@Radecker (17.09.2023 02:11): Nechápem, o čo ti ide? Aký bizár? Odkedy strávený čas na niečom garantuje správnosť alebo kvalitu? Veď som jasne napísal, že pri tak jazykovo náročnej hre, sa bojím, že či ten preklad bude dobrý. V tej hre je predsa extrémne veľa abstrakcie, náročnejších myšlienkových pochodov, ale aj veľa narážok na diela nášho sveta a poetizmov. A na niečo takéto sú aj mnohí platení prekladatelia krátki, nie to ešte tím nadšencov. Mám z tejto oblasti (aj knižnej) dlhodobo negatívne skúsenosti.
A ad tá sekcia aktualizácii, keď už si dali s prekladom tú prácu, tak som dúfal, že to nejak logicky nájdem, nie, že budem musieť scrollovať niekam dole a tam sa mi až po prijatí cookies tretích stran zobrazí možnosť pozrieť stream, ktorý navyše ani nie je z dokončenej verzie.