SilentWolf: Ve Frapsu si zapni screenování do png, ty jpg to hrozně komprimuje.
SW: ale máš to na nejakom nižšom rozlíšení, dohľadu a detailoch, že? Predsalen, u mňa doma to vyzerá inak.
btw: doporučujem tieto tri enhancing mody (ovplyvňujú čiste vizuálnu stránku)
Natural Environments
Younger Hotter NPCs
Illumination Within Revived
Karasman: ve hře to vypadalo ale fakt 1000x líp, fraps je sračka xD
edit: nejhorší je že kvůli pluginu na rasy tam musím mít, ehm.. odhalené penisy xD je to mírně nepříjemné pro heterosexuály xD a ještě tam jsou dva různé skiny, obřízka a bez xD omg !!! xD
Insurgency, Neotokyo, Resistance and Liberation, The Hidden, Empires, Natural Selection, Age of Chivalry...všechno multiplayerovky na Sourcu. Potom třeba Nameless Mod na základech Deus Ex nebo s přivřením oka Project Reality postavenej na BF2 (a měnící ho do morku kostí).

asi tak..nemluvíme o modech co přidávaj sexy oblečky..mluvíme o nových hrách na existujících enginech od fanoušků, a těch fakt zas tolik není. Nehrim, Black Mesa Source, Desert Combat..víc mě ani z hlavy nenapadá.
Karasman: Totálních konverzí žádný ohromující množství není a od běžnejch modifikací jsou poměrně snadno odlišitelný. Myslím že by s tím nebyly velký problémy...
Hezký (až na ten první screen, ten vypadá úplně chlívoidně).

Ad mody: tohle není místo, kde by se to mělo řešit (takže jestli to chcete řešit, tak v hlavních diskuzích), ale mít tu modifikace je kravina. Za prvý je jich takový kvantum, že prostě ty releasy není možné nějak uhlídat. Za druhý je posouzení kvalit subjektivní, takže co je pro někoho blbost, se někomu může líbít. A za třetí - kdo by to jako schvaloval? :-)
Tak, moje půlhodinová tůra http://img835.imageshack.us/img835/2663/oblivion201009201817483.jpg http://img256.imageshack.us/img256/4759/oblivion201009201818291.jpg http://img695.imageshack.us/img695/4406/oblivion201009201820397.jpg chtějí mě znásilnit -> http://img836.imageshack.us/img836/6995/oblivion201009201833531.jpg http://img266.imageshack.us/img266/5049/oblivion201009201841302.jpg http://img571.imageshack.us/img571/3816/oblivion201009201905320.jpg http://img820.imageshack.us/img820/5944/oblivion201009201905508.jpg http://img255.imageshack.us/img255/1776/oblivion201009201909088.jpg http://img84.imageshack.us/img84/7465/oblivion201009201913094.jpg http://img245.imageshack.us/img245/6430/oblivion201009201818140.jpg grafika je fakt lahoda a líbí se mi :P
a kvalita se zhnusila xD hra vypadá líp
Přesně. Kdyby se schvalovaly jen ty nejlepší mody (totální konverze) tak proč ne.
A ? Je tisíckrát kvalitnější než všechny original DLC. Takže do DH 2.0 - chceme sekci modifikací! Resp. totálních konverzí! resp. novejch her! :P
Jdu udělat pár skýnů z nehrimu protože je to tam fakt pěkné :) to by si zasloužilo být tady, když jsou tu DLC do dragon age apod..
Mě zajímá jestli půjde jít třeba úplně nahoru - není tam žádná značka.. jestli jo bylo by to fakt hodně velké..
Drolin: Ano, je. Což je hlavní důvod proč se obávám, že se počáteční kvalita (prošel jsem asi 6 dungeonů a narazil na jeden hrad ("přátelský")) časem zvrtne, protože nepovažuji za reálné, tak velkou oblast vyplnit něčím nestereotypním.
Mapa Nehrimu je nějak velká :) Jinak první dojmy skvělé, celé to vypadá jako profesionální AAA hra.
Bodkin: Doufam, ze to nebyla ironie :) Prijde mi hloupe, kdyz nekdo hraje jen proto, aby kritizoval a nachazel chyby a nedodelky. Hrat se ma prece pro zabavu, ne? Kdyz to cloveka nebavi, at to nehraje a hotovo (tim nerikam, ze si nemuze zanadavat, ze dal 1k za chujovinu). Kazdej ma nejakej nazor a pokud si ho dokaze oduvodnit/obhajit, proc ne, kazdej ma jiny chute a jiny pozadavky na hry a hrani obecne.

Say: Proc myslis? Treba takove Mafii 1 jsem dal 80%, takze jsem ji zaradil pomerne hluboko pod napriklad zdejsi Oblivion, ale svuj nazor jsem si dokazal obhajit v komentari a nikdo nerekl ani popel (stejne tak jako napriklad u Gears of War, kteremu jsem dal snad 60%). Rozumne kritizovat a kritiku mit podlozenou nejakymi slusnymi nazory a fakty je neco uplne jineho nez hnidopisstvi a elitarstvi.
Prostě precizní němci..naprostej souhlas, ten první pohled ven je mnohem víc stunning než v Oblivionu (i díky tomu že ten úvodní dungeon je pěkně výživnej teda), je nářez co s tím enginem dokázali...tady je jasně vidět rozdíl mezi handcrafted přístupem a procedurální generičností.

pár screenů zezačátku
here
Mám slzy na krajíčku :/ Nehrim je jako TES V který nikdy nevyšel *fňuk* xD je to opravdu parádní "hra" , zvýšil se počet skriptů a lekl jsem se v úvodním dungu asi 3x a když se začal zvedat prach a třást obrazovka předtím než na vás naběhla armáda trollů :P lahoda prostě , a sotva vylezu ven z jeskyně naskytne se mi krásný pohled na les, opravdový les!! xD jak tu nedávno probíhala ta debata.. a ani zde nekončí skripty- a málem mě zabily padající kameny, a to pořád opomínám fakt že mi po vylezení z dungu naskočil nápis Chapter1 !! tohle je opravdu modifiakce roku..
Bodkin: Nadsazování je jen pocit z mé strany, stejně tak jako ten tvůj opačný. Ale v mém případě se vsadím, že mi zazlíváš i 100% u Falloutu 2.
Say: Aha, takže se vlastně obětuješ pro paní Spavedlnost a její sestřenici Objektivnost a srážíš hodnocení tam, kde si je podle tebe nezaslouží? Nebo proč jsi vzpomenul na to nadsazování?

Chudák Oblivion, sice je otravný, ale tohle si opravdu nezasloužil.
Garion: Jenomže pak je tu třeba takový Deus Ex, nebo Mafia, na které (pro mnohé) negativní názory neexistují, berou si všechno za svoje vlastní a rovnou dotyčného odpálkují. A nebo takové případy, kdy dotyční nemůžou dát horší hodnocení, protože předchůdce, titul, studio...bla bla bla.
Ano, je, ale když do mně někdo rejpe, tak ho pošlu do hajzlu - ještě něco ?

jinak Nehrim vypadá fakt skvěle, ale bohužel už mi dvakrát spadl..snad se to nebude příliš opakovat. Holt gamebryo.
Garion: Na tvůj názor si dej copyrajt, jednou se bude tesat do kamene.

Say se snaží být tak ortodoxně kritický, že to vypadá, jako by to hodnotil pro nás a chtěl nám zvedat uměleckou úroveň.

A já tvrdím, že Say by nepoznal pravé umění, ani kdyby se ho pokoušelo análně znásilnit. Tak.
Já vám nevím, ale když mě hra nebaví, tak ji prostě nehraju a už vůbec mě nebaví se v ní šťourat a psát hnidopišské komentáře/hodnocení. Třeba takový Gothic... nejošklivější RPG jaké jsem kdy hrála a stejně jsem mu dala 70. V podstatě pod 50 procet u velkých titulů nejdu, když vidím, že snaha byla. U Gothicu bylo snahy vynaloženo tak akorát na slabších 70%... uvažuju ještě nad 65%... nevím, nevím.

Say: a docela mi začíná lézt krkem oldskůlové tvrzení, že novinky jsou samá srajda. Třeba z takového Assasin's Creed 2 jsem byla unešená.
Konečně se mi povedlo do hry hodit nějaké xichty- funkční xD, tak ten Nehrim dneska rozehraju, ale fakt ta němčina je .. uegh :(
Say: Kdybys pouzival celou stupnici, tak tam tech her mas mit zhruba 25 a ne 11 :) A jinak na vetvi jsem z maloktere hry a stejne mi to nezabranuje ocenit jejich ruzne aspekty (narozdil od vecnych stezovatelu jsem schopen i do urcite miry ohodnotit, jak je hra napsana atd, coz take nalezite ocenuji) a najit chyby a nedostatky umi kazdy, oproti tomu ocenit, co hra nabizi, a to zhodnotit, uz kazdy nezvladne.
Garion: Mám to napsané v profilu. Odrážím od 50%, easy=) Vysoké hodnocení pak má větší grády a lépe si mi po celé škále hodnocení orientuje. A je fakt, že zase z tolika her na větvi opravdu nejsem. I když 15% jsem zatím nedal. Hm, vytáhnu nějaké prehistorické CD s titulem ,,hry pro slabší PC". Vlastně ještě větší pravděpodobnost na naleznutí sračky bude na novějším Score DVD=P
Say: Teda nechci rejpat, ale mit jen 11 her hodnocenych vic nez 80% je na druhou stranu taky docela smutny, ne? To te ty hry fakt tak nebavi? Proc je teda hrajes (a dohravas)?
ten nehrim je jak kdyby někdo vzal gameplay gothicu 2 a udělal kolem něj hru na oblivion enginu v novém světě (completely hand crafted) s novým příběhem. Lepší než většina profi rpg :P
Suzana: Mód, který balancuje celou hru (má okolo 1GB) a bez kterého bych to asi nedohrál (mění herní mechanismy od takových základů, jako je třeba možnost braní šípů z mrtvol až po level scalling okolních příšer (což bylo třeba v TES3 samozřejmostí)).

EDIT: NL - To postuješ buď starou verzi, nebo to do jednoho GB dorovnala čeština...? Teď nevím.
co je OOO? ^_^
Paul: hej? No tak to je jasné, co se bude o Vánocích hrát... a do toho ještě Arx. Ani na sněhuláčka nevyjde čas T_T
Stejně si radši zahraju 3x Morrowind (a počtvrté jako tester=P ), než tenhle nedodělek.
žeru tuhle větu z faqu

"Nehrim has nothing to do with Oblivion."

:D
Stalkovala jsem pandrláčky pracujicí na vinici. Kolem dvanácté se sebrali a šli si sednout na odpolední svačinku, slečna se ládovala a její kolega se ji tam pokusil zcela nekolegiálně obrat. Nepovedlo se, strhla se bitka, slečna prohrála no a třetí se vždy směje, jak je známo, takže jsem mrtvolu obrala a šla dom.
Mne sa stal raz pekný AI fail, Baronka z Anvilu šla s doprovodom pri mesto, napadli banditku a okolo šiel imperial guard na koni a napadol baronku a jej doprovod, za to, že napadli banditku. :D
Hello citizen xD xD mě se stalo že byli dva střelci, a cvičili na sobě střelbu, jeden střelil druhého.. ten silou šípu spadl- zvedl se a střelil toho prvního, nehledě na to že se mnohokrát netrefili, a byli skoro nesmrtelní.. takže se asi střílejí dodnes..