiná vozidla no a mimo pole možností prý není ani pěchota.
Tanky jezdí dobře, jenom fyzika pásů je trochu divná (nezapomínej, jak vypadaly Ground Forces při prvních ukázkách)
No a hlavně CE3 taky bude znamenat, že technická stránka hry bude někde jinde. Na klíč jsem přihlášený taky, tak doufám, že se tam dostanu.
Jinak teď jsem se dobře pobavil :D
Jinak teď jsem se dobře pobavil :D