Nedalo by se něco udělat s akustikou hlasu hlavní postavy, když jede na koni? I když je tam blbě spousta detailů, tak je trailer celkově OK, ale bylo by dobré dát slovo do éteru, že je skvělý a hra bude úžasná a bla bla, aby si to koupilo co nejvíce lidí a Warhorse pozděj vyprodukoval už mnohem kvalitnější druhý díl. Stejný případ jako tomu bylo u Zaklínače.
Faciálky by to zlepšit chtělo, zvlášť když se původně chtělo mít je na úrovni Ryse (v kickstarter kampani), ale předpokládám že to bude jedna z věcí na čem se těch 8 měsíců využije. Bylo by cool kdyby se dostaly na úroveň witcher 3, ale přežiju když to tam nebude.
@Gordon (09.06.2017 11:49): Andromeda ksichty nejsou o nic lepší než arabský simulátor sraní. Toto ještě vypadá celkem obstojně :)
@účet smazán (09.06.2017 12:01): To už se tam aj sere? Kvůli tomuhle realismu přesně hraji hry. Neb o tom hry na hrdiny a fantasy jsou... Vo tý realističnosti... :)
Dělám si legraci. Chápu, že ten tlak na realitu ustoupil. Snad i ten soubojovej systém nebude nakonec snahou se té realističnosti za každou cenu přiblížit.
@Walome (09.06.2017 11:19): Souhlas, ty animace jsou fakt tragický, myslím, že Bethesda by z toho udělala lepší hru. Ale nedala by tam funkční záchody, takže fail :)
@Walome (09.06.2017 11:19): no horší jak Andromeda to není. :D
@pajmič (09.06.2017 11:42): Udělal jsem to jen kvůli tobě! <3 :-*
Na mé narozeniny. Fakt ti děkuji, Bodkine :)))
@Paul (09.06.2017 10:29): Třeba to ještě posunou, neměl bych o kolizní termín strach. A tím nemyslím zrovna Rockstar :)
@Walome (09.06.2017 11:19): jj je bezny ze je hra final 8 mesicu pred vydanim a uz se na ni nedela
Ten trailer je finální verze? Vypadá to o hodně hůř než bych čekal, hlavně animace pohybů a ksichty.
edit: nebo ne o hodně, ale prostě hůř.
edit: nebo ne o hodně, ale prostě hůř.
@Gordon (09.06.2017 10:50): No ja bych nebyl rad, kdyby muj reklamni prostor z velke casti opanovala diskuse o hre z Francie, kde se strili bohabojni americane.
Oh. Fakt pekny:)
@HEX (09.06.2017 10:41): Tak zrovna farcry bych se nebál, to je pro mě trapárna... :D
Unor 2018, tam je zatim jen Far Cry 5? Co tam asi prihodi SONY? God of War?
@Paul (09.06.2017 10:29): Souhlas.
@Bodkin (09.06.2017 10:17): V žádném středověku nesmí chybět TREBUCHET! :)
@Bodkin (09.06.2017 10:17): V žádném středověku nesmí chybět TREBUCHET! :)
@Bodkin (09.06.2017 10:17): epic. Lol ten vávra tam :) A február..doufal jsem že dáte tenhle rok abyste se vyhnuli RDR2...tak snad to Rockstar nevydá taky v únoru.
Jo a ten cover je boží, dobře jste vybrali.
Jo a ten cover je boží, dobře jste vybrali.
@Bodkin (09.06.2017 10:17): juchu! Pro me IDEALNI datum.
@Paul (03.06.2017 18:23): Tak ten se přece nedá brát jinak než "pravdivá recese"... :)
@Paul (03.06.2017 18:23): To nevim :) ale divil bych se, kdyby o existenci neceho takovyho nevedela (o podobnych vecech si lidi docela povidaj) :)
@Guldy (03.06.2017 13:58): zaujalo mě že tam máte jednu kolegyni z bethesdy. Ukazovali jste jí danovo slavnej článek o skyrimu ? :)
@Paul (03.06.2017 13:50): Nejsem. Ale uz se na tu slavu tesim! Jinak je tam docela dost zajimavych lidi a z nekterych screenu jde videt, jak ta prace zhruba tak vypada :)
@Guldy (03.06.2017 11:08): už jsi taky slavnej na weekly torch ?
@Gordon (03.06.2017 04:08): jop, ja a dalsich 100+ lidi :)
@Guldy (02.06.2017 22:03): Ty tam makáš taky? :)
@Gordon (02.06.2017 21:02): Neboj, cteme internet.. :) (dh, soc. site, fora, atd.)
@Paul (02.06.2017 21:44):
9) Which videogame character are you?
Duke Nukem. I too have balls of steel. Childhood accident.
:))
9) Which videogame character are you?
Duke Nukem. I too have balls of steel. Childhood accident.
:))
zrovna jsem chtěl postnout že je bodkin slavnej
@pipboy (02.06.2017 20:45): Já to jinak neumím :'(
A Bodkine, řekni jim o tom kontrastu, máznutí a špatnou světlostí! ať to trošku poladí, přece jen všímá si toho docela "pár" lidí.
Hele Bodkine tam je nějakej požadavek že se na foto musíš tvářit jako debil? :D
@pipboy (02.06.2017 12:49): Jo, už vím co mi na tom vadí. Vypadá to pěkně a působí to docela reálně, ale taky mi ta grafika přijde vizuálně taková nudná a nezajímavá.
Ale teaser super, těším se! :)
Ale teaser super, těším se! :)
Tak aspon to ma skoro minutu a pul.
@pipboy (02.06.2017 12:49): Žejo! Jeden beta mod ENB to spravil, jinak to je takový mázlý. Ale to je jen malá piha na skvostu.
Tady ty oznameni oznameni jsou... divna vec.
Jinak jak tu nekdo zminoval, chce to hlubsi stiny - ma to hovno rozsah to nasviceni.
@rikuhahl (02.06.2017 12:17): Pokud si dobře pamatuju, tak někde říkali konec roku 2017. Ale to taky mohla být jen taková obrana aby zas neposouvali a vydat to mohou klidně dřív. A nebo taky posunout o další rok jak je známe :)
Je teď nějakej aktuální předpoklad kdy to vyjde? :)
@Fritol (02.06.2017 11:05): parádní teaser, takhle se to má dělat. Snad to opravdu klapne tenhle rok a v dodělané a optimalizované podobě.
@Fritol (02.06.2017 11:05): asi už jo, počkám si na zveřejnění hw požadavků a nové pc asi na sebe nenechá dlouho čekat.
edit: na druhou stranu už přes půl roku hraju jen jednu hru... :D
edit: na druhou stranu už přes půl roku hraju jen jednu hru... :D
Are you ready for the fight? Follow us for our global announcement on Friday, June 9th!
Wooo.. žeby konečně byli blízko vydání? Jestli ne, tak ten rostoucí hate jen posílí :D
V materiálech od vývojářů se dalo vyčíst, že by KC měla být Sandboxová hra (RPG).
I když....
No uvidíme, uvidíme- Kingdom Come je hrou s velice vysokými očekáváními. Až z toho mám strach, jestli se naplní.
Je totiž otázkou zda přílišný tlak na realismus nezabije hratelnost.
Co se týče lesa...v jednom z čísel Levelu vydaného na jaře t.r. je mimo jiné tématický článek o tvorbě herních světů. Třeba že takový les není jen kopec, do kterého napícháte stromy.
Každopádně tato hra je pro mne must have hrou na Xbox scorpio...
I když....
Je totiž otázkou zda přílišný tlak na realismus nezabije hratelnost.
Každopádně tato hra je pro mne must have hrou na Xbox scorpio...
@sxg (01.06.2017 21:56): Editovat hru jde už teď, viděl jsem ENB mod na betu.
Imho ty barvy jim občas nešikují s reálném... (Tmavá obloha, mraky tmavé moc světlé, zeleň málo křiklavá...)
Nepočuli ste o tom, že v tom bude editor?
Tady je taky jedno srovnání reality se hrou.
Hmm..... sakra dobře ten hrad podle té hry ve středověku vybudovali...wait a minute.... O-o
No, najdou se tam místa kdy už se to realitě blíží opravdu solidně.
@Greg (01.06.2017 15:27): jo pobavilo mě, že získali dojem, že je třeba označit co je opravdový a co hra :)
Celkem hezký porovnání :-) (click)
Jen taková zajímavost. Manželce bude křtít knihu manželka Martina Klímy.