Taky mi v příběhu chyběla (a radši spoiler) rodina, nechápu proč se Vito staral jen o prachy a Joa, žádná přítelkyně.. nic, těch 8 let nemakali zrovna na příběhu
SilentWolf: Ohledně finále jsem právě přesně tohle čekal, že vito sebere veme pistoli a pojede za Joem. To jestli je zabije je už druhá věc, ale to že ho nechali, aby jen seděl a oddálila se obrazovka to mě dost zarazilo. Nebylo to prostě jako ten vážně dokonalej konec prvního dílu.
Vzhledem k tomu že ve videích byly mise které ve hře nebyly tipuju že usekli 5 misí a za pár měsíců aby to nebylo podezřelé bude DLC xD
Z toho úplně kouká nějaký datadisk a nebo třetí díl :)

Jinak srry za trochu delší koment, ale M2 si to myslím zaslouží, než jí odbýt jen pár větami.
Pooky .. ohledně finále kdyby tam dali do pozadí dva výstřely vyjde to na stejno protože mohli jak zabít Joa tak mohl Vito sebrat pistoli a zabít Lea a otočit auto
MtD: Však takhle je to i v reálu, kde je taktéž jistá tolerance:) (alespoň u toho radarového ukazatele rychlosti)
Tak při pronásledování policií jsem si toho nevšim, ale jako nějaká hudba z jedničky tam je no to vždycky potěší :)

Jinak všimli jste si jak je udělaná AI policajtů, že i když je dovolená rychlost těch 40 tak když jedete třeba 45 tak po vás stejně nejdou ? TO mě štvalo občas u prvního dílu, kde jste přetáhli třeba jen a kousíček a už po vás šli. Tady po mě nešli ani když sem byl kousek pod 60 :D (nějak sem nezkoumal jestli jeto v km nebo v mílích tak to píšu jen číslama).

Jen jako spíš bug se dá považovat, že po mě ani jednou nešli, když jsem přejel na červenou ...
No jo, včil to ale nehrálo v autě. 0_o No každopádně mě to nějak zvláštně zahřálo. Jo, asi tak bych to vyjádřil. ^^
Dobrý, to mi ještě neříkej, sotva jsem načal třetí kapitolu. :D

A ty vole! Ta hra mě teďka extrémě potěšila, i když fakt nevím jak si to vysvětlit - zrovna mě pokutovali policajti, a v pozadí přitom HODNĚ tiše hrála hudba z jedničky! Postřehl to ještě někdo? Jakmile jsem nased do auta, tak samozřejmě konec a zpátky k rádiu. Ale ty vole, fakt mě to potěšilo, i když to nedává moc smysl. Jo, a když přepnu na plochu a zpátky, tak se mi tam taky na cca 10 sekund hodí žlutá textura, a pak to zase jede normálně.
j.calling.2bad: No je to jak pro koho ta půl hodina ne pro každého je lehké se ani jednou pořádně nevysekat, nebo někoho nepřejet :D jakmile se to stane tak hraješ znova :D To samozřejmně neni můj případ já jsem byl vždycky slušný řidič :D:D:D

Jo demo bylo podle mě na easy, ale tak já to beru tak, že headka je automaticky smrt tak to moc neřešim :D a z magnumu dáš na ránu i na hard, ale jen z blízka to mě celkem naštvalo že jakmile střílíš třeba na 15m tak už ztrácí učinnost.
Půl hodiny? Nepřehánějme. :)

Ad obtížnost, zdá se mi, že mě ti černoši rozhodně vyždímali zdraví mnohem rychlejc, než v demu. Předopkládám ale, že v demu bylo nějak přednastaveno Easy, páč to bylo fakt zoufale lehký.
j.calling.2bad: No já mezi hard a normal moc rozdíl neviděl jen snad pěstní souboje jsou trochu těžší mi přišlo a pomalejš se regeneruješ.

"Mafia vás mrdla do akce více méně hned z kraje"
Jo to sice jo ale v zápětí tě nechala půl hodiny jen vozil lidi taxíkem po městě :D tim neřikám, že mi to vadilo podle mě se to hezky hodilo do příběhu.
Taky se vám na konci druhé kapitoli stalo, jak ste se vrátili k Joeovi domů, že z ničeho nic zahlásili policajti, že po vás jdou? Zajímavej bug...Každopádně zatím smíšený pocity...Skvělá atmosféra, líbí se mi zpracování zimy, ale jakože...táhne se to jak lejno, docela to nudí...první Mafia vás mrdla do akce více méně hned z kraje, tady hraju hodinu a vrchol napětí byla hrstka černochů. Meh. Ale tak, jsem trpělivej. Jo a rozehrál jsem provizorně na Hard, a myslím si (a doufám), že to bude pozdějc patřičný čelendž.
MtD: To je sice pravda, na druhou stranu kdyby se to tu náhodou opět někdy řešilo, tak by alespoň VIP/administrátoři mohli odkázat na pravidla, která by jim nemohl nikdo zpochybnit:) (ušetřilo by to řadu dalších diskuzí).
Mě je úplně jasný, jak to ve skutečnosti je, ať už tady, nebo kdekoliv jinde. Nicméně nebyl bych pro otevřenou podporu v jakékoliv formě.

Výtah z našich pravidel:

[quote]na PCTf se warez neřeší. Žádné cracky, žádné dotazy a odkazy na stažení nelegálních kopií, žádné probírání nelegálních kopií a problémů s nimi, žádná seriová čísla. Za cokoli z toho může být udělen postih dle pravidel fóra[/quote]

Aplikuji přístup "co nevím, to neřeším" a každý se podle toho musí nějak zařídit.
Tak přepsání by toho moc nevyřešilo pokud by byly na celou stránku, nebo víc tak by to stejně nikdo nečet (už teď bych neřekl, že se nějak moc lidí po nich kouká :D).

Thellwin: Ono jde spíš o to, že tady na to přísnější metr neni mě to právě trochu překvapilo, protože zrovna v diskuzi o mafii2 je několik případů, kde se lidi ptali jestli ta cracklá verze jde dohrát, nebo jakou verzi hry mají. Tak ono už to, že ještě než to tu vyšlo to mělo asi 10 lidí daný jako dohrané ukazuje, že to tu nebude zrovna pannenská vesnice legálních her :D

Jen nechci vzbudit dojem, že jsem pro nelegální hry, ale taková je realita, ale na některých hrách je ta krabička prostě to nejlepší :D
Sám nějak warezáctví neharpuju, ale je pravda, že tohle je prestižní web a jeden z mála, na kterým se až na výjimky neobjevují žádné warez náznaky, tak proč to měnit.
Síce až dnes, ale sťahujem demo cez Steam. Dúfam, že sa tá hodina sťahovania vyplatí...
tahle zpetna editace je zlo, ted by uplne zmizel muj rant, takze copypaste :)

Kruci ale štve mě ta Mafia 2. Hra je to vyborna, wtz, ale sere me proste - kdyz si vezmu o kolik mohla byt lepsi... myslim ze to u me mohlo byt i za 95 kdyby tolik veci nevyhazeli - a ani se to nesnazili moc zamaskovat. K tomu mizerna technicka kvalita PS3 portu, ktery diky uzasnymu CZ distributorovi nema anglictinu, ale jen prisernou cestinu a DLC, kvuli kterymu jsem PS3 verzi kupoval, bude "mozna nekdy", o tech budoucich nemluve. 1599 CZK za tohle.
Tak jsem teď udělal tu stealth misi, jak jsem kradl lístky na benzin a jsem zatím velmi spokojen. Pár lidí si stěžovalo na grafiku, ale mě se to děsně líbí. Obzvlášť zasněžené město v noci, nádhera. Naprosto si jízdu užívám a jezdím permanentně s omezovačem. Krása. Navíc to běží krásně plynule na full detaily s vypnutým PhysX.
Jablek: Machinarium mělo svoje Události komentáře :-)

Haha, Vávra. A vůbec, já jako prašivá varezačka (aspoň se přiznám), pořád nemůžu z toho, že někdo čeká 5 hodin před dveřmi obchůdku na svojí Mafii...
MIGtheDRAGON: Na fóru, kde adminuju také mažeme i návody a rady jak něco "kreknout" o odkazech na tyhle věci ani nemluvě. Maximálně ještě tak zmínka o to, že už to leaklo se dá přejít. V tomhle je těžký najít nějakou rovnováhu, takže radši přísnější metr. Pak by se tu z toho fakt stalo warez fórum. Kdo má o tenhle typ informací zájem si je určitě umí najít sám jinde :)
pipboy: Pro mě byla informace o vyšachování Vávry docela nová (dozvěděl jsem se to dneska) a už před tím mi tenhle banner přišel dost vtipný. Teď to ještě vygradovalo.
Garion: Bych chtěl vidět, kde v zákonu ČR najdeš, že se nesmí bavit o warezu to by mě vážně zajímalo :) mluvit o zabíjení taky neni zakázaný, ale zabíjet je. Proti pravidlům by bylo, kdyby tady nabízel linky na stáhnutí, takže to proti žádnému pravidlu neni.
MIGtheDRAGON: Kdybys náhodou nevěděl o jakém pravidle to Garion mluví, tak tady máš odkaz :-)
v datartu maji grafika se smyslem pro humor :)

Garion - jak?

Danny: Proti pravidlům ale jak koukám to neni. Tak jako tak je warez věc o které se moc nemluví, ale skoro všichni to tady dělají :)
Angelo: Řekl bych, že sis spletl stránky... tohle není warez fórum. Pokud chceš zjistit proč ti nejede crack, zeptej se na stránkách, kde jsi to stáhl a neza*írej diskuzi taky...
Myslim že by jsi si k verzi od skidrow měl spíš vzít crack od skidrow nemyslíš ? Vyšel i crackfix tak si spíš ten (btw na některých fórech se warez neřeší, ale jak koukám tady to neni problém).
VIRUS-Tak já nevím: verzi hry mám od SKIDROW a crack mám V3-ten je asi od někoho jiného, než od skidrow...vliv to mít každopádně může-vyzkouším to přeinstalovat a uvidíme...
Takže teď už jsem úplně v koncích...hru normálka spustím, ale jakmile zmizí úvodní okénko (s hlavními postavami) tak mi monitor zčerná a po chvilce hra vyskočí zpátky do windows...má s tím někdo zkušenosti ?! Já už si opravdu nevím rady...
Dohráno, moc jsem váhal mezi 85 % a 90 %, zrovna tohle je ta chvíle, kdy bych z fleku dal třeba 88 % ... ta 90ka v mém podání je dost slabá, ale nakonec jsem se k ní přiklonil. Víc v komentu, až se k němu dokopu.

Takže-podařilo se mi vyřešit problém A a nyní nastupuje problém B...hru spustím, naběhne okno s hlavními postavami a spadne to...klasika: "V aplikaci mafia2.EXE došlo k problému a je třeba ji ukončit"...můj optimismus ohledně spuštění této hry začíná docházet...
Krucipísek, nemůžu po zadání cd klíče hru přes steam aktivovat, prý je server steam nedostupný, nějaká rada?
Tak hustý...zrovna dávali ve zprávách na ČT1 reportáž o Mafii 2. To se jen tak nějaký hře nepodaří :)
Prosím o radu-konečně se mi podařilo tuhle hru sehnat a nainstalovat-jakmile ji ale chci spustit, tak na mě vyjede okno

" Vstupní bod procedury _Binksetvolume@12 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně binkw32.dll nalézt"

Má s tím někdo zkušenosti? Co s tím :-((
Bursoft: Někdy bych je zkouknout už konečně měl. :D Snad mi tam nebude scházet Marlon Brando. :D

SilentWolf: Goodfellas sem viděl a velice doporučuju. Strašně stylový film. :) A Once Upon Time in America je zase šíleně dlouhý, ale dobrý. A hodně se to odlišuje od Kmotra nebo Goodfellas.
No já viděl jen jedničku, a ty mafiánské obličeje jsou podobné, nicméně se chystám napravit, šlo mi jen o to jestli mi nějaký neunikl .. sosám toho dost, seznam - kmotry, carlitova cesta, goodfellas, casino, untouchables, donnie brasco, road to perdition, once upon time in america, departed
jel jsem prostě podle seznamu gangster movies xD na HDD se mi hřeje zatím jen scarface a serpico..
a někdy si dám tak 24 hodinový maraton xD
Tolister: Tak to hned naprav :D Jinak fakt je, že zrovna z té tvé foto to jde dost blbě poznat...